Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hahaha bu iyiydi bak :wink: Eee! Evet, gönderdim sürgüne, burada fazla mafya havasındasın seni yer altı dünyasına sürgün ediyorum dedim :emo1::emo1:
Şaka bir yana da ruhuna okuduk Şenerin :angel: Öhüm fazla şeetmeden sölim kaçmış evet, bildiğin firar Yok kıız vallaha bilmiyorum ama görenler olmuş, bedevi modunda geziniyormuş
Hahaha bu iyiydi bak :wink: Eee! Evet, gönderdim sürgüne, burada fazla mafya havasındasın seni yer altı dünyasına sürgün ediyorum dedim :emo1::emo1:
Şaka bir yana da ruhuna okudur Şenerin :angel: Öhüm fazla şeetmeden sölim kaçmış evet, bildiğin firar Yok kıız vallaha bilmiyorum ama görenler olmuş, bedevi modunda geziniyormuş
Rahmetli oldu o. En son öyle duydum kjshflashgajsg Kendisi terk-i diyar eyledi. Yok kaçtı gitti. Neyse :emo1::emo1: Gece gece sinirlerim zıplamasın Bu arada iyi geceler :angel::angel:
Rahmetli oldu o. En son öyle duydum kjshflashgajsg Kendisi terk-i diyar eyledi. Yok kaçtı gitti. Neyse :emo1::emo1: Gece gece sinirlerim zıplamasın Bu arada iyi geceler :angel::angel:
Ben sana ne diyorum, sen ne yapıyosun. Burayada geldim ya peşinden aferin !. :emo1::emo1::emo1: