Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- ben seni gittin sandımdı:angel: hem biz hiç sevmeyiz dedikoduyu... bu arada çeyiz sandığın hazırmı senin. ?? burada gevezelik edeceğine gidip televizyonun üstüne örtülen dantellerden örsene...
- ben seni gittin sandımdı:angel: hem biz hiç sevmeyiz dedikoduyu... bu arada çeyiz sandığın hazırmı senin. ?? burada gevezelik edeceğine gidip televizyonun üstüne örtülen dantellerden örsene...
Satışşş neyse seni tutmiyim bare sen işine bak:emo1: bende bişe yapmayacaktım dondurma ısmarlıycaktım ama kısmet sadece Twist'e imiş :rofl::rofl::rofl::rofl:
--- seni alacak kişi şimdiden cenneti haketmiş sayılır bee... sen adama ne maç izletirsin ne sinema.... sonra tak mutfak önlüğünü marş marş mutfak.... :rofl:
--- seni alacak kişi şimdiden cenneti haketmiş sayılır bee... sen adama ne maç izletirsin ne sinema.... sonra tak mutfak önlüğünü marş marş mutfak.... :rofl:
Hem içtiğinden gönderme üzerine bir de tatlı gönderme sen şimdi havai fişek gösterisini görürsün, sana başrol verecem emin ol :tongueout::tongueout::tongueout: ...
--- varmı yarı yolda bırakıpta kaçmak hem burcu o kadarda gaddar değil bak bize dondurma bile getirmiş .... kendisinin hazırladığından emin değilim gerçi... kesin enişte adayımıza hazırlatmıştır...