E tutmayalım ozaman seni :) E iyi o zaman hadi hoşçakal. :wink:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 19 Tem 2012 #30,721 Value' Alıntı: E tutmayalım ozaman seni Genişletmek için tıkla ... E iyi o zaman hadi hoşçakal. :wink:
Value' Alıntı: E tutmayalım ozaman seni Genişletmek için tıkla ... E iyi o zaman hadi hoşçakal. :wink:
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 19 Tem 2012 #30,722 Herkese günaydın hayırlı işler ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 19 Tem 2012 #30,723 herkese günaydın; Martin'e güle güle
YaLquzaq 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Tem 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Yaş 43 19 Tem 2012 #30,724 Günaydınlar olsun!
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 20 Tem 2012 #30,725 Ramazanın bereketi, huzuru, hoşgörüsü bizlerle olsun dileklerimle tüm aileye günaydınnnn ...
YaLquzaq 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Tem 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Yaş 43 20 Tem 2012 #30,726 Günaydın ahali... Bol kazançlı günleriniz olsun.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,727 Herkese günaydın.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,728 Günaydın hayırlı ramazanlar millet.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,729 ma®tin' Alıntı: Günaydın hayırlı ramazanlar millet. Genişletmek için tıkla ... Sana da hayırlı ramazanlar...
ma®tin' Alıntı: Günaydın hayırlı ramazanlar millet. Genişletmek için tıkla ... Sana da hayırlı ramazanlar...
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,730 genc grafiker brc' Alıntı: Sana da hayırlı ramazanlar... Genişletmek için tıkla ... Ne var ne çok?
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,731 ma®tin' Alıntı: Ne var ne çok? Genişletmek için tıkla ... Düşük tansiyon var baş ağrısı çok bir de burnuma helvası kokusu geliyor:rofl::rofl::rofl:
ma®tin' Alıntı: Ne var ne çok? Genişletmek için tıkla ... Düşük tansiyon var baş ağrısı çok bir de burnuma helvası kokusu geliyor:rofl::rofl::rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,732 genc grafiker brc' Alıntı: Düşük tansiyon var baş ağrısı çok bir de burnuma helvası kokusu geliyor:rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırdır helva kimin diye soracağım ama sanki cevap belli
genc grafiker brc' Alıntı: Düşük tansiyon var baş ağrısı çok bir de burnuma helvası kokusu geliyor:rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırdır helva kimin diye soracağım ama sanki cevap belli
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,733 ma®tin' Alıntı: Geçmiş olsun hayırdır helva kimin diye soracağım ama sanki cevap belli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama geçici değil heralde sevdi beni Adı lazım değil baş harfi ben :rofl::rofl::rofl:
ma®tin' Alıntı: Geçmiş olsun hayırdır helva kimin diye soracağım ama sanki cevap belli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama geçici değil heralde sevdi beni Adı lazım değil baş harfi ben :rofl::rofl::rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,734 genc grafiker brc' Alıntı: Teşekkür ederim ama geçici değil heralde sevdi beni Adı lazım değil baş harfi ben :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Başımın üstünde yerin var buyur gel dediysen yerleşmiştir hahhaa hadi ya bana sorsan bilemezdim
genc grafiker brc' Alıntı: Teşekkür ederim ama geçici değil heralde sevdi beni Adı lazım değil baş harfi ben :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Başımın üstünde yerin var buyur gel dediysen yerleşmiştir hahhaa hadi ya bana sorsan bilemezdim
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,735 ma®tin' Alıntı: Başımın üstünde yerin var buyur gel dediysen yerleşmiştir hahhaa hadi ya bana sorsan bilemezdim Genişletmek için tıkla ... Hahaha ah şu yalaka tarafımın Ondan şeettim zaten Sende ne yok ne az?
ma®tin' Alıntı: Başımın üstünde yerin var buyur gel dediysen yerleşmiştir hahhaa hadi ya bana sorsan bilemezdim Genişletmek için tıkla ... Hahaha ah şu yalaka tarafımın Ondan şeettim zaten Sende ne yok ne az?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,736 genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha ah şu yalaka tarafımın Ondan şeettim zaten Sende ne yok ne az? Genişletmek için tıkla ... Misafirmerversin diyelim sınav sorusu gibi Bende şey var mmmmm tembellik boşvermişlik herkes tatilde biz neredelik gibi gibi işte...
genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha ah şu yalaka tarafımın Ondan şeettim zaten Sende ne yok ne az? Genişletmek için tıkla ... Misafirmerversin diyelim sınav sorusu gibi Bende şey var mmmmm tembellik boşvermişlik herkes tatilde biz neredelik gibi gibi işte...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,737 ma®tin' Alıntı: Misafirmerversin diyelim sınav sorusu gibi Bende şey var mmmmm tembellik boşvermişlik herkes tatilde biz neredelik gibi gibi işte... Genişletmek için tıkla ... cevap: B Tabii kii her Türk evladı misafirmerverdir hahaha Nedir bu serkeşlik dayıcım?
ma®tin' Alıntı: Misafirmerversin diyelim sınav sorusu gibi Bende şey var mmmmm tembellik boşvermişlik herkes tatilde biz neredelik gibi gibi işte... Genişletmek için tıkla ... cevap: B Tabii kii her Türk evladı misafirmerverdir hahaha Nedir bu serkeşlik dayıcım?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,738 genc grafiker brc' Alıntı: cevap: B Tabii kii her Türk evladı misafirmerverdir hahaha Nedir bu serkeşlik dayıcım? Genişletmek için tıkla ... 10 yıl sonra bu soru tekrar karşına gelecek iyi çalış Ne bileyim yeğen sanırım sıcaklar tüm damarları genişletti bende böyle geniş adam oldum ya da karpuz kabuğu denize düştü
genc grafiker brc' Alıntı: cevap: B Tabii kii her Türk evladı misafirmerverdir hahaha Nedir bu serkeşlik dayıcım? Genişletmek için tıkla ... 10 yıl sonra bu soru tekrar karşına gelecek iyi çalış Ne bileyim yeğen sanırım sıcaklar tüm damarları genişletti bende böyle geniş adam oldum ya da karpuz kabuğu denize düştü
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 20 Tem 2012 #30,739 ma®tin' Alıntı: 10 yıl sonra bu soru tekrar karşına gelecek iyi çalış Ne bileyim yeğen sanırım sıcaklar tüm damarları genişletti bende böyle geniş adam oldum ya da karpuz kabuğu denize düştü Genişletmek için tıkla ... Hahaha hayat bir sınav değil mi zaten dayı :emo1::emo1: Edebiyatımı da yaparım Karpuz kabuğu değilde karpuz külliyen düşmüş gibi görünüyor Tatil planı yok mu?
ma®tin' Alıntı: 10 yıl sonra bu soru tekrar karşına gelecek iyi çalış Ne bileyim yeğen sanırım sıcaklar tüm damarları genişletti bende böyle geniş adam oldum ya da karpuz kabuğu denize düştü Genişletmek için tıkla ... Hahaha hayat bir sınav değil mi zaten dayı :emo1::emo1: Edebiyatımı da yaparım Karpuz kabuğu değilde karpuz külliyen düşmüş gibi görünüyor Tatil planı yok mu?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Tem 2012 #30,740 genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha hayat bir sınav değil mi zaten dayı :emo1::emo1: Edebiyatımı da yaparım Karpuz kabuğu değilde karpuz külliyen düşmüş gibi görünüyor Tatil planı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse sınıfta kalacaksın Bilmiyorum artık ama denize birşey düştüğü kesin var var da.... zamanı gelmedi henüz anca haftasonu kaçamağı yapıciiz şimdilik
genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha hayat bir sınav değil mi zaten dayı :emo1::emo1: Edebiyatımı da yaparım Karpuz kabuğu değilde karpuz külliyen düşmüş gibi görünüyor Tatil planı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse sınıfta kalacaksın Bilmiyorum artık ama denize birşey düştüğü kesin var var da.... zamanı gelmedi henüz anca haftasonu kaçamağı yapıciiz şimdilik