Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tankerden içmesi zor oluyor tabii ki sen de haklısın, sürahiden içmek daha mantıklı ... Kendine kızmakla bırakma elinin tersiyle çarp Osmanlı tokatını bak bir daha yapıyor mu ... Bu arada biraz geç oldu ama Ramazan-ı Şeriflerin mübarek olsun ...
Tankerden içmesi zor oluyor tabii ki sen de haklısın, sürahiden içmek daha mantıklı ... Kendine kızmakla bırakma elinin tersiyle çarp Osmanlı tokatını bak bir daha yapıyor mu ... Bu arada biraz geç oldu ama Ramazan-ı Şeriflerin mübarek olsun ...
Teşekkür ederim... Ben şimdi gidiyorum kendine iyi bak, iyi bıraktım iyi bulmak isterim ona göre... Az çalışayım olmazsa çalışır gibi yapayım dönerim ...
Adalet mi değil mi bilemem ama bende de face yok hala yaşayabiliyorum ... Senin msn adresini ekleyeli çok oldu ama açmadıktan sonra bir işe yaramıyor ki ... Kamera sistemi bla bla'ya takılmaya başladıktan sonra mı faaliyete geçti ...
Günaydın ikinize de tankerde gözüm yok artık normal beslenmeye başladım herşeyin azı iyiymiş iftarımı söylemesi ayıp bi tabak çorbayla bitirdim ve akşamın ilerleyen saatlerinde acıkıp yemek daha güzelmiş midem düzene girdi oleyyyy :d
Günaydın ikinize de tankerde gözüm yok artık normal beslenmeye başladım herşeyin azı iyiymiş iftarımı söylemesi ayıp bi tabak çorbayla bitirdim ve akşamın ilerleyen saatlerinde acıkıp yemek daha güzelmiş midem düzene girdi oleyyyy :d