Dans mı dedin bak bana bişeyler oluyor yine:D:D
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 23 Mar 2010 #81 Dans mı dedin bak bana bişeyler oluyor yine
C cexenes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2008 Mesajlar 88 Tepkime puanı 5 23 Mar 2010 #82 yaa... seni burda görünce çok şaşırdım işte nasılsın, iyi misin ?[/QUOTE] iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama
yaa... seni burda görünce çok şaşırdım işte nasılsın, iyi misin ?[/QUOTE] iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 23 Mar 2010 #83 finfik' Alıntı: aşk olsun biz neciyiz ? :emo1: Genişletmek için tıkla ... yok canım ya demyınla baya muhabbetimiz olmustuda ondan dedim yoksa sizde varsınız tabikide
finfik' Alıntı: aşk olsun biz neciyiz ? :emo1: Genişletmek için tıkla ... yok canım ya demyınla baya muhabbetimiz olmustuda ondan dedim yoksa sizde varsınız tabikide
A artasarım 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 23 Mar 2010 #84 Ben tanıyorum remzicim seni
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 23 Mar 2010 #85 artasarım' Alıntı: Ben tanıyorum remzicim seni Genişletmek için tıkla ... ben seni tanımıyorum napcaz
artasarım' Alıntı: Ben tanıyorum remzicim seni Genişletmek için tıkla ... ben seni tanımıyorum napcaz
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 23 Mar 2010 #86 cexenes' Alıntı: yaa... seni burda görünce çok şaşırdım işte nasılsın, iyi misin ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama[/QUOTE] ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm...
cexenes' Alıntı: yaa... seni burda görünce çok şaşırdım işte nasılsın, iyi misin ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama[/QUOTE] ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm...
C cexenes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2008 Mesajlar 88 Tepkime puanı 5 23 Mar 2010 #87 msn paralı olucak ya demek artık buradan yazıcak herkes:rofl:
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 23 Mar 2010 #88 finfik' Alıntı: iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama Genişletmek için tıkla ... ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... [/QUOTE] ilişkinizi anlatın bizeee
finfik' Alıntı: iyiyim tabi arada süpriz yaparım biliyorsun özledim muhabbetini gız anca sen font sor ama Genişletmek için tıkla ... ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... [/QUOTE] ilişkinizi anlatın bizeee
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 23 Mar 2010 #89 cexenes' Alıntı: msn paralı olucak ya demek artık buradan yazıcak herkes:rofl: Genişletmek için tıkla ... o değil de, senin burada ne işin var ? lucasgursaka' Alıntı: ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... Genişletmek için tıkla ... ilişkinizi anlatın bizeee[/QUOTE] cexenes e aşığım
cexenes' Alıntı: msn paralı olucak ya demek artık buradan yazıcak herkes:rofl: Genişletmek için tıkla ... o değil de, senin burada ne işin var ? lucasgursaka' Alıntı: ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... Genişletmek için tıkla ... ilişkinizi anlatın bizeee[/QUOTE] cexenes e aşığım
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 23 Mar 2010 #90 ne oluyor burada ben anlamamak var
C cexenes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2008 Mesajlar 88 Tepkime puanı 5 23 Mar 2010 #91 lucasgursaka' Alıntı: ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... Genişletmek için tıkla ... ilişkinizi anlatın bizeee[/QUOTE] bi siteden atıldım burdan atılmıyıcam anlatamayız
lucasgursaka' Alıntı: ahahahha... canımsın yaa... bir de el atıp görsen işlerimi gam yemeyecegim de... yine de hakkını yiyemem şimdi evet iyi bir sürpriz oldu... kalbim güüüüm güm... Genişletmek için tıkla ... ilişkinizi anlatın bizeee[/QUOTE] bi siteden atıldım burdan atılmıyıcam anlatamayız
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 23 Mar 2010 #92 grafiklerler.net'den atılmıyorsun sadece FONT olmamış diyorlar
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 23 Mar 2010 #93 gfb_cnn_1907' Alıntı: ne oluyor burada ben anlamamak var Genişletmek için tıkla ... fb-gs maçı ne olur canan ? konuyu degiştireyim cexenes' Alıntı: ilişkinizi anlatın bizeee Genişletmek için tıkla ... bi siteden atıldım burdan atılmıyıcam anlatamayız[/QUOTE] ahahahahaha... açılmış site... belki tanımazlar bizi
gfb_cnn_1907' Alıntı: ne oluyor burada ben anlamamak var Genişletmek için tıkla ... fb-gs maçı ne olur canan ? konuyu degiştireyim cexenes' Alıntı: ilişkinizi anlatın bizeee Genişletmek için tıkla ... bi siteden atıldım burdan atılmıyıcam anlatamayız[/QUOTE] ahahahahaha... açılmış site... belki tanımazlar bizi
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 23 Mar 2010 #94 gfb_cnn_1907' Alıntı: ne oluyor burada ben anlamamak var Genişletmek için tıkla ... Aynen:rofl::rofl:
gfb_cnn_1907' Alıntı: ne oluyor burada ben anlamamak var Genişletmek için tıkla ... Aynen:rofl::rofl:
C cexenes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2008 Mesajlar 88 Tepkime puanı 5 23 Mar 2010 #95 finfik' Alıntı: o değil de, senin burada ne işin var ? ilişkinizi anlatın bizeee Genişletmek için tıkla ... cexenes e aşığım [/QUOTE] bende sana aşığım her zaman s.s ee iyide jelti bende grafikerim unuttun sanırım
finfik' Alıntı: o değil de, senin burada ne işin var ? ilişkinizi anlatın bizeee Genişletmek için tıkla ... cexenes e aşığım [/QUOTE] bende sana aşığım her zaman s.s ee iyide jelti bende grafikerim unuttun sanırım
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 24 Mar 2010 #96 demoN' Alıntı: Aynen:rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Fransız kaldık kuzu ya getirin kaptanıda bizde muhabbet edek :tongueout: onlarda bizi anlamasın huh :rofl:
demoN' Alıntı: Aynen:rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Fransız kaldık kuzu ya getirin kaptanıda bizde muhabbet edek :tongueout: onlarda bizi anlamasın huh :rofl:
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 24 Mar 2010 #97 cexenes' Alıntı: cexenes e aşığım Genişletmek için tıkla ... bende sana aşığım her zaman s.s ee iyide jelti bende grafikerim unuttun sanırım[/QUOTE] ahahahah... "gelemem annem kızar" ı gördün seeeeeeen ?
cexenes' Alıntı: cexenes e aşığım Genişletmek için tıkla ... bende sana aşığım her zaman s.s ee iyide jelti bende grafikerim unuttun sanırım[/QUOTE] ahahahah... "gelemem annem kızar" ı gördün seeeeeeen ?
C cexenes 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2008 Mesajlar 88 Tepkime puanı 5 24 Mar 2010 #98 ben kaçar zaten siz devam, iki senede atmadığım mesajı 10 dk.da attım siteye görüşürüz jeltiiiii s.s.
ben kaçar zaten siz devam, iki senede atmadığım mesajı 10 dk.da attım siteye görüşürüz jeltiiiii s.s.
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 24 Mar 2010 #99 cexenes' Alıntı: ben kaçar zaten siz devam, iki senede atmadığım mesajı 10 dk.da attım siteye görüşürüz jeltiiiii s.s. Genişletmek için tıkla ... s.s. jenki... en kısasından yine gel.. iyi geceler..
cexenes' Alıntı: ben kaçar zaten siz devam, iki senede atmadığım mesajı 10 dk.da attım siteye görüşürüz jeltiiiii s.s. Genişletmek için tıkla ... s.s. jenki... en kısasından yine gel.. iyi geceler..
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 24 Mar 2010 #100 ben kaçtım herkese iyi aksamlar sabahçıyız daha yahu demyın görevi sana teslim ediyorum xD