avatar lazımsa ; ama özel üyelerde hareketlenir bunlar sadece
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 30 Mar 2010 #1,541 avatar lazımsa ; ama özel üyelerde hareketlenir bunlar sadece
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,542 demoN' Alıntı: Aa ben sadece avatar değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... avatar kişinin ismi değerindedir ama
demoN' Alıntı: Aa ben sadece avatar değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... avatar kişinin ismi değerindedir ama
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,543 namasteeee' Alıntı: avatar lazımsa ; ama özel üyelerde hareketlenir bunlar sadece Genişletmek için tıkla ... Özel üye olmama gerek yok graffi3D' Alıntı: avatar kişinin ismi değerindedir ama Genişletmek için tıkla ... Vay
namasteeee' Alıntı: avatar lazımsa ; ama özel üyelerde hareketlenir bunlar sadece Genişletmek için tıkla ... Özel üye olmama gerek yok graffi3D' Alıntı: avatar kişinin ismi değerindedir ama Genişletmek için tıkla ... Vay
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,544 demoN' Alıntı: Özel üye olmama gerek yok Vay Genişletmek için tıkla ... Bak namasteee nin avatarlar fena değil al koy sabahtan akşama 7/24 dans dans dans :dance: :dance: :dance: :rofl:
demoN' Alıntı: Özel üye olmama gerek yok Vay Genişletmek için tıkla ... Bak namasteee nin avatarlar fena değil al koy sabahtan akşama 7/24 dans dans dans :dance: :dance: :dance: :rofl:
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 30 Mar 2010 #1,545 bu nasıl
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,546 namasteeee' Alıntı: bu nasıl Genişletmek için tıkla ... bunun gelişmiş versiyonu heralde
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,547 graffi3D' Alıntı: Bak namasteee nin avatarlar fena değil al koy sabahtan akşama 7/24 dans dans dans :dance: :dance: :dance: :rofl: Genişletmek için tıkla ... O neki sen buna bak Dansta nedir
graffi3D' Alıntı: Bak namasteee nin avatarlar fena değil al koy sabahtan akşama 7/24 dans dans dans :dance: :dance: :dance: :rofl: Genişletmek için tıkla ... O neki sen buna bak Dansta nedir
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,548 demoN' Alıntı: O neki sen buna bak Dansta nedir Genişletmek için tıkla ... :rofl: hahahahahahahahaahaaaa :rofl: :rofl: naptın yaa, bunu koysana avatara
demoN' Alıntı: O neki sen buna bak Dansta nedir Genişletmek için tıkla ... :rofl: hahahahahahahahaahaaaa :rofl: :rofl: naptın yaa, bunu koysana avatara
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 30 Mar 2010 #1,549 Bence kendi resmini koyda tanıyalım. Seni en iyi kendi fotoğrafın ifade eder. Güzellik kraliçesi
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,550 graffi3D' Alıntı: :rofl: hahahahahahahahaahaaaa :rofl: :rofl: naptın yaa, bunu koysana avatara Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl::rofl: Aklıma eserse koyarım namasteeee' Alıntı: Bence kendi resmini koyda tanıyalım. Seni en iyi kendi fotoğrafın ifade eder. Güzellik kraliçesi Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl: Kendi fotoğraflarımı koymaktan sıkıldım neyse çok ısrar ettin koyayım bari:rofl::rofl::tongueout:
graffi3D' Alıntı: :rofl: hahahahahahahahaahaaaa :rofl: :rofl: naptın yaa, bunu koysana avatara Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl::rofl: Aklıma eserse koyarım namasteeee' Alıntı: Bence kendi resmini koyda tanıyalım. Seni en iyi kendi fotoğrafın ifade eder. Güzellik kraliçesi Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl: Kendi fotoğraflarımı koymaktan sıkıldım neyse çok ısrar ettin koyayım bari:rofl::rofl::tongueout:
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,551 demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl::rofl: Aklıma eserse koyarım :rofl::rofl: Kendi fotoğraflarımı koymaktan sıkıldım neyse çok ısrar ettin koyayım bari:rofl::rofl::tongueout: Genişletmek için tıkla ... E hepsi gitmemiş işte niye üzülüyodun ki, avatar değişimi için tebrikler :clapping: :clapping: :alkis: :handshake: arty: arty: arty: arty: :bigsmile: :tongueout:
demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl::rofl: Aklıma eserse koyarım :rofl::rofl: Kendi fotoğraflarımı koymaktan sıkıldım neyse çok ısrar ettin koyayım bari:rofl::rofl::tongueout: Genişletmek için tıkla ... E hepsi gitmemiş işte niye üzülüyodun ki, avatar değişimi için tebrikler :clapping: :clapping: :alkis: :handshake: arty: arty: arty: arty: :bigsmile: :tongueout:
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,552 graffi3D' Alıntı: E hepsi gitmemiş işte niye üzülüyodun ki, avatar değişimi için tebrikler :clapping: :clapping: :alkis: :handshake: arty: arty: arty: arty: :bigsmile: :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Hayranlarımdan topladım:rofl::rofl::rofl: Ne demek herzaman
graffi3D' Alıntı: E hepsi gitmemiş işte niye üzülüyodun ki, avatar değişimi için tebrikler :clapping: :clapping: :alkis: :handshake: arty: arty: arty: arty: :bigsmile: :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Hayranlarımdan topladım:rofl::rofl::rofl: Ne demek herzaman
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 30 Mar 2010 #1,553 Yanlız sanki baş aşağı biraz garip duruyor, Başın dönmüyormu ? Ben bakmak için başımı sağa doğru yatırmak zorunda kalıyorum, zorunlu spor gibi bişey oluyor... Hani o taçlı fotoğrafını koysan diyorum...
Yanlız sanki baş aşağı biraz garip duruyor, Başın dönmüyormu ? Ben bakmak için başımı sağa doğru yatırmak zorunda kalıyorum, zorunlu spor gibi bişey oluyor... Hani o taçlı fotoğrafını koysan diyorum...
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,554 demoN' Alıntı: Hayranlarımdan topladım:rofl::rofl::rofl: Ne demek herzaman Genişletmek için tıkla ... heheehe hayranların da mı var? Bana da bi imza versene :angel: :tongueout: :rofl::rofl:
demoN' Alıntı: Hayranlarımdan topladım:rofl::rofl::rofl: Ne demek herzaman Genişletmek için tıkla ... heheehe hayranların da mı var? Bana da bi imza versene :angel: :tongueout: :rofl::rofl:
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,555 namasteeee' Alıntı: Yanlız sanki baş aşağı biraz garip duruyor, Başın dönmüyormu ? Ben bakmak için başımı sağa doğru yatırmak zorunda kalıyorum, zorunlu spor gibi bişey oluyor... Hani o taçlı fotoğrafını koysan diyorum... Genişletmek için tıkla ... Hayır başım dönmüyor graffi3D' Alıntı: heheehe hayranların da mı var? Bana da bi imza versene :angel: :tongueout: :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı Imm şey imzam hergün değişiyor ama neyse gel bakalım atayım şu köşeye biyere:rofl::rofl::rofl:
namasteeee' Alıntı: Yanlız sanki baş aşağı biraz garip duruyor, Başın dönmüyormu ? Ben bakmak için başımı sağa doğru yatırmak zorunda kalıyorum, zorunlu spor gibi bişey oluyor... Hani o taçlı fotoğrafını koysan diyorum... Genişletmek için tıkla ... Hayır başım dönmüyor graffi3D' Alıntı: heheehe hayranların da mı var? Bana da bi imza versene :angel: :tongueout: :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı Imm şey imzam hergün değişiyor ama neyse gel bakalım atayım şu köşeye biyere:rofl::rofl::rofl:
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 30 Mar 2010 #1,556 Sana hayranım bu avatarınla tavan yapacaksın demoN
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,557 namasteeee' Alıntı: Sana hayranım bu avatarınla tavan yapacaksın demoN Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Amanınn:surprised:
namasteeee' Alıntı: Sana hayranım bu avatarınla tavan yapacaksın demoN Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Amanınn:surprised:
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,558 demoN' Alıntı: Hayır başım dönmüyor Olmaz mı Imm şey imzam hergün değişiyor ama neyse gel bakalım atayım şu köşeye biyere:rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederimm ama bu avatarı bi 50 sene sora falan koysan daha mantıklı olur sanki Avatarın çürümüş :tongueout: :rofl: :rofl: :rofl:
demoN' Alıntı: Hayır başım dönmüyor Olmaz mı Imm şey imzam hergün değişiyor ama neyse gel bakalım atayım şu köşeye biyere:rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederimm ama bu avatarı bi 50 sene sora falan koysan daha mantıklı olur sanki Avatarın çürümüş :tongueout: :rofl: :rofl: :rofl:
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 30 Mar 2010 #1,559 graffi3D' Alıntı: teşekkür ederimm ama bu avatarı bi 50 sene sora falan koysan daha mantıklı olur sanki Avatarın çürümüş :tongueout: :rofl: :rofl: :rofl: Genişletmek için tıkla ... Bu hale gelmektense yaşlanmadan ölmeyi tercih ederim:sadsmile::rofl::rofl:
graffi3D' Alıntı: teşekkür ederimm ama bu avatarı bi 50 sene sora falan koysan daha mantıklı olur sanki Avatarın çürümüş :tongueout: :rofl: :rofl: :rofl: Genişletmek için tıkla ... Bu hale gelmektense yaşlanmadan ölmeyi tercih ederim:sadsmile::rofl::rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 30 Mar 2010 #1,560 demoN' Alıntı: Bu hale gelmektense yaşlanmadan ölmeyi tercih ederim:sadsmile::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Üzülme Hilal. Buyur bu da benden sana hediye olsun. Buruşuk giderici :rofl::rofl::rofl:
demoN' Alıntı: Bu hale gelmektense yaşlanmadan ölmeyi tercih ederim:sadsmile::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Üzülme Hilal. Buyur bu da benden sana hediye olsun. Buruşuk giderici :rofl::rofl::rofl: