Dayı yeğen ayrı köşelerde niye ağlaşıyorsunuz gelin burada beraber ağlaşın, şimdi sizi sizden iyi kim anlar ?...
Sizin işiniz çıkmamış mıydı ? :angel:
Dayı yeğen ayrı köşelerde niye ağlaşıyorsunuz gelin burada beraber ağlaşın, şimdi sizi sizden iyi kim anlar ?...
Az sonra gelirler beklemedim ... (gitmeden küçük bir malzeme alınması gerekiyor)
sen sildin attın beni Daha da davosa gelmemİstenmediğim yerde durmam.One minute desen bile durmam...
I ıhhh oda patron sıkıntı oluyor sonra.
Cesaretlik iş değil ki bu. Cesaretiniz varsa sizinle edelim olur mu ? :angel:
Kavga etmek için bu kadar kararlıysan başlayalım istersen, zaten beni stres topu gibi kullanan ilk siz olmayacaksınız...
Eeee o zaman o pitipiti yap.![]()
Hadi neyse koskoca dayıyız bostan korkuluğu diil öp elimi barışalım.![]()
Yok ben almıyım, vazgeçtim. :angel:
Başka adaylara bakıyorum.
Sen varya süpersin, hiç aklıma gelmemişti. Ama önce gözüme bi kaç kişiyi kestirip aralarından seçmem lazım.![]()
Galiba bu sefer hakikatten küstürdün dayı, gitmiş ...
Umarım öyledir dayıı, bir çiçek demeti filan hazırla gelince lazım olabilir dayı ...
Fazla seçeneğiniz kalmadı...
Hahha tam yerindesin hadi başla ayıklamaya.![]()
Bir kusur ettikse affola dayıııBizim gönlümüz çiçek bahçesi ZxxxE.![]()
Ben varım. En son seçenek. Kendimle kavga ederim.
O piti pitiii karamela sepeti terazi lastik cimlastik. Son dersimiz matematik. Biz size geldik bitlendik hamama gittik temizlendik. :angel::angel:
Ben çıktım, hadi size iyi sohbetler. Beni alıp gidiyorum. :angel::angel:
Bir kusur ettikse affola dayııı....
Cuma namazı, yemek derken hala üç kuruşluk malzeme gelmedi, gelene kadar kavga edebiliriz ......
Cuma namazı, yemek derken hala üç kuruşluk malzeme gelmedi, gelene kadar kavga edebiliriz ......
Siz benden betersiniz vallahaHiç güleceğim yoktu.
![]()
Hadi bakalım önce kim gidecek... :rofl::rofl::rofl: