Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür çalışması - Rozella / Creedwar

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık Ulaş abi güzel olmuş fakat resimlerin altındaki açıklamaları da resimlerle aynı ölçüde döndürseydin daha hoş olurdu gibi sanki :) ayrıca resimler ve kroki arka fon üzerinde çok beyaz kalmış :) özellikle o kroki çok yapmacık kalmış sanki orda :) zeminle hiç uyuşmamış

ben de bu yoruma katılıyorum. açıklamaların resimle yaptığı açı ve kroki hariç herşey süper, eline sağlık dostum. yazı ve kroki olayını da cevaplamışsın zaten.
iyi çalışmalar...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben de bu yoruma katılıyorum. açıklamaların resimle yaptığı açı ve kroki hariç herşey süper, eline sağlık dostum. yazı ve kroki olayını da cevaplamışsın zaten.
iyi çalışmalar...

Teşekkürler sayborg. Açıklamaları bende ilettim uygun bir dille. Ama sonuç krokinin olması konusunda ısrarcılardı. Müşteri memnuniyeti sonuç için yeterli bir sebep.

Baskı hali şudur:
rozellabror.jpg

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Orta kısımdaki koyuluğu pek sevmedim ama fotoğrafları güzel yerleştirmişsin.
En azından alışılmışın dışında :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş bir çalışma olmuş gözüme çarpan şey sağ tarafdaki rozella yazısı resmin üzerinde değil de altında olsa boyut katardı biraz daha..
emeğinize sağlık, iyi çalışmalar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Orta kısımdaki koyuluğu pek sevmedim ama fotoğrafları güzel yerleştirmişsin.
En azından alışılmışın dışında :)

Teşekkürler kıreyzi:) Orta kısım katlandığında güzel bir görünüm alıyor.

hoş bir çalışma olmuş gözüme çarpan şey sağ tarafdaki rozella yazısı resmin üzerinde değil de altında olsa boyut katardı biraz daha..
emeğinize sağlık, iyi çalışmalar

O sağ taraftaki rozella kapakta olduğundan dolayı üstte kaldı. Normal de senin dediğin boyutun kazandırılması için şart evet ama gerek logo büyük olacak, gerek fotolar girecek, gerekse telefon girecek...Logo altta kalsa LL lerin özelliği kalkıcak ve okunması zorlanacaktı.. Teşekkürler ilginize art-izz

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler kıreyzi:) Orta kısım katlandığında güzel bir görünüm alıyor.

O sağ taraftaki rozella kapakta olduğundan dolayı üstte kaldı. Normal de senin dediğin boyutun kazandırılması için şart evet ama gerek logo büyük olacak, gerek fotolar girecek, gerekse telefon girecek...Logo altta kalsa LL lerin özelliği kalkıcak ve okunması zorlanacaktı.. Teşekkürler ilginize art-izz

o zaman fotolar çok az kuçulerek L lerden kurtarılabilir sanırım:)
ben teşekkür ederim dikkate aldığın için

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o zaman fotolar çok az kuçulerek L lerden kurtarılabilir sanırım:)
ben teşekkür ederim dikkate aldığın için

Rica ederim, meslektaşlarımın dediklerini herzaman dikkate alırım ama müşteri yönlendirmesiyle son halini eklemiştim. Tekrar teşekkürler.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Güzel bir çalışma ama resimlerin boyutu çok az daha küçültülebilirdi,birde kroki hoş durmamış bu durumu düzeltmek için mesela krokinin fon rengini beyaz değilde broşürün arka fonunda kullandığın tonlardan flu olan göze çarpmayan bir ton uygulansaydı çok daha şık bir çalışma olurdu.

Ama dediğin gibi müşteri beğenmişse iş bitmiştir :)

Emeğine sağlık Ulaş.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma ama resimlerin boyutu çok az daha küçültülebilirdi,birde kroki hoş durmamış bu durumu düzeltmek için mesela krokinin fon rengini beyaz değilde broşürün arka fonunda kullandığın tonlardan flu olan göze çarpmayan bir ton uygulansaydı çok daha şık bir çalışma olurdu.

Ama dediğin gibi müşteri beğenmişse iş bitmiştir :)

Emeğine sağlık Ulaş.

Teşekkürler filiz, krokinin olduğu alana değişik uygulamalar olsa dahi sonuçlanan hali bu oldu. Ve haklısın iş bitti:p İlgine tekrar teşekkürler.

OrhanAtasever

🌱Yeni Üye🌱
Gayet Güzel Duruyo. Sadece Cok Parlak Renk Var Ama Yinede Hos.. Emegine Saglık

kaleydoskop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rozella'daki a'nın devamı niteliğindeki kırmızı hattın o fonta uygun olmadığı, sonradan eklenmeye çalışıldığı çok belli, rahatsız edici...
resimlerin altındaki yazıların asimetrisi de hoş olmamamış...
emeğinize sağlık, diğer detaylar çok hoş...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
rozella'daki a'nın devamı niteliğindeki kırmızı hattın o fonta uygun olmadığı, sonradan eklenmeye çalışıldığı çok belli, rahatsız edici...
resimlerin altındaki yazıların asimetrisi de hoş olmamamış...
emeğinize sağlık, diğer detaylar çok hoş...

Rozella yazısı bir fonttan esinlenilmiş vektörel bir çizimdir. Logo bana ait değildir ama haklısın pek oturmadığını söylemek mümkün. Firmanın ortaklı haline yaptığım logo:

Grafikerler.net - creedwar's Album: Rozetta Logo Çalışması - Picture

Şuan tek kişi üzerinden şahıs şirketi olarak devam etmektedir.

Yazıların altındaki simetri için çok düşünmüştüm. Açıları karelere göre olsunmu olmasınmı diye. Ama her nekadar elimizle yazdıklarımızda simetri aramadığımız gibi bilgisayar destekli olsada bundada aranmaması gerektiğinine karar verdim.

İlgine teşekkür ediyorum.

angelirde

🌱Yeni Üye🌱
"Bu salatayı tekrar yemek için yarını beklemek çok zordu." cümlesinde yarına takıldım ben , ertesi günü beklemek çok zordu yazılsa sanırım anlam bozukluğu olmazdı. Sanırım müşterinizin isteği böyleydi.

Gayet güzel olmuş elinize sağlık =)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Bu salatayı tekrar yemek için yarını beklemek çok zordu." cümlesinde yarına takıldım ben , ertesi günü beklemek çok zordu yazılsa sanırım anlam bozukluğu olmazdı. Sanırım müşterinizin isteği böyleydi.

Gayet güzel olmuş elinize sağlık =)

Herşeyde müşteriye yüklenmek olmaz. Kelime üzerinde anlam bozukluğuna katılıyorum. Bu benim hatamdır. Teşekkürler ilginize.