Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu resim efektini nasıl yapabileceğimi bilen varmı ?

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
fotoğrafın mavi tonunu açacaksın bu kadar basit. yani rgb renk ayarlarından b'yi değiştireceksin. bu çok kullanılan bir efekt ve color efex pro gibi photoshop eklentilerinde de hazır olarak mevcut. biz arkadaşlar arasında buna ergen efekti diyoruz.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
resmin photoshopta, brightness ve contrast ayarlarıyla ve color balance ayarlarıyla oynarsan istediğin sonucu alacağını düşünüyorum ...

yakupxx

🌱Yeni Üye🌱
fotoğrafın mavi tonunu açacaksın bu kadar basit. yani rgb renk ayarlarından b'yi değiştireceksin. bu çok kullanılan bir efekt ve color efex pro gibi photoshop eklentilerinde de hazır olarak mevcut. biz arkadaşlar arasında buna ergen efekti diyoruz.

ergen efekti :D gülme krizine girdim :D

entresan1

🌱Yeni Üye🌱

İsim uymuş ben de çok gördüm böyle bi' defa benim de yapmışlığımda vardır 1-2sene önce..:smile:

Bortener

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunları sıkça yapmak istiyorsan, Photoshop altında çalışan Tiffen Dfx'i öneririm.

Lorex

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopa Gerek Yok Arkadaşım Photoscape Den Yapabilirsin Uğraş Çk Kolay :) İyi FORUMLAR!