Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bursa Hosting logo çalışmaları !

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bursahost.jpg

bxxb.jpg

bxxb1.jpg

BXBX.jpg

XB.jpg

XBUR.jpg

XBU.jpg

XBURSA.jpg

XBURS.jpg

bxxxx.jpg

BHX.jpg

BHG.jpg

BH-5.jpg

BH-4.jpg

BH-3.jpg

BH-2.jpg

BH.jpg

bson.jpg

bbbbbbb.jpg

bbbbbb.jpg

bbb.jpg

bbbbb.jpg

bbbb.jpg

bbbz.jpg

sssssssssssssssss.jpg

KLKL.jpg

KLKLK.jpg

KLKLKL.jpg

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Neden bu kadar çok? Güzeller... ama bu kadar çok olması fena bir şey; alakasız olduğum halde hangisi acaba oldum... firma sahibi ne düşünecek bakalım? sondan 4. Sanırım bana hitap ederdi.. gerçekten sanıyorum, emin değilim aklım karıştı çünkü...

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla uzulerek yorum yapıyorum ama cogu hazır psd gıbı geldı cunku logolar arasında bazılarında acayıp ucurumlar var cızım olarak eger degıllerse guzel basarılar

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar x forumda bursa hosting adına bir yarışma düzenlendi, bu logolar ile bende katıldım, tabii logolar arasında zaman farkı var, yani 4 gündür logo atıyoruz fakat ne yazık ki... kazanamıyacağım herhalde rakipler çok çetin :sadsmile: logolar corel draw ile çizildi photshop ile renk dengesi ayarlandı...!

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bukdar komık bısey olabılırmı ya dedıgın yarısmanın ödülü 50 milyon ve yapılan logolar 50 mılyonun 5 10 katı degerınde degerinde ama yapanlar okdar ugrasıp gunlerce onları yapıyorlar ya 50 mılyona rahatca satabılıyorlar ! bukadar bılgısızlık bukadar ınsanları kandırma olabılırmı. sonuncu yorum sayfaya baktıgınızda googlefan sıtesınde 50 mılyon ıcın yapılan logoları gorunce gercekten aglancak halımıze guluyorum. o logoların hepsini tek tek bulurum altında company name yazısıyla ama harbiden degmez ya...

link: *********************

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Yani siz 50 YTL için mi bu kadar çabaladınız? Adamlar belli ki logo istemişler, fiyatlar olmamış.... emek bu paha mı biçilir? ne yapalım da işimizi bedavaya getirelim? demişler... yarışma yapalım heyecanı yeter!!! ha bir de "benim logom kazandı" onur!u var... Peki yaptığınız işin onuru? Sizin onurunuz? Hazır veya değil orayı kurcalamıyorum.... 50 YTL gibi bir rakam için sadece buradaki çalışmalar bakıyorum 45 tane öyle mi? tanesi 1 YTL den biraz fazla yani? Doğru mu?Bu logolar için saatlerdir uğraşıyoruz başka yerde kullanmayın hakkımı helal etmem demişsiniz... 50 YTL ile hakkınız geçiyor mu? durun düşünün bakalım... Ne ala memleket!!! Kıvrak zeka hosting hizmetleri yapsınlar da isimlerini; şehrin adını kirletmesinler bari!!!Sizin iyi niyetinize veriyorum ama, Allah peygamber aşkına kanmayın şunlara... piyasa zaten belli kurtlar sofrası olmuş. Kötü niyetli, emek hırsızı, bedavacı zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Cesaretlendirmeyin şunları... Yazdıkça yazmak geliyor içimden en iyisi susayım ben.

Son düzenleme:

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Doğru söylüyorsunuz...Ben sadece ne yapabileceğimi görmek istedim, birde ileride sadece logo kısımlarını kullanabilirim diye uğraştım, deymez aslında...Bir dahada böyle bir hata yapmam herhalde :(

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Umarım ne kadar güzel şeyler yapabildiğinizi fark etmişsinizdir. Oraya baktım çoğu logodan daha güzel yaptıklarınız. Aramızda kalsın favorilerden daha güzelleri var bence. Emin olun çok değerliler bunlar, çok... Bu yüzden inşallah kazanamazsınız... Çünkü onlar bu logoları hak etmiyorlar. İnsanların yaptıkları güzel şeyleri sömürenlere kızıyorum, haksızlığa kızıyorum hepsi bu. Ellerinize sağlık, kolay gelsin.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
50 milyonluk yarışma için tabikide hazır şablon kullanılır derim ben... Bizi sömürenlere ne diyim ben ne diyim...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum.Adamlara logo lazım.Nasıl bedavaya getiririz düşüncesi ile açılmış bir yarışma.Kanmamak lazım bu tür oyunlara.Eğer gerçekten böyle bir firma yok ise insanların değerli vakitlerini çalmak yazık günah.Yok eğer böyle bir firma var ise adam gibi bir sponsor bulunur ödül yüksek tutulur.

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ağlanak halimize gülüyorum :)
Şaka mı bu? 50 TL gibi bir fiyat, logo tasarımı için ödül olabilir mi ya?
ne yapıyoruz biz tez mi yazıyoruz yoksa keyif için mi oturup birşeyler çiziyoruz?Fikir üretiyoruz! Yaptığımız iş ancak bu kadar küçümsenebilirdi..
Pes doğrusu!

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum.Adamlara logo lazım.Nasıl bedavaya getiririz düşüncesi ile açılmış bir yarışma.Kanmamak lazım bu tür oyunlara.Eğer gerçekten böyle bir firma yok ise insanların değerli vakitlerini çalmak yazık günah.Yok eğer böyle bir firma var ise adam gibi bir sponsor bulunur ödül yüksek tutulur.

katılıyorum..Çalışmalara gelirsek gerçekten başarılı eline sağlık

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
50 YTL için bu kadar zaman kaybı :anlamsiz:, hazır şablon bile olsa sana söyliyebileceğim tekşey şu;

50 Ytl para için bunlarla uğraşılırmı sence?

Kusura bakma, başarılar dilerim...

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zannedersem çoğunlukla hazır logo çalışmaları. ilk logoda zeytin var ilginç geldi..

Firma yeni ise kurumsal ve ileride baskılarda problem çıkarmayacak çalışmalar denemenizi tavsiye ederim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
aynı sitedeki yarışmaları görseniz... Bunlar ösülü yüksek tutmuşlar... logo yarışması 50 YTL... Web sitesi 500 ytl... 10 Sayfa HTML Olacak, önden pdf olurmuş ama html lazımmış... Logo yarışması 20 YTL... Allah ile başlayan versin ile biten onlarca cümle kurdum. Bu yarışmaların her birine katılım yüzlerce. Biz de iş yapacağız da, para kazanacağız...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Artık ucuza logo kapmanın yolu bulundu.50 tl ödül koy dilediğin kadar lgo önüne geliversin bu kadar basit.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuşlar eline sağlık.. yarışamda da başarılar..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu mesleğin değeri bu kadar ucuz(a) olmamalı, birileri kabullendikçe emin olun piyasanın değeri daha da düşecektir, ki 50 ytl' den daha az miktarlar ile karşılaşmak bizi şaşırtmıyacaktır...

Umarım verdiginiz emeğe değer, başarılar dilerim...çalışmalar güzel gözüküyor; emek bazında kesinlikle daha fazla değeri hakediyor.

İyi çalışmalar...

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu mesleğin değeri bu kadar ucuz(a) olmamalı, birileri kabullendikçe emin olun piyasanın değeri daha da düşecektir, ki 50 ytl' den daha az miktarlar ile karşılaşmak bizi şaşırtmıyacaktır...

Umarım verdiginiz emeğe değer, başarılar dilerim...çalışmalar güzel gözüküyor; emek bazında kesinlikle daha fazla değeri hakediyor.

İyi çalışmalar...

Kesinlikle doğru, ben biliyorum ne yapacağımı bu bir aşama ;)

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ben de yazılarınızı okudum ve ders aldım yolun başında olmam açısından iyi oldu...bir logo yapmanın şartları ve ücreti nedir bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler...emeğinize sağlık