Yani siz 50 YTL için mi bu kadar çabaladınız? Adamlar belli ki logo istemişler, fiyatlar olmamış.... emek bu paha mı biçilir? ne yapalım da işimizi bedavaya getirelim? demişler... yarışma yapalım heyecanı yeter!!! ha bir de "benim logom kazandı" onur!u var... Peki yaptığınız işin onuru? Sizin onurunuz? Hazır veya değil orayı kurcalamıyorum.... 50 YTL gibi bir rakam için sadece buradaki çalışmalar bakıyorum 45 tane öyle mi? tanesi 1 YTL den biraz fazla yani? Doğru mu?Bu logolar için saatlerdir uğraşıyoruz başka yerde kullanmayın hakkımı helal etmem demişsiniz... 50 YTL ile hakkınız geçiyor mu? durun düşünün bakalım... Ne ala memleket!!! Kıvrak zeka hosting hizmetleri yapsınlar da isimlerini; şehrin adını kirletmesinler bari!!!Sizin iyi niyetinize veriyorum ama, Allah peygamber aşkına kanmayın şunlara... piyasa zaten belli kurtlar sofrası olmuş. Kötü niyetli, emek hırsızı, bedavacı zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Cesaretlendirmeyin şunları... Yazdıkça yazmak geliyor içimden en iyisi susayım ben.