Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bursa logosunu arıyor

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Bursa Valiliğinin, kentin tarih, kültür ve turizm değerlerini en iyi şekilde yansıtacak logo ve slogan için yarışma düzenlediği bildirildi.
Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Bursa'nın, hem tarihi değerleri hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşam standartlarına sahip ve örnek bir şehir olma yolunda kendini sürekli geliştirdiği ifade edildi.

Bursa'nın bu özelliklerini yansıtacak ve Bursa Valiliği kurum kimliğinde kullanılacak özgün amblem/logo ve sloganın tasarlanması amacıyla yarışma düzenlendiğinin belirtildiği açıklamada, katılımcının, ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyeceği kaydedildi.

Son başvuru tarihinin 7 Ekim olduğu yarışmada, logo birincisine 3 bin, slogan birincisine ise 2 bin lira para ödülü verileceği belirtildi.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
son yarışmaların neticelerinden sonra bu habere pek sevinemiyorum ama katılıcam yine de. inşallah bu onlar gibi olmaz diye umut ediyorum :)

yunushaytaoglu

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar bende katılak istiyoru ilk defa böyle yarışaya katılcam programları biliyorumda acaba ben freehand de çalışçam a4 de çalışçazda logo ölçüleri kaça kaç yapmam lazımm yada siz kaça kaç çalıştınızz

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
vektörel yaptığından farketmez sen a4 boyutuna sığacak bişey yap küçültüleceğinide unutmadan yap küçülünce font veya figür yokolmasın ;)

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yıllar once 99 depremi sırasında valiliğin logosunu ben yapmıstım biraz oynasalar guzel birşey cıkardı katılayım bi bakalım ne olacak

kırlıcıkı

🌱Yeni Üye🌱
buraya nasıl katılabilirim ayrıca corel & photoshop farkedermi?

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logolar her zaman vektorel bir programla tasarlanması istenir cunku bazen bir kol dugmesine bazen dev bir balona basılabilmelidir bunun icin buna dikkat ediniz

safakhalil

🌱Yeni Üye🌱
konuyu biraz açarmısınız hiçbir bilgi vermemişsiniz bursa bel. ve valilğinin sitesine giriyorum öyle bi bilgi bulamıyorum

martOne

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığımız çalışmayı hangi adrese gönderilicek haberi olan warmı:D

denofreestyle

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dunyamedya.org
arkadaşlar bir bursalı olarak boşuna sakın kendinizi yormayın bursa bel. baş. yaptığı açıklamada dün eski logo güncellenip tekrar kullanılacaktır demiş .. .

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
denofreestyle arkadaşım bursa belediyesinin sitesinde bahsettiğin açıklamayı göremedim. Ayrıca da "demiş.." şeklinde bilgi vermen de bunun kesin olmadığı şüphesini uyandırıyo.

Bu arada ilgilenen arkadaşlar için yarışma şartnamesi şu şekilde:

TC
BURSA VALILIGI
LOGO TASARIM VE SLOGAN YARISMASI SARTNAMESI

YARISMANIN ADI :
TC. Bursa Valiligi Logo Tasarim ve Slogan Yarismasi

AMACI :
Bursa Ilinin; Tarih, Kultur ve Turizm Degerlerini en iyi sekilde yansitmaktir

KONUSU :
Kendini surekli yenileyen ve gençleşen, hem tarihi değerleri, hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşama standartlarına sahip ve örnek bir şehir olma yolunda kendini sürekli geliştiren Bursa ilinin bu özelliklerini yansıtacak ve Bursa Valiliği kurum kimliğinde kullanılacak, özgün amblem/logonun ve Slogan’in tasarlanmasıdır.

KATILIM KOSULLARI :
Yarışmaya yaş, meslek ve milliyet ayrımı olmaksızın herkes katılabilecektir. Yarışmaya katılım engeli yalnızca, Jüri üyeleri ve birinci derece yakınları (eş, çocuk, ebeveyn, kardeş) ile iş ortaklarını kapsar.

TEKNIK KOSULLAR :
Renkli olarak çalışılacak işler, geniş kenarı 150mm den küçük olmayacak şekilde A4 (210x297) kağıda yerleştirilecek. Çalışmalar şeffaf dosya içerisinde teslim edilecektir.Bu çalışmaların ayrıca CD ortamında kaydedilmiş olarak da teslim edilmesi gerekmektedir.

CALISMANIN ISARETLENDIRILMESI VE GONDERILMESI :
Çalışmaların sol alt köşesine 6 rakam ve/veya harften oluşan rumuz ve sıra numarası yazılmalıdır. Katılım formu ve üzerinde rumuz yazılı CD, ağzı kapatılmış ayrı bir zarfla birlikte, aynı paket içerisine konulmalıdır. Zarfın üzerine de 6 rakamdan oluşan rumuz yazılmalıdır. Çalışmalar, posta veya kargoda zarar görmeyecek şekilde paketlenerek başvuru formu ile birlikte Bursa Valiligi Sekreteryasina gonderilmeli ya da elden teslim edilmelidir. Posta-kargoda meydana gelen hasar ve kayıplardan düzenleyici kurum sorumlu tutulamaz.

KULLANIM HAKKI :
Ödül alan yapıt, düzenleyici kurum tarafından hazırlanacak albüm, katalog, broşür, afiş ya da benzeri basılı yayınlarda internet sitesinde kullanılacak ve katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir. Eserlerin daha önce hiç bir yarışmada kullanılmamış olması gerekmektedir. Eserlerin tüm sorumluluğu yarışmacıya aittir. Katılım formunu imzalayan katılımcılar, bu şartnamenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

DEGERLENDIRME KURULU :
Bursa Valisi Sahabettin Harput Baskanliginda,
Bursa Vali Yard. Ali Kamil Basar
Kultur ve Turizm Tanitma Birligi Encumeni
Kultur ve Turizm Danismanlar Kurulu

YARISMA ODULU :
1.Odul NET 3.000 TL

YARISMA TAKVIMI :
Başlangıç tarihi : 07 Eylul 2009
Son katılım tarihi : 07 Ekim 2009

YARISMAYI ACAN KURUM VE CALISMA TESLIM ADRESI :
Adı : TC. Bursa Valiligi
Adres : Bursa Valiligi Carsamba Hizmet Binasi
Tel : 0 224 2735000 / 205
Fax : 0 224 2715989
Irtibat : Figen Hanim,
Web : Bursa valiliği resmi sitesi

LOGO / AMBLEM ve SLOGAN YARISMASI KATILIMCI KIMLIK FORMU :

RUMUZ:...............................................................................
ADI SOYADI:........................................................................
TC. KIMLIK NOSU:.................................................................
DOGUM TARIHI ve YERI:.........................................................
TELEFON / FAKS:..................................................................
E-POSTA:............................................................................
YAZISMA ADRESI:.................................................................
KISA OZGECMIS:...................................................................
Yarisma sartnamesini okudum ve kabul ettim.Tasarim kendime ait olup,kullanilan gorsel ve yazili malzeme daha once yayimlanmamis, odul kazanmamis ve telif haklari satilmamistir.
.... / .... / 2009 IMZA

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu yarışmaya bende katılmayı düşünüyorum ama logo ve slogan bir bütün olarakmı tasarlanacak yoksa slogan ayrı bir yerde logoda ayrı bir yerde tasarlanıp dosyalanıp gönderilecek çünkü ödüllere dikkat edersek sloganın ödülü ayrı logonun ödülü ayrı.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vatandas2009 arkadaşım kendin de söylemişsin ikisinin de ödülü ayrı olduğuna göre ikisi de yarışmanın ayrı kategorileri demektir. Zaten yukarda yarışmayla ilgili bilgileri paylaştım biraz incelersen aradığın cevabı bulursun eminim. Şimdiden başarılar dilerim.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
vatandas2009 arkadaşım kendin de söylemişsin ikisinin de ödülü ayrı olduğuna göre ikisi de yarışmanın ayrı kategorileri demektir. Zaten yukarda yarışmayla ilgili bilgileri paylaştım biraz incelersen aradığın cevabı bulursun eminim. Şimdiden başarılar dilerim.
(Yukardaki yazıyı incelersen) derken çok güzel yardımcı oldun kardeş saol. Yarışmaya ben slogan çalışmadan sadece logo göndersem eksik dosyamı göndermiş olurum. diskalifiyemi olurum yani. yada başka bir yarışmacı ben logo çalışmam sadece slogan çalışırım derse
YARISMANIN ADI :
TC. Bursa Valiligi Logo Tasarim ve Slogan Yarismasi
birde sen incele bakayım bununla ilgili bir açıklama varmı.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
neyse oradaki irtibat adresinden ben ulaşır öğrenirim. yardımlarınız için saolun

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
DUYURULAR :
T.C.Bursa Valiliği LOGO ve SLOGAN Yarışması
03 Eylül 2009
Bursa Valiliği Kültür, Turizm ve Tanıtma Birliği tarafından Bursa'mızın Tarih, Kültür ve Turizm Değerlerini en iyi ifade edebilecek bir LOGO tasarım ve SLOGAN yarışması açılmış olup; yarışmaya katılmak isteyenlerin aşağıda yayınlanmış olan şartnameye uygun olarak LOGO veya SLOGAN çalışmalarını şartnamede bulunan teslimat adresine teslim etmeleri rica olunur.
Yarışma Tarihi
Başlangıç : 07 EYLÜL 2009
Bitiş : 07 EKİM 2009
kurumun resmi web sitesindeki duyuruyu okuyunca herşey daha net anlaşılıyorki isteyen sadece logo veya isteyen sadece slogan olarakda yarışmaya katılabiliyor.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım bu en başından belliydi zaten neden bukadar uğraştın ki? Bunlar yarışmanın iki ayrı kategorisi demiştim...