Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıntı Uyarısı.. Dikkat ! ''Pontiac Firebird Vektör''

rohirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu bana hakarettir hepinizinkini çalmışlar benimkileri çalmamışlar tüüüüü :)
çok ayıp :) cık cık cık

Şaka bir yana bende mail ı döşeyecem adamlara da sanırım şimdi oradan bir üyelik almak gerekicek dimi, bari üye sayılarını arttırmayalım, yazan yazmış çok sağlam.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sonunda kendi çalışmamı da söz konusu sitede gördüm :D ve dikkatimi şu çekti. Dikkat edildiğinde başlıkların ve imazların bile aynı olduğu görülmekte. Buda bot olduğunu ispatlamakta...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Sonunda kendi çalışmamı da söz konusu sitede gördüm :D ve dikkatimi şu çekti. Dikkat edildiğinde başlıkların ve imazların bile aynı olduğu görülmekte. Buda bot olduğunu ispatlamakta...

evet hatta üyelerimizin ismi konu başlıklarında, bazılarındada konuyu silermisiniz diye başlık bile var

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bence ne kadar çok insan haykırırsa ses o kadar yüksek olur... nasıl olsa herkes bir şekilde banlanır. üyeliklerimiz gider. ama yine de dikkat edin onların eline koz vermeyin yorumları abartıp. Ben vermiş olabilirim, kötü örnek... örnek almayın beni:) ama lafınızı esirgemeyin konular kapatılana kadar. site kendini yok etsin. bu arada gerçekten yargıya intikal ettirilebilir bunu ısrarla söylüyorum.herkes birbirinin şahidi burada değil mi? Ben kendi çalışmam rastlamadım henüz ancak oradaki her çalışma benimki kadar değerli.Umarım herkes böyle düşünür. Şikayet dilekçesine imzamı isteyen?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu bana hakarettir hepinizinkini çalmışlar benimkileri çalmamışlar tüüüüü :)
çok ayıp :) cık cık cık

Şaka bir yana bende mail ı döşeyecem adamlara da sanırım şimdi oradan bir üyelik almak gerekicek dimi, bari üye sayılarını arttırmayalım, yazan yazmış çok sağlam.

Evet daha fazlasını kaldıramaz zaten :wink:Ama banlanmak uğruna da olsa sesimizi duyuralım :)
Bu arada; "efoja" ve "filiz" abla başta olmak üzere, bu sesin yükselmesine katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Ben de çalışmalarımı gördüm :D Ama sadece benim için değil, tüm grafikerler.net adına ordayım...

Sadece Illlustrator çalışmaları değil, kurumsal çalışmalardan(Broşür-Kitap Kapağı-Menü-Kartvizit) Logo & banner çalışmasına kadar bir çok çalışma bot ile çekilmiş...site resmen (ç)alıntı yani :)

Evet başlıkların aynı olması, sunumun aynen aktarılması ve altta sunumu yapan kişi mesajı değiştirdiginde çıkan uyarıya kadar herşey aynı...buda bot oldugunu kanıtlıyor.

Bence ne kadar çok insan haykırırsa ses o kadar yüksek olur... nasıl olsa herkes bir şekilde banlanır. üyeliklerimiz gider. ama yine de dikkat edin onların eline koz vermeyin yorumları abartıp. Ben vermiş olabilirim, kötü örnek... örnek almayın beni:) ama lafınızı esirgemeyin konular kapatılana kadar. site kendini yok etsin. bu arada gerçekten yargıya intikal ettirilebilir bunu ısrarla söylüyorum.herkes birbirinin şahidi burada değil mi? Ben kendi çalışmam rastlamadım henüz ancak oradaki her çalışma benimki kadar değerli.Umarım herkes böyle düşünür. Şikayet dilekçesine imzamı isteyen?
Ben de biraz fazla gittim sanırım; ama az bile! :)

"Şikayet dilekçesine imzamı isteyen?"
Nereye atıyoruz :D

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
27 sayfa logo&banner
74 sayfa afiş
18 sayfa illüstrasyon
81 sayfa broşür-kitap kapağı-menü-kartvizit

bu içerikler tamamen alınmış...Diğerlerine zaman kalmadan yakalandılar sanırım...

Birde ek bir açıklama yapayım...Kullanılan sistem (içeriği tamamen alma) çok eski ve amatörce bir sistemdir...Bu genelde görsel arşivlerin bulunduğu sitelere karşı kullanılır.Bu yöntemle içerikte nekadar görsel ve yazınsal döküman varsa hepsini elde edersiniz...Örneğin bir bilgi bankasının bütün verilerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz...

Bu konu başlıklarında çalışma yayınlayan arkadaşlar kendi çalışmalarını görebilirler...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
site adresini google a ''Pontiac Firebird Vektör'' yapıştırarak bulabilirsiniz.İşin ilginci yorum bile yapılmamış sanırım site bizim sayemizde tıklanma rekoru kırcak:)

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaslar bu gibi durumlara megil vermemek adına yaptıgımız calısmaların uzerıne grafikerler.net logosunu yada adımızı yazarsak -adına ne dersek dıyelım ıster bot ıster emek hırsızlıgı -bir nebze onlemiş oluruz...

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
Doğru söylüyosunuz bundan sonra logo koymalı çalışmamı çalmakta ne demek!sinirlendim :)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım söz konusu sitenin yöneticileri konuları temizledi.Bir tek zırzop arkadaşın ejderha konusu var ve içerik yönetici tarafından editlenmiş,diğer çalınan çalışmaları göremiyorum,yanılıyormuyum yoksa ben mi göremedim hala?

evt abicim ben adminle konustum ve ya tecil hakımı öde yada seni dava ederim yadaadam gibi özür dile dedim sonra konuyu editledi demekki aynı siteymiş.

haydaa yok ya benim site o forum değil bu yeni forum mesaj bile yazmamışlar benimki çok büyük bi forum sitesinde yayınlanmış birde imzamı değiştirip kendi nickleriyle sunmuşlar siteye

Son düzenleme:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle herkese geçmiş olsun,konuyu yeni gördüm.Yazılan yorumları ve atılan adımları gördüm,herzamanki gibi birliktelik ve isabetli adımlarla karşılaştım bu çok güzel:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Gariplikler dizisi devam etmekte :)
siteyi kopyalayıp yapıştırmış.Tamam teknik acıdan basarılı bir hırsızlık !.

Peki bunlara cevap yada sunumda geri dönüşümü olabilecek nitelikte mi ? elbette hayır.
Forum normlarına bile uymayan bir mantalitede olmus aramalarda hit yapılması için gerçekleştirilmiş içi boş bir hırsızlık.

Emeğe saygı diyoruz , ancak burda ahlaki değerlerin ötesinde bir suç bulunmakta. İsimlerimiz bile zikr edilimiştir.Gerekli işlemler yapılmaktadır.
Duyarlılığınız ve haberdar edildiği için buradan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Forumumuzun bir kez daha ne kadar büyük ve kaliteli olduğunu görmekten dolayıda gurur duydum.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Forumumuzla bir kez daha gurur duyduk hep beraber :)

çünkü biz koskocaman bir aileyiz

...ve bu aileyi parçalamaya kimsenin gücü yetmez :)
O hakettiği saygıyı yeterince aldı zaten, emin olun.

Hala aramızda cezalandırılması gerektigini düşünenler varsa; profiline yazılmış bir iki mesaj örnek veriyim size...içiniz rahat olsun ;)

Bugün 10:11 PM - deniz
Sİze HIRSIZ diyecegim, inanın hırsızlara haksızlık yaptıgımı düşünerek demek istemiyorum...çünkü maddi değerler ödenir ama çaldıgınız emeğin karşılığını nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz?

Hiç utanmıyorsunuz değil mi hırsızlık yapmaya, aklınız sıra Türkiyenin en büyük grafikerler toplulugununun çalışmalarını ve linklerini kendi sitenize çekip; sitenize hit sağlıyacaksınız; ama yaptıgınız şey emek hırsızlıgıdır!!! ve hiç bir zaman ödeyemeceginiz bir çalmadır...ki şunuda unutmayın ki böyle bir şeye kalkıştıgınız site aile gibidir, aile bölünmez ve parçalanamaz...ve buna kimsenin gücü yetmez...biz sizin gibi hırsız değiliz...anlımızın teri ile yine çalışır yaparız...ama siz yaptıgınız işten ileriye gidemezsiniz.
Hmm..bu da size hayat dersi olsun ben den, kulağınıza küpe olarak takın ki, her aynaya baktıgınızda hatırlatsın bu akseuar size...

Ne diyim işiniz zor...(!)Kolay gelsin.

Bugün 10:19 PM - deniz
Şimdi siz bizi banlarsınız da hani bir söz vardırya; "DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR DİYE" işte o misal...ben 8.köydeyim zaten kovulmadan istifa ediyorum ki böyle bir sitede durupta sizin gibi bir admine HİT ve üye kazandırmak yakışmaz bana...siz bir takım program ve oyunlarla kendi sanal dünyanız da kendi EGO nuzu tatmin edin; gerçek hayatta da yüreğinizin sesini susturabilecekmisiniz bakalım...

Son düzenleme:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
yazılanları okudum ve gerçekten üzücü bi olay bu..onca emeğini sergileyen kişiler çalışmalarını burada gösterio ama bunu kötü biçimde kullananların alıp kullanması çok kötü.. emek yok sayılıo..umarım gereken yapılır..

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya bunlar hangı dusuncenın ınsanları butun sitrede n varsa almılar ne karaktersizlik umarım site yoneticilerimiz bunula ilgili bişeyler yapacaklardır

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eleman derki..

Anasayfa » HAKKINDA
HAKKINDA
Uzun uğraş ve çabalar sonucu meydana getirilmiş olan “......” ;

Aşağıdaki Kurallara Uyar:

1) Özgün ve kaliteli içerik girme çabası.

2) Yapılan alıntılarda kişisel ve kitlesel haklara önem vermesi.Telif Hakları bulunan yazı ve materyallerin telif haklarını ödeyerek yayınlaması veya yayınlamaması.

Amacı:

En kaliteli içeriklerle araştırma ve belge toplamak ve bu belgeleri sizlere sunmak için oldukça uğraş verir.Genel olarak araştırmacılık yönünden,kaliteli içerik ve materyal yönünden sizlere daha iyi hizmet vermek için gerekn herşeyi yapmayı amaç edinir.

Yasal Hakları:

Sitemizde bulunan tüm içerikler alıntı yapılarak kullanılabilir.Yapılan alıntılarda;

https://www......com olarak tam link içeriğin altına

https://www......com ‘dan alıntıdır,şeklinde girilmelidir.Bu koşul sağlandığında içeriğimiz özgürce dağıtılıp kullanılabilir.

Mantelitesi bukadar dar, üretim gücü sadece üretilmişi tüketmek olan ezik bir şahsiyetle sanal ortamda dahi olsa karşılaştığıma üzülüyorum..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu işi yapan adam.. adı geçen Sitenin admini.. :S Gerizekalı imzaları bile çalıyor ve silmiyor yada silemiyor..

Bakın iş tanıdık.. Ama imza daha bi tanıdık.... :crying:

aaaae.jpg

ben karalama kampanyası başlattım.. hergün usanmadan yeni bir üyelik açıp her konuya her bölüme yazıyorum.. ve ömür boyu bıkmadan üyelik alıp yazıcam....

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar günümüzde bu gibi olayların önüne çok kolay geçiliyor, boşverin önemsiz böyle konular . Biz kendi gücümüze ve yaptıklarımızın büyüklüğüne inanarak hayatımızı devam ettirelim, bu şekilde olayları çok gördüm çok göreceğiz daha ben şahsen önemsemiyorum bu gibi olayları bize ne bir artısı nede eksisi yok. Aman çalışmam çalınmış a sitesinde admin tarafından üzülmeyin sizin olan bir çalışmayı ben yaptım diyerek kimseye birşeyi kanıtlayamaz bunu yapan. Amacı da ne : Kendini webmaster zanneden kişiler yaşları 18 ila 25 arası gençlerimiz bu şekilde php yada asp kodlarıyla buna benzer bot yaptırıp hem bu şekilde sitelerin mesajlarını ve konularını çalarak bir yerlere geleceklerini zannediyorlar. Türkiyenin büyük webmaster sitelerindede bu botlar satışa sunulmuş bir şekilde hizmete devam ediyorlar. Webmaster sitelerinemi kızmalı ? Yoksa bunları yapan emek verip para kazanıp günaha giren webmaster arkadaşlarımıza mı ? Yoksa bunları kullanıp arama motorlarından hit gelecek diye bekleyen 18-25 yaş arası genç yeni nesil türk KARDEŞLERİME mi kızmalı ? Benim şahsi düşüncem hiç birisine kızmamak bu dünya geçici böyle şeyler fanii :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Valla ne kadar haklı olsanda ben elim kolum bağlı oturamıyorum... Benim için 50 başlıkta 100 konuya cevap yazmam sadece 10 dk.. Onun her açtığım konuyu bulup mesajı silmesi 1 saat.. ben yılmam oda yılmaz.. ama sitesinde devamlı karalama yazıları görecektir.. Benim 10 dakikamı ayırcak vaktim var...

Yinede sizi haklı buluyorum Syn. Gökhan Tekin ama bişi yapmadan duramıyorum..