Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıntı Uyarısı.. Dikkat ! ''Pontiac Firebird Vektör''

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Dün adminin tekinin profiline baktım 1989 doğumlu... İçimden allahın çoluk çocuğu toplaşmış oyun oynuyor diye geçti. Birşeyler yazmayı bıraktım bu konuda. Bu arada ben aklın yaşta olmadığını savunanlardanım ama bazen doğru orantılı gerçekten yaşla. Buradan kimse alınmasın zaten gerçekte neyden bahsettiğim ortada. Ben eğer tepkisiz kalınırsa ilerde bu çocukların daha kötü şeyler yapabileceğine inanıyorum. Hırsızlıktan daha ileri nokta ne bilmiyorum ama vardır. En azından uyarılabilinirler. Eğer bu olay yargıya götürülse nelere maruz kalabileceklerini görmeliler. illa vurun allah allah! demiyorum ancak bir şeyler olmalı.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Valla ne kadar haklı olsanda ben elim kolum bağlı oturamıyorum... Benim için 50 başlıkta 100 konuya cevap yazmam sadece 10 dk.. Onun her açtığım konuyu bulup mesajı silmesi 1 saat.. ben yılmam oda yılmaz.. ama sitesinde devamlı karalama yazıları görecektir.. Benim 10 dakikamı ayırcak vaktim var...

Yinede sizi haklı buluyorum Syn. Gökhan Tekin ama bişi yapmadan duramıyorum..

Bu konuda hep destek, tam destek Onur ;)
"Deniz" olarak banlandım belki ama, deniz 1, deniz 2, deniz 3...olarak devam edeceğim, taki o konuları silinene dek.

Site de admin hakkında araştırma yaptım, 24 yaşında..Akıllı geçindigi zanneden birisi ama intenette bir çok bilgisine ulaşmak mümkün...Ama henüz yaptıgının farkında değil; kullanıcı adını ve site de ki tüm mesajları silmiş; ama hala yaptıgı işin ne kadar kötü ve onursuzca bir şey oldugunu anlayamadı, anlatana dek devam...Aynı şekilde moderator de 1989 doğumlu, ama ben de akıl yaşta değil baştadır diyenlerdenim.Bunlar sadece yaptıgının bilincinde değil!
Hırıszlık tekniğini öğrenmişler, kullanıyorlar ama ne çaldıgının ve çaldıgı şeylerin önememini anlayamıyacak kadar bilinçsizler.(Çünkü emek kolay kolay ödenmez)

...ve siteden banlandım, aşağıdaki uyarı çıkıyor.

Ip adresimden banlasa bile, başka pc' ler den başka Iplerden v.s girecegim yine de...her nevi yasal olursa olsun, "alıntıdır" diye belirtmeyip, kendi konusu şeklinde açtıgı sürede bu bir HIRSIZLIKtır...ve ben emek hırsızlığına göz yummayacagım.

Son düzenleme:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda hep destek, tam destek Onur ;)
"Deniz" olarak banlandım belki ama, deniz 1, deniz 2, deniz 3...olarak devam edeceğim, taki o konuları silinene dek.

Site de admin hakkında araştırma yaptım, 24 yaşında..Akıllı geçindigi zanneden birisi ama intenette bir çok bilgisine ulaşmak mümkün...Ama henüz yaptıgının farkında değil; kullanıcı adını ve site de ki tüm mesajları silmiş; ama hala yaptıgı işin ne kadar kötü ve onursuzca bir şey oldugunu anlayamadı, anlatana dek devam...

...ve siteden banlandım, aşağıdaki uyarı çıkıyor.

Ip adresimden banlasa bile, başka pc' ler den başka Iplerden v.s girecegim yine de...her nevi yasal olursa olsun, "alıntıdır" diye belirtmeyip, kendi konusu şeklinde açtıgı sürede bu bir HIRSIZLIKtır...ve ben emek hırsızlığına göz yummayacagım.

Modem kapat aç.. İP değişir.. :D bir yöntemde.. sayfayı yenileme.. Browser'ı kapat aç.. crtl+H diyerek geçmişine bak.. ordan tıkla.. yeni üyelik diyebilirisin. :D

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen Okuyun

Arkadaşlar bahsettiğimiz sitenin yönetimi ile MSN de görüştüm.. Ilımlı bir yaklaşımı var ben MSN konuşmalarının tamamının yayımı için izin aldım şahıstan fakat öncelikle grafikerler.net yönetimi olarak incelememiz gerekmekte yönetimden onay çıkarsa sizlerle paylaşıcam..

Kısaca özetlersek..
• Tasarımları çalan bir şahıs değil bot muş otomatik alıyormuş.. (ben gerekli açıklamayı yaptım bu esnada)

• Siteleri belirli bi düzeye geldiğinde (google için diyor) site sıfırlanacakmış ve bu tür işler olmayacakmış

• Bundan sonra tüm alıntıların altına grafikerler.net yazacakmış..

Mahkemeyle uğraşmak istemiyorlar.. En azından alıntıları bildirecekler..

Bence bundan sonra uzamasın konu artık yazmayalım burayada..

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok hayırlı ve doğru bir iş yapmışsın :)
Tebrikler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Lütfen Okuyun

Arkadaşlar bahsettiğimiz sitenin yönetimi ile MSN de görüştüm.. Ilımlı bir yaklaşımı var ben MSN konuşmalarının tamamının yayımı için izin aldım şahıstan fakat öncelikle grafikerler.net yönetimi olarak incelememiz gerekmekte yönetimden onay çıkarsa sizlerle paylaşıcam..

Kısaca özetlersek..
• Tasarımları çalan bir şahıs değil bot muş otomatik alıyormuş.. (ben gerekli açıklamayı yaptım bu esnada)

• Siteleri belirli bi düzeye geldiğinde (google için diyor) site sıfırlanacakmış ve bu tür işler olmayacakmış

ve grafikerler.net günü kurtardı... msn sayesinde! :) power puff girls çok izliyorum da son zamanlarda, şiddetle tavsiye ederim :D şaka bir yana çok iyi olmuş. sonuçta gerçekten kötü bir şey ve bazen bir şey yaparken ne kadar kötü olduğunu olgun insanlar bile fark edemiyor. kaldı ki gençlerimiz henüz genç. inşallah hep doğru şeylerde daha çok insan görelim. o zaman kurtarılması gereken gün kalmaz :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen Okuyun

Kısaca özetlersek..

Olayın çözülmesine gerçekten sevimdim...Grafikerler.net daima el ele, zafere...:)

Emeğin için teşekkürler Onur.