Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

can logo da son çalışma artık görücüde

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bu iki çalışma bu gün artık görücüye cıkacak başka hiç aklıma bişi gelmedi sizinde son olarak yorumlarınızı duymak istedim ilk denemelerle bunlar arasında fark varmı varsa iyi mi kötü mü ve herkeze yorumlarından dolayı cok teşekür ederim :crying:
70834880.jpg

ss1was.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Can değil CONS gibi..

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha öncede konuyu acmıştım bu turizim filması olarak faliyet görecek bu logoyu arkadaşın isteği üzerine yaptım yani ücret alınmayacak gerci asıl mesleğimde bu değil bide o olarak görünme olayı a nın bu şekli aslında biraz dikat edlince göze carpıyo ama taib öle diyorsanız öyledir

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aynı şehirdeymişiz ne güzel, müşterilerinizin adresini verin bedava fotoğraf çekimi oınlara benden! Ayıp ettim ben şimdi değil mi?

besimira

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bende yaptığım çalışmaları yollamak istiyorum ama nereye ve nasıl yükleme yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
bence işi bitirmek için acele ettiniz
okadar acele ettinizki can yazısı ne alemde nereye gitti farkına varamamışsınız
görücüye gitmişse bu çalışma için yapacak bişey yok
ama tasarımlarınız için
daha öncede söylemiştim
internetten, birazcık diğer logolardan kopya çekmelisiniz.
Tasarımcı adam kopya çekmez demeyin
yoksa ömrünüzü, bazı emektar eski grafikerler gibi çizdiğiniz bir üçgen ile, kendi kendinize övünerek geçirirsiniz

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

Arkadaşımız tasarımcı değil, fotoğrafçıdır; kendisi de bunu zaten belirtmiştir.Ayrıca tasarımcı adam kopya çekmez, örnek alır ama kopya çekmez... çeken adama da tasarımcı denmez. Kopya çekse neyi tasarlamış olacak da adı tasarımcı olacak?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Asıl mesleğiniz nedir ? Grafiker olmaksa niyetiniz bol bol araştırmalısınız...

Bu logo olarak degerlendirmeye aldıgımız çalışma ...Logo kriterlerinden hiç birini taşımamaktadır...
İyi çalışmalar...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bakın şöyle izah edeyim ben ya anlaşılamıyorum ya okunmuyorum...Korkarım büyük harf yasağı var forumda. Ben fotoğrafçı değilim, bilmediğim hakkını veremeyecğim bir işi arkadaşıma bedava yapsam çektiğim fotoğraf ne kadar kaliteli olur? Arkadaşıma fayda mı olur, zararım mı olur? Sizin mesleğinize saygısızlık etmiş olur muyum, olmaz mıyım? Soru sorayım belki anlayan çıkar... korkarım henüz yok da....

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Arkadaşımız tasarımcı değil, fotoğrafçıdır; kendisi de bunu zaten belirtmiştir.Ayrıca tasarımcı adam kopya çekmez, örnek alır ama kopya çekmez... çeken adama da tasarımcı denmez. Kopya çekse neyi tasarlamış olacak da adı tasarımcı olacak?
arkadaşımız isterse polis olsun tasarım yapmaya çalışıyor ve bize çalışmasını gösteriyorsa ben onu tasarımcı olarak değerlendiririm.
Kopya çekecek derkende, diğer turizm logolarının, hazırlanırken nelere dikkat edildiğini görmesi için bu yöntemi söyledim.
Ayrıca sizin, "logolardan kopya çek" kelimesini,
"al o Tescilli logoyu, olduğu gibi kendi çalışmana yapıştır" diye anlayacağını düşünemedim Kusura bakmayın.

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkeze yorumları için teşekürler benim logo diye nitelendirdiğim bu çizimi sizinde değil diye nitelendirdiğin çizimi bu gün gösterdim adamlar beğendi ve bunu kulanacaklar herkeze o değerli yorumlarından dolayı tekrar teşekür ederim
sanırım bu insanlar logodan anlamıyorki benim bu çizimi baya beğendiler :p işi ticaretemi döksem ne şaka tabi iyi akşamlar arkadaşlar

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
grafikavcısı ozaman biz bu mesleği bırakalım anlaşılan o ki tasarımdan anlamayan biziz :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Nazy siz "hiçbiri" olmadığınız için anlayamamışsınızdır doğrudur... Ve siz grafikavcisi ticarete dökün bu işi en azından gerçekten öğrenir ve bilerek yapar, bir mesleğe verilmesi gereken değeri vermiş olursunuz :) O zaman bir-iki işten anlamayan değil; gerçekten farkında olanın saygısını ve beğenisini kazanırsınız.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Madem birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ki bence en güzeli herkesin kendi mesleğini kendi yapması...

herkeze yorumları için teşekürler benim logo diye nitelendirdiğim bu çizimi sizinde değil diye nitelendirdiğin çizimi bu gün gösterdim adamlar beğendi ve bunu kulanacaklar herkeze o değerli yorumlarından dolayı tekrar teşekür ederim
sanırım bu insanlar logodan anlamıyorki benim bu çizimi baya beğendiler :p işi ticaretemi döksem ne şaka tabi iyi akşamlar arkadaşlar

Şimdi size şunu soruyorum:...Benim mesleğim fotoğrafçılık olmasa, ticari olarak fotoğraf çeksem, o zaman sizin mesleğinize haksızlık etmek((ç)almış) olmazmıyım...ki kursuna giderim, eğitimini alırım bu işi yaparım.
Logo diye bile nitelendiremediğimiz bu logoyu logo olarak kullanıcaklarsa, tebrik etmek lazım.:alkis:

Grafik tasarımda bir meslektir...bu insanlar bu işten emekleri karşılık ekmek yiyiyor.Ama birileri çıkıpta, bu ekmeğin hamuruma müdahale edince, fırın ne ekmek satabiliyor ne de PASTA...Satsada ne müşteri memnun, ne de piyasa ;

Demek istedimi anladıgınızı umarak, size mesleki hayatınızda başarılar diliyorum.
Madem grafik tasarıma meraklısınız, önce araştırma ve inceleme yapın.

Kolay gelsin...

Bakın şöyle izah edeyim ben ya anlaşılamıyorum ya okunmuyorum...Korkarım büyük harf yasağı var forumda. Ben fotoğrafçı değilim, bilmediğim hakkını veremeyecğim bir işi arkadaşıma bedava yapsam çektiğim fotoğraf ne kadar kaliteli olur? Arkadaşıma fayda mı olur, zararım mı olur? Sizin mesleğinize saygısızlık etmiş olur muyum, olmaz mıyım? Soru sorayım belki anlayan çıkar... korkarım henüz yok da....

Bu belki Yardımcı olur ;)

arkadaşımız isterse polis olsun tasarım yapmaya çalışıyor ve bize çalışmasını gösteriyorsa ben onu tasarımcı olarak değerlendiririm.
Kopya çekecek derkende, diğer turizm logolarının, hazırlanırken nelere dikkat edildiğini görmesi için bu yöntemi söyledim.
Ayrıca sizin, "logolardan kopya çek" kelimesini,
"al o Tescilli logoyu, olduğu gibi kendi çalışmana yapıştır" diye anlayacağını düşünemedim Kusura bakmayın.

Sayın Nazy;
Mesleğiniz hiç biri olarak böyle bir yorumda bulunmanız çok yormal diyerek;

Ben de alakasız bir fotoğraf çekiyim, buraya yorum almak için koyayım...sizde beni fotoğrafçı olarak değerlendirin olur mu? diye sorayım.

Son düzenleme:

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar benim kimsenin mesleğine filan dediğim yok her seferinde dedim herkeze cok teşekür ederim gercekten çok güzel yorumlar yapan usta insanlar oldu ve onların dediği yolda bişiler yapmaya calıştım ama o kadar oldu ancak ben bu işin okulunu eğitimini almadım bu arada mezela artık herkezin elinde bir fotograf makinesi var ama ben kimseye benim ekmeğime mani oluyonuz diye küsmüyorum herkez kısmetini alır
neyse arkadaşlar tekrardan herkeze teşekürler
bu arada antalya bana garfikerlik dersi verebilecek iyi bir grafiker arıyorum artık bu işi öğrenmeye karar verdim.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bu topikte ki tartışmalar fuzuli
antalyada her sezon yüzlerce turizm firması açılır ve sezon sonu kapatılır
o yüzden doğal böyle şeyler
veresiye alışveriş yaptıkları bakkalım oğluna da çizdirirler logolarını logosuzda çalışırlar, yabancı bir firmanın logosunuda çalıp kullanırlar
mümkünse her sezon farklı isimlerle faaliyet gösterip bir matbaacıyı tokatlar kaçarlar
yani sorun sadece üzerine vazife olmamasına rağmen bu işi yapmaya yeltenenlerde değil
birde piyasanın bu yüzü var

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bu topikte ki tartışmalar fuzuli
antalyada her sezon yüzlerce turizm firması açılır ve sezon sonu kapatılır
o yüzden doğal böyle şeyler
veresiye alışveriş yaptıkları bakkalım oğluna da çizdirirler logolarını logosuzda çalışırlar, yabancı bir firmanın logosunuda çalıp kullanırlar
mümkünse her sezon farklı isimlerle faaliyet gösterip bir matbaacıyı tokatlar kaçarlar
yani sorun sadece üzerine vazife olmamasına rağmen bu işi yapmaya yeltenenlerde değil
birde piyasanın bu yüzü var

Çok doğru!!! Keşke herkes aynaya bakıp "ben insanım ya, nasıl davranıyorum?" dese burada... Demezler işlerine gelmez çünkü, niye gelsin ki? Türkiye'nin neresinde ne var bilemiyorum ama buradaki durum beter... keşke değişse canım memleketimin canım insanları mı, yabancılar mı? havadan mı, sudan mı? bilmem ki!!!