Madem birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ki bence en güzeli
herkesin kendi mesleğini kendi yapması...
herkeze yorumları için teşekürler benim logo diye nitelendirdiğim bu çizimi sizinde değil diye nitelendirdiğin çizimi bu gün gösterdim adamlar beğendi ve bunu kulanacaklar herkeze o değerli yorumlarından dolayı tekrar teşekür ederim
sanırım bu insanlar logodan anlamıyorki benim
bu çizimi baya beğendiler işi ticaretemi döksem ne şaka tabi iyi akşamlar arkadaşlar
Şimdi size şunu soruyorum:...Benim mesleğim
fotoğrafçılık olmasa, ticari olarak fotoğraf çeksem, o zaman sizin mesleğinize haksızlık etmek((ç)almış) olmazmıyım...ki kursuna giderim, eğitimini alırım bu işi yaparım.
Logo diye bile nitelendiremediğimiz bu logoyu logo olarak kullanıcaklarsa, tebrik etmek lazım.:alkis:
Grafik tasarımda bir meslektir...bu insanlar bu işten emekleri karşılık ekmek yiyiyor.Ama birileri çıkıpta, bu ekmeğin hamuruma müdahale edince, fırın ne ekmek satabiliyor ne de
PASTA...Satsada ne müşteri memnun, ne de piyasa ;
Demek istedimi anladıgınızı umarak, size mesleki hayatınızda başarılar diliyorum.
Madem grafik tasarıma meraklısınız, önce araştırma ve inceleme yapın.
Kolay gelsin...
Bakın şöyle izah edeyim ben ya anlaşılamıyorum ya okunmuyorum...Korkarım büyük harf yasağı var forumda. Ben fotoğrafçı değilim, bilmediğim hakkını veremeyecğim bir işi arkadaşıma bedava yapsam çektiğim fotoğraf ne kadar kaliteli olur? Arkadaşıma fayda mı olur, zararım mı olur? Sizin mesleğinize saygısızlık etmiş olur muyum, olmaz mıyım? Soru sorayım belki anlayan çıkar... korkarım henüz yok da....
Bu belki Yardımcı olur
arkadaşımız isterse polis olsun tasarım yapmaya çalışıyor ve bize çalışmasını gösteriyorsa ben onu tasarımcı olarak değerlendiririm.
Kopya çekecek derkende, diğer turizm logolarının, hazırlanırken nelere dikkat edildiğini görmesi için bu yöntemi söyledim.
Ayrıca sizin, "logolardan kopya çek" kelimesini,
"al o Tescilli logoyu, olduğu gibi kendi çalışmana yapıştır" diye anlayacağını düşünemedim Kusura bakmayın.
Sayın
Nazy;
Mesleğiniz hiç biri olarak böyle bir yorumda bulunmanız çok yormal diyerek;
Ben de alakasız bir fotoğraf çekiyim, buraya yorum almak için koyayım...sizde beni fotoğrafçı olarak değerlendirin olur mu? diye sorayım.