Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pardon Gülümsemen için gönderdim. Alay etmek aklımın ucundan geçmez. Ayrıca bu gayet normal ve o fotoyu çektiğine göre bu korkun artık yok demek. Sevgiler...
Pardon Gülümsemen için gönderdim. Alay etmek aklımın ucundan geçmez. Ayrıca bu gayet normal ve o fotoyu çektiğine göre bu korkun artık yok demek. Sevgiler...
anıl kapadokya bu fotoğrafların hepsini internetten indirmişsin.Birde ben çektim felan diyorsun nedne böyle insanları kandırıyorsun ayıp değilmi senin yaptığın nedir bu ya inanmazsanız google ın ilerleyen sayfalarında hepsini göreceksiniz .Bu kadar olmaz ama nedir "emek hırsızlığı" ne gerek var anlamadım gitti
Bu fotoğrafların Size ait olduguna eminmisiniz? Yok ben bunu nasıl yedim, ona inanamıyorum, hadi (Ç)alıntıya alıŞtık artıkda! ...
Bir de çerçevelemiş kendisinin sanki...
Şimdi Siz ANIL yerinde olsanız, konuya cevap yazarak Zeytinyağı gibi üste çıkmayı mı tercih ederdiniz? Yoksa; Foruma girmeye yüzünüz olmayıp hatta ad ve soyadınızı değiştirmeyi mi
Anıl çok ayıp yaptığın; burası grafikerler.net... Sen bizi aklı kıt dünyadan bir haber mi sanıyorsun? Kimi kandırdığını zannediyorsun!!! Birde utanmadan yok balondan çektim yok efendim 350D ile çektim... :headbang: Emek hırsızlığının cezasını elbet ödersin!!!
anıl bey nerede acaba ? belki bir daha gelmez yada belki gelir.gelsede yüzü olacakmı ? böyle güzel bir forumda neden hırsızlık anlamıyorum.Kendin çek gerçekten işini yap bizde yorumlayalım.Ama hırsızlığa ne gerek var ? Bir iş yapıyorsan insanın kendine güvenmesi lazım ama nerde bazı insanlar kolay zannediyorlar böyle şeyler yapmayı.zaten ilk gördüğümde bunda bir bit yeniği var demiştim.Google da görünce çok üzüldüm ayıptır arkadaş yapmayın böyle işler ya sinirimden patlayacağım ya:angry::brokenheart:
Ya aslında ben birazkıllanmıştım şu balon manzaralı kare için o kadar başarılı ki... ama açıklamasında sizin kadar başaralı kareler paylaşmak isterdim ama imkanlar bu kadar falan yazmış bende bayağı bir "ALÇAKgönüllü" birisiymiş demiştim... harbiden öyleymiş (!)
Ya aslında ben birazkıllanmıştım şu balon manzaralı kare için o kadar başarılı ki... ama açıklamasında sizin kadar başaralı kareler paylaşmak isterdim ama imkanlar bu kadar falan yazmış bende bayağı bir "ALÇAKgönüllü" birisiymiş demiştim... harbiden öyleymiş (!)
Gerçekten ALÇAKGönüllü(!) Ben de şüphelenmiştim, o yüzden makinesini sordum... Ama dedim koskoca Grafikerler.net Ailesine böyle bir yüzsüzlük yapmaz heralde =) Boşuna dememişler: "Ummadığın taş baş yararmış"