Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cappadocia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşlar benim bu fotolarımı istediğiniz yerde bulabilirsiniz ve birçok formsitesinde ben istediğiniz her şekilde ıspatlayabilirim kendimi benim kopya şeylerle işim olmaz hangi form sitesinde hangi sitelerde mevcutsa buraya mesaj yazın ve koya olduğunu ıspatlayım bu resimleri her yerde bulabilirsiniz çünki ben bu resimleri tanıtım filminde kullandım benim arkamdan böyle konuşmaya hakkınız yok benim kimseye yalan söylemeyede niyetim yok ben neden böle bişe yapayım eğer benden ve çalışmalarımdan şüphe eden varsa saygı duyarım ama benim de çalışmalarıma saygı duyulmasını beklerim. artık bu formda yer almıcam yeter artık insanlar bilip bilmeden yorumlar yağdırıyorlar kafa buluyorlar kimsenin kimseye saygısı yok eğer çalıntı resim olduğunu düşünüyorsanız yorumunuzu yapar geçersinzi ben bu siteye diğer formlarda ki gibi takılmıyorum paylaşım yapayım yardım edeyim istiyorum ama o hevesi de bırakmadınız adamda dedim ya artık bu form da yer almıcam yetkililere rica edicem ismimi silsinler siteden tamamen hepinize eyvallah hayırlı günler

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşlar benim bu fotolarımı istediğiniz yerde bulabilirsiniz ve birçok formsitesinde ben istediğiniz her şekilde ıspatlayabilirim kendimi benim kopya şeylerle işim olmaz hangi form sitesinde hangi sitelerde mevcutsa buraya mesaj yazın ve koya olduğunu ıspatlayım bu resimleri her yerde bulabilirsiniz çünki ben bu resimleri tanıtım filminde kullandım benim arkamdan böyle konuşmaya hakkınız yok benim kimseye yalan söylemeyede niyetim yok ben neden böle bişe yapayım eğer benden ve çalışmalarımdan şüphe eden varsa saygı duyarım ama benim de çalışmalarıma saygı duyulmasını beklerim. artık bu formda yer almıcam yeter artık insanlar bilip bilmeden yorumlar yağdırıyorlar kafa buluyorlar kimsenin kimseye saygısı yok eğer çalıntı resim olduğunu düşünüyorsanız yorumunuzu yapar geçersinzi ben bu siteye diğer formlarda ki gibi takılmıyorum paylaşım yapayım yardım edeyim istiyorum ama o hevesi de bırakmadınız adamda dedim ya artık bu form da yer almıcam yetkililere rica edicem ismimi silsinler siteden tamamen hepinize eyvallah hayırlı günler

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşlar benim bu fotolarımı istediğiniz yerde bulabilirsiniz ve birçok formsitesinde ben istediğiniz her şekilde ıspatlayabilirim kendimi benim kopya şeylerle işim olmaz hangi form sitesinde hangi sitelerde mevcutsa buraya mesaj yazın ve koya olduğunu ıspatlayım bu resimleri her yerde bulabilirsiniz çünki ben bu resimleri tanıtım filminde kullandım benim arkamdan böyle konuşmaya hakkınız yok benim kimseye yalan söylemeyede niyetim yok ben neden böle bişe yapayım eğer benden ve çalışmalarımdan şüphe eden varsa saygı duyarım ama benim de çalışmalarıma saygı duyulmasını beklerim. artık bu formda yer almıcam yeter artık insanlar bilip bilmeden yorumlar yağdırıyorlar kafa buluyorlar kimsenin kimseye saygısı yok eğer çalıntı resim olduğunu düşünüyorsanız yorumunuzu yapar geçersinzi ben bu siteye diğer formlarda ki gibi takılmıyorum paylaşım yapayım yardım edeyim istiyorum ama o hevesi de bırakmadınız adamda dedim ya artık bu form da yer almıcam yetkililere rica edicem ismimi silsinler siteden tamamen hepinize eyvallah hayırlı günler..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Madem fotoğraflar size ait, forumdan neden gidiyorsunuz?, çünkü forumda durmaya yüzünüz yok ;)
Suçsuz insan ispatlar, kaçıp gitmez bu 1;
2.si Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayın bali...
3 "madem bir hata yaptın özür dile" değil mi, nerde o yüz ama, hem suçlu hem güçlü(!)...
4 gidiyorsanız güle güle, zorla tutmuyoruz, hem sizin gibilerini; forumda kimsenin görmek isteyecegini sanmam... Yarar dan çok zararı oluyor çünkü, kendine yararı olmayan bir insandan ne beklenir ki !

Haydi yolunuz açık ola =)

kapadokya - Google Görseller

https://www.turkeycappadocia.net/wp-content/uploads/cappadocia.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu fotoğrafların Size ait olduguna eminmisiniz? :)
Yok ben bunu nasıl yedim, ona inanamıyorum, hadi (Ç)alıntıya alıŞtık artıkda! ... :)

balonlar.jpg

Bir de çerçevelemiş kendisinin sanki... :)

Şimdi Siz ANIL yerinde olsanız, A: konuya cevap yazarak Zeytinyağı gibi üste çıkmayı mı tercih ederdiniz? Yoksa; B: Foruma girmeye yüzünüz olmayıp hatta ad ve soyadınızı değiştirmeyi mi :)

A seçeneği =)
Ben artık birşey demiyorum !

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:D cevap veriyorum A seçeneği :D
Yarışmacı arkadaşlarada Anıl Bey ' e de hayatta başarılar diliyorum :giggle: :D
Ve Ayna grubunun şu güzel şarkı sözleri ile mesajımı bitiriyorum :D

Diyemedim diyemedim...
Bakarken ardından; gitme kal diyemedim.... :D :D :D :D :lol:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
beyler bayanlar birazdan bir BAN sesi duyacaksınız sakın korkmayınız :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşte yapabileceği tek şey bu =)

Ban ban ban ban ban ban ban ban :D :party:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
işte yapabileceği tek şey bu

evet ne yazıkkii
Cevap vermeye kapasitesi yetmeyen her insa oğlu gibi küfür ediyor
Zavallıcık...

Beyler bayanlar BAN sesleri kulaklarda çınlamaya başladııı :D
DİKKATTT :D

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
evet ne yazıkkii
Cevap vermeye kapasitesi yetmeyen her insa oğlu gibi küfür ediyor
Zavallıcık...

Beyler bayanlar BAN sesleri kulaklarda çınlamaya başladııı :D
DİKKATTT :D

iyi oldu hem küfür hem yalancılık....
artık böyle insanların aramızda olmaması dileğiyle :rofl::wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...