ANIL YÜNCÜ
♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar benim bu fotolarımı istediğiniz yerde bulabilirsiniz ve birçok formsitesinde ben istediğiniz her şekilde ıspatlayabilirim kendimi benim kopya şeylerle işim olmaz hangi form sitesinde hangi sitelerde mevcutsa buraya mesaj yazın ve koya olduğunu ıspatlayım bu resimleri her yerde bulabilirsiniz çünki ben bu resimleri tanıtım filminde kullandım benim arkamdan böyle konuşmaya hakkınız yok benim kimseye yalan söylemeyede niyetim yok ben neden böle bişe yapayım eğer benden ve çalışmalarımdan şüphe eden varsa saygı duyarım ama benim de çalışmalarıma saygı duyulmasını beklerim. artık bu formda yer almıcam yeter artık insanlar bilip bilmeden yorumlar yağdırıyorlar kafa buluyorlar kimsenin kimseye saygısı yok eğer çalıntı resim olduğunu düşünüyorsanız yorumunuzu yapar geçersinzi ben bu siteye diğer formlarda ki gibi takılmıyorum paylaşım yapayım yardım edeyim istiyorum ama o hevesi de bırakmadınız adamda dedim ya artık bu form da yer almıcam yetkililere rica edicem ismimi silsinler siteden tamamen hepinize eyvallah hayırlı günler