Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çekirdek Çitleyici

oneblood

🏅Acemi Tasarımcı🏅
13 yaşında olmama rağmen oyun değil photoshop yapıyorum üye olupta resimlere bakıp photoshop yapmayan üyelere tavsiye ediyorum ... işte resim

cekrdek.jpg

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop tamı yaptın sen bunu.. helal olsun yaa :D koptum :D

(",)

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık ben tasarıma değilde çekirdek çittleyici kısmını tuttum her eve lazım aslında :)

oneblood

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha yeniyim 3aydır kullanıyom müsade ette olsun :)

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Laflara bak ya hiç de 13 yaşında değil gibi he :)

"13 yaşında olmama rağmen oyun değil photoshop yapıyorum" helal ama tevazu da ayrı bi güzelliktir ki ben oyun oynaman taraftarıyım bu yaşlar bi daha gelmez güzel kardeşim ;)

Hadi sana başarılar

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zihni sinir projelerinden :)

ebraremel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayal dünyana ve eline sağlık. ayrıca çalışmanı görüp dudaklarında kocamaaan tebesüm oluşan herkes adına benden sana bir TEŞEKKÜR;)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayal dünyana ve eline sağlık. ayrıca çalışmanı görüp dudaklarında kocamaaan tebesüm oluşan herkes adına benden sana bir TEŞEKKÜR;)

katılıyorum:) seçim alanlarını ve bevel i öğrenmişsin işte..şimdi pathleride öğrenmeye bak...daha da ileri gideceksin...bol şanslar...

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında neden üretmemişlerki böyle bi makine.. antep fıstığının kabuklusu var kabuksuzuda var, sadece iç olaraktan, çekirdeğin neden yok :D iki saat uğraşıyoruz 2 gram çekirdek için :D:D

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Robot güzel, ama ben kendim çitlemekten yanayım. :)

Tebrikler.

YavuzSahin

🌱Yeni Üye🌱
Onunda makinesi var canim, ama allah askina soylesen o cekirdegi ÇITIR ÇITIR citlemek kadar hos birsey varmi??? :) Dudaklarin tuzdan catlayincaya kadar duramamak, acidan dudaklarinin en uc koselrine goturup bir sekilde o kahrolasi kabugu parcalamaya calismak...SUPER bırsey..

Su niyetli halimde bile canim o kadar cektiki... Iftardan sonra ilk yapacagim sey... ÇEKİRDEK ÇİTLEMEK......