Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizgiler Gözükmüyor ! (ss'li)

sol_ak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi sitenin sağ ve alt tarafı turuncu renkli çizgi var.( bg color ile turuncu seçili) Neden sağ ve üsüt tarafındada bu renk belli olmuyor veya gözükmüyor? Nasıl çözerim bu sorunu ?

(siteyi ps de yapıp dw ye attım)

adszmb7.jpg

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
umarım sorunuzu doğru anlamışımdır. bir tablo yerleştirmişsiniz. genel background rengini turuncu yapmışsınız. ama tablo'nun bittiği yerde, yani altta gözüküyor ama sağ tarafta turuncu renk gözükmüyor.

tablonun ölçülerini bir kontrol edin isterseniz. belki width değerini 100% vermişsinizdir.

dreamweaver ekranını ve explorer ekranlarının resmini (ya da html kodunu)gönderirseniz daha rahat yorum yapabilirim.

sol_ak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evt arkadaşım soruyu doğru anlamışsın ama verdiğin cevabı pek anlıyamadım !:worried:

edit : explorer görüntüsünü ekledim

problemvb2.jpg

Son düzenleme:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
siteyi içine yerleştirdiğiniz tablonuzun ölçülerini kontrol edin. background rengini tablonun içine mi verdiniz dışına mı verdiniz, ya da sayfa özelliklerinden mi background rengi verdiniz? bunları kontrol edin. olmadı tablonuzun ölçülerini mi hatalı verdiniz, kontrol edin? (belki tablonun genişlik (width) değerini 100% verdiniz; tablonuz tüm ekranı enine doğru kaplıyordur ve tablonun background renginde ne bulunuyorsa siz onu görüyorsunuzdur).