blueden teşekkür ederim yorumun için...
esmerkral teşekkür ederim bilgiler için.sanırım ben sanatı seçecem..zaman göstericek artık..
esrakarakuş çok teşekkürler...
deahtangel çok sağol vakit ayırıp incelediğin için..genelde sıkılmıyorum aslında çizim yaparken ama bazen saatlerce çizdiğim oluyor bunalıyor insan sonlara doğru tabi
fikir,düşünce ve yaratıcılıkta kendime güveniyorum aslında..daha gelişip bazı şeyleri daha iyi kavradığımı düşününce o konularada ağırlık verecem..teşekkürlr tekrar..
genç16 çok sağol teşekkürederim...
ömerayar eyvallah saolasın dikkate alacağım..
mehmetbaran öncelikle sağol yorumun için..anatomi daha tam oturmadı haklısın..daha çok yeniyim..ama iş detaylara gelince ben gayet detaylara önem verrim..çevremdekilerde çok detay düşkünü olduğumu söylerler hatta..ki bence bu çizimler gayet detaylı ama sen pek detay görememişsin sanırım ve ya şöle dieyim sence dahha ne kadar detay girebilirdim?? bence bu kadarı yeterli ama senn görüşün tabi saygı duyarım..tabirinle o savaşcı kılıklı adamı fotodan bakıp çizdim..evet o kılıç fotodada aynen öyle gözüküyordu bende aynen öyle çizdim..sonuçta gördüğümüzü çiziyoruz öyle değilmi??
grafiker çok saol..evet köpekler herzaman çok tatlıdırlar zaten..bayılıyorum onlara..insandan sora en harika varlıklar bence köpekler...apayrı seviyorum onları
teşekkürler...
grafi90 çok sağol yaa..beğenmen çok mutlu etti
burcubahar çok sağol sevindim beğenmene
karantina çooooooooookkk sağol..çok teşekkür ederim..valla böle güzel sözler duyunca daha bi çizesi geliyor insanın..geçen dönem mezun oldum liseden..çizim sürelerine gelince tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla ilk resim 1 saat civarı,3. resim iki buçuk saat kadar sürdü,4. resim 45 dk. kadar,6. üç saat sanırım..7. büyük bi çizimdi epey 5 saate yakın sürdü..sondaki köpüşüde 3 saate yakın çizdim..
yolcu sende sağol kardeş..
sanırm herkese tek tek teşekkür ettim.. arada kaynayan olduysa affola
tekrardan sağolun arkadaşlar yorumlarınız için..