Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
picasso bile yapamazdı herhalde ya tamam bi yerde emek ama daha akıllı bişe bulsaydında arkadaş yazmış oraya (orda ne yazıyor diye ) bende baktım bişe yazmıyor. buana ayırdığın zaman yazık bence
ewet harfleri tektek koydum sonra çoğaltarak harfleri yerleştirdim bu çalışmaya 4 günümü ayırdım ve iiki zaman ayırıp bu çalışmayı yapmışım diyorum özellikle bu yorumlardan sonra... yorumlarınız içinde teşekkür ederim
belki seni bidaha sıkıcak bişey sölicem ama 2. çalışma hoşuma gitti fakat fon için biraz daha kalabalık ve koyuluk bi manada bide büyük küçük orta kuramlarını biraz daha abartırsan belki daha tatlı olur tabi yer yer emeğine sağlık tipografi güzeldir
yok sıkmakla bi alakası yok hatalarım warsa tabikide söyleyin en azından bi dahaki çalışmalarda bana yardımcı olur. Bu çalışmada küçük harfleri daha çok kullandım. Büyük harfleri koyunca çizgiler çok net belli olmuyodu. bu şekilde daha net olduğu için küçük boyutlu harfleri daha çok kullandım. Ayrıca 2.çalışmada arka fonu bilerek çok koyultmadım çalışma tamamen sihay harflerden oluştuğu için arkayı daha çok koyultsam bu sefer görselin arka kısmı arkaya verilen gölgeyle karışabilirdi bunun için bu şekilde yaptım yorumlar için teşekkürler...