Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mineciğim çok güzel bir çalışma yapmışsın harika olmuş.kusura bakma ama bu çalışmandan sonra kafayı falan yemedin değilmi.şaka yapıyorum kızma emi . emeğine sağlık keşke bende böyle şeyler yapabilsem daha çoook acemiyim
mineciğim çok güzel bir çalışma yapmışsın harika olmuş.kusura bakma ama bu çalışmandan sonra kafayı falan yemedin değilmi.şaka yapıyorum kızma emi . emeğine sağlık keşke bende böyle şeyler yapabilsem daha çoook acemiyim
yok ben gayet iiyim istedikten sonra sende yapabilirsin böyle çalışmalar bende bu çalışmaya başlarken deneme amaçlı başlamıştım. ama sonuç beklediğimdende iyi oldu. sende dene zaten geneldede herşeyi deneyerek öğrenmiyormuyuz... yorumlarınız içinde teşekkür ederim)
valla bana guzel gelmıyo tıpografı sadece ugrasma olayı domanı tası dızme gıbı bısey kım daha cok ugrasırsa o daha ıyı yanı bı yetenek bı hayal gucu yok bence ama guzel calısma zamanına saglık
valla bana guzel gelmıyo tıpografı sadece ugrasma olayı domanı tası dızme gıbı bısey kım daha cok ugrasırsa o daha ıyı yanı bı yetenek bı hayal gucu yok bence ama guzel calısma zamanına saglık
yorumun için teşekkür ederim ama tıpografi hakkındaki düşüncene kesinlikle katılmıyorum nası bi logoda, afişte..vs. konularda yetenek ve hayal gücü gerekiosa tipografidede gerekio die ddüşünüyorum. (zaten tııpografide yetenek vs. olmasaydı okuldada bu dersten kalan olmazdı. ama ben tpografiyi yapamayıp dersinden kalan arkadaşlar tanıyorum yetenek olmasaydı neden kalsınlarki) ayrıca tıpografide hayal gücüde çok önemli bence sonuçta birbirinden çok farklı ve çok güzel çalışmalarda var bence tamamen hayalgücüne kalmış bişey diğer yorum yapan arkadaşlarada çok teşekkür ederim...
Bende sana katılmıyorum. Bu iş sabır istediği kadar öncelikle yetenek istiyor tabiki. Nereye ne kadar yoğunlukta yada nasıl açılarla yapacağını düşünmen gerekir, buda resim bilgisi gerektirir bence, öylesine domino dizme olayı değil.