Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çok uğraştım ama sonunda bitti

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok tebrik ediyorum hem sabır hemde beceri gerektiren bişi .

asi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

frat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
firat-veba.spaces.live.com
Bu harfleri convertliykenmi çalıştın yoksa convertsizkenmi :D:D
Gerçekten cok başarılı olmus ellerınıze saglık düşünceniz süper devamını diliyorum .

İyi çalışmalar

kübrakübra

🌱Yeni Üye🌱
tebrik ederim zor olması gerekir sıkılmadan yapmışın

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkese yorumları için çookk teşekkür ederim:))

MusTaPha

🌱Yeni Üye🌱
Çok Karmışık gördüm çalışmadaki silueti :)
Güzel olmuş elinize sağlık.

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
mineciğim çok güzel bir çalışma yapmışsın harika olmuş.kusura bakma ama bu çalışmandan sonra kafayı falan yemedin değilmi.şaka yapıyorum kızma emi . emeğine sağlık keşke bende böyle şeyler yapabilsem daha çoook acemiyim

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
mineciğim çok güzel bir çalışma yapmışsın harika olmuş.kusura bakma ama bu çalışmandan sonra kafayı falan yemedin değilmi.şaka yapıyorum kızma emi . emeğine sağlık keşke bende böyle şeyler yapabilsem daha çoook acemiyim

yok ben gayet iiyim:) istedikten sonra sende yapabilirsin böyle çalışmalar bende bu çalışmaya başlarken deneme amaçlı başlamıştım. ama sonuç beklediğimdende iyi oldu. sende dene zaten geneldede herşeyi deneyerek öğrenmiyormuyuz... yorumlarınız içinde teşekkür ederim:))

TEACHOFB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokhancamurcu.com
ewet gerçekten güzel bir çalışma olmuş eline sağlık mine. Sabır gerektiren bir çalışma we ayrıyetten tipografiye de uygun bir çalışma olmuş....

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim :)

ewet gerçekten güzel bir çalışma olmuş eline sağlık mine. Sabır gerektiren bir çalışma we ayrıyetten tipografiye de uygun bir çalışma olmuş....

teşekkür gökhan saolasın:))

Moderatör tarafında düzenlendi:

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
Süper olmuş, bu sabırla sen daha ne işler çıkarırsın kim bilir, başarılar, paylaşımın için teşekkürler

eylo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayıldım tebrikler çok başarılı!

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla bana guzel gelmıyo tıpografı sadece ugrasma olayı domanı tası dızme gıbı bısey kım daha cok ugrasırsa o daha ıyı yanı bı yetenek bı hayal gucu yok bence ama guzel calısma zamanına saglık

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla bana guzel gelmıyo tıpografı sadece ugrasma olayı domanı tası dızme gıbı bısey kım daha cok ugrasırsa o daha ıyı yanı bı yetenek bı hayal gucu yok bence ama guzel calısma zamanına saglık

yorumun için teşekkür ederim
ama tıpografi hakkındaki düşüncene kesinlikle katılmıyorum nası bi logoda, afişte..vs. konularda yetenek ve hayal gücü gerekiosa tipografidede gerekio die ddüşünüyorum. (zaten tııpografide yetenek vs. olmasaydı okuldada bu dersten kalan olmazdı. ama ben tpografiyi yapamayıp dersinden kalan arkadaşlar tanıyorum yetenek olmasaydı neden kalsınlarki) ayrıca tıpografide hayal gücüde çok önemli bence sonuçta birbirinden çok farklı ve çok güzel çalışmalarda var bence tamamen hayalgücüne kalmış bişey
diğer yorum yapan arkadaşlarada çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

yön reklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler arkadaşım ellerine gözlerine sağlık çok zor iş.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok uğraşmışsın ama bir o kadar da güzel olmuş emeğine sağlık

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com

Bende sana katılmıyorum. Bu iş sabır istediği kadar öncelikle yetenek istiyor tabiki. Nereye ne kadar yoğunlukta yada nasıl açılarla yapacağını düşünmen gerekir, buda resim bilgisi gerektirir bence, öylesine domino dizme olayı değil.