Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde çizim sorunum var

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar corel x5 de basit bir şekilde beizer tool aracıyla kurdele çizdiğimizi düşünürsek üst üste gelen çizgiler birbirini sanki croplamısım gibi kesiyor ve içleri boş kalıyor acaba sıkıntım ne olabilir ilkkez böyle bir sorunla karsilasiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar hala aynı sıkıntım devam ediyor örnek bir logo çiziyorsunuz üst üste gelen yerleri renklendirdiğim zaman sanki o kısımları kesmişim gibi boş kalıyor bu sıkıntının hangi sebepten kaynaklandığını bilen varmı acaba

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar bu konuda bilgisi olan yardimci olabilecek kimse yokmu baya arastirdim taradim ama bende bi sonuca ulaşamadim hala :(

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kesilmiş gibi duran yerdeki noktaların yerini değiştirin, yani üsttekini alta, alttakini üste taşıyın, büyük ihtimal düzelecektir ...

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadasim herşeyden önce ilgin için teşekkür ederim sıkıntımı bir cok yol denedim çözüme ulaşamadim coreli başlangıç ayarlarınada sıfırladım yine düzelmedi yeniden kurdum silip olmadi x5 vardi onu sildim x6 kurdum ayni sorun ondada var işletim sistemimi değiştirmiştim xp kullaniyordum win 7 yükledim format atinca ama onunla ilgili bir durum olabileceğini düşünmüyorum sıkıntımı tam olarak resimle şu başlıkda tekrar dile getirdim

https://www.grafikerler.net/corel-sorun-t155876.html

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bazen çizim yaparken üst çizgiyle alt çizgi yer değiştirebiliyor o zaman bahsettiğiniz gibi görünüyordu aklıma o geldi belki dedim.Eklediğiniz resme baktım aklıma farklı bir seçenek de gelmedi :( ...