Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelin verdiği hatalardan bıktım

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel de sadece davetiye ve esnaf lokantası fiyat listesi yapılır:D Ama bazı arkadaşlara bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.Yavrum illustrator yemede yanında yat...Saygılar

mcmtel

🌱Yeni Üye🌱
Ben de benzer olaylar var çözemedim.
Orjinal x3 kullanıyorum.
Sitesinden indirdiğim sp1 ve sp2 yi kuramıyorum bile. Hata veriyor "Windows sürücü modeli" diye bir kutu ve "Yükseltilecek program bulunamadığından...." yazısı ile birlikte kurulmuyor sp ler.
Bir de; çok sayfalı bir kitapçık yapıyorum. Eskaza içine eklediğim fotoları 300 dpi a convertlemesim hatta drop shadow uygulasam programı kapatıp sonra çalışmamı açmaya kalksam ebedi açılmıyor. Ama ne gariptir ki portable x3 ile açabiliyorum. Acaba boşuna mı para vererek aldım.

Yardımcı olacak biri varsa sevinirim. Bir de corel Türkiye kim? en azından arayıp teknik destek alayım...

Teşekkürler...

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın K.Çakır kullanmayan nereden bilsin ayrıcalıklarını Corel'in

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
tartismalarinizi okudum arkadaslar yardimci oldugunuz konular oldu ama bende aynı sorunu yaşıyorum pc ye format çektıikten sonra daha fazla oldu bu kapanmalar ayrıca phoshopun kapandığını hiç görmemiştim şimdi o da kapanıyor corel kapanınca linkteki gibi hata gösteriyoracaba pc ile ilgili bir durum mu yoksa corel ile ilgili anlamadım
https://img97.imageshack.us/img97/4581/adszcu.jpg

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
corel de sadece davetiye ve esnaf lokantası fiyat listesi yapılır:D Ama bazı arkadaşlara bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.Yavrum illustrator yemede yanında yat...Saygılar

Bende 9 senedir davetiye yaparak karnımı doyuruyorum zaten öylemi..:(

Anlamıyorum bu sizin b sınıfı ehliyetinizi masaya vurup "ulan uçak kullanmaktan basit ne var" şeklinde bir artislik yapmanıza benziyor.
Masadaki adamlar ne kadar gülüyorsa size bende okadar gülüyorum. :kiss1:

ksatriya

🌱Yeni Üye🌱
bencede hiçbir alakası yok lisanslı X5 kullanıyorum ama o saçma sapan hatalar yüzünden prog. kapanıyor service pack yükledim bu kapanmaları az da olsa azalttı. crackli prog. da aynı lisanslı prog. da aynı arkadaşlar

ceylankral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel Draw x6 kullanmaya başladım ve her ne yaptılarsa program uçak gibi olmuş.Gerçekten abartmıyorum.içeriği yoğun olan bir çalışmayı açmak için x5'de yarım saat beklediğim olurdu,x6'da saniye demiyor pat diye açıyor.
Tavsiyedir...

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
tartismalarinizi okudum arkadaslar yardimci oldugunuz konular oldu ama bende aynı sorunu yaşıyorum pc ye format çektıikten sonra daha fazla oldu bu kapanmalar ayrıca phoshopun kapandığını hiç görmemiştim şimdi o da kapanıyor corel kapanınca linkteki gibi hata gösteriyoracaba pc ile ilgili bir durum mu yoksa corel ile ilgili anlamadım
https://img97.imageshack.us/img97/4581/adszcu.jpg
Bu gibi durumlarda mutlaka send report yapın ki hata raporunu Corel mühendisleri inceleyip yeni bir yamada ya da yeni bir sürümde düzeltsinler.

seda_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende de aynı sorun var. hatta düzgün çalışan dosya hata vermeden çalışıyor sonra kapatınca bir daha açılmıyor. önizlemeden dosyayı görebiliyorum açarken kapatıyor dosyayı sorun nedir bulmadım. coreldraw da kebapçı broşürüde yapıyorum kitapta bu zaman kadar sorunsuz bir sürü kitap yaptım ama bu dosya açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum çünkü ben çözüm bulamadım yeni baştan yapmam demek 10 gün demek :) ayrıca backup da aynı sorun var görünüyor ama açmıyor acil yardıma ihtiyacım var...

Son düzenleme:

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bende de aynı sorun var. hatta düzgün çalışan dosya hata vermeden çalışıyor sonra kapatınca bir daha açılmıyor. önizlemeden dosyayı görebiliyorum açarken kapatıyor dosyayı sorun nedir bulmadım. coreldraw da kebapçı broşürüde yapıyorum kitapta bu zaman kadar sorunsuz bir sürü kitap yaptım ama bu dosya açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum çünkü ben çözüm bulamadım yeni baştan yapmam demek 10 gün demek :) ayrıca backup da aynı sorun var görünüyor ama açmıyor acil yardıma ihtiyacım var...

CorelDRAW'ın hangi sürümünü kullanmaktasınız. Ayrıca kullanmakta olduğunuz bilgisayarda haç adet farklı CorelDRAW GS sürümü yüklü, servis packleriniz güncel durumdaysa sorun çıkcağını sanmıyorum.

seda_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x4 kullanıyordum hata verince x5 yükledim x5 de açmadı. başka bilgisayarda x4 de açtım sorun olmadı sonra dosyayı yeniden açmayı denedim yine olmadı. çok ağır dosyaa ondan açmıyor desem 4 mb bir dosya. bu sorun nasıl çözülecek bilemiyorummm

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
x4 kullanıyordum hata verince x5 yükledim x5 de açmadı. başka bilgisayarda x4 de açtım sorun olmadı sonra dosyayı yeniden açmayı denedim yine olmadı. çok ağır dosyaa ondan açmıyor desem 4 mb bir dosya. bu sorun nasıl çözülecek bilemiyorummm
Sakıncası yoksa dosyayı bana gönderebilir misiniz?

ceylankral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar daha öncede söyledim yine söyleyeyim.corel x6 yı yükleyin hiçbir sorun kalmıyor.en büyük dosyaları bile saniye demiyor açıyor.

ceylankral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dosya.tc adresine yükleyip buraya eklerseniz bende yardımcı olayım.