Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelx5 ile neler degişsin istersiniz(windos 7 ile)tabiki

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Madem hayal kurma yeri olmuş bu konu bir hayalde ben kurayım. Wİn7 sayesinde dokunmatik ekran var, birde uazktan ekran yönetimi olsa. o yıllardır elimizi yoran sıçandan kurtulsak. biz söylesek program yapsa.:) ne iyi olur değil mi...

okcu06

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ah birde 3d özelliği olsa süper olur

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
şu anda beta sürümünü indiriyorum

corel x5 in şu anda beta sürümünü indiriyorum denedikten sonra bilgi vereceğim tabi indirdiğim x5 beta ise

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
görselli cevaplarını bekliyoruz..... birde yüklersen link atarmısın ...........kolay gelsin

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
maalesef dilde bir problem var galiba

görselli cevaplarını bekliyoruz..... birde yüklersen link atarmısın ...........kolay gelsin

şu hatayı veriyor:
the path to the language folder could not be resolved, setup cannot continue
dil klasörü yolu çözümlenemedi , kurulum devam edemiyor ama bir açıklama buldum:
CorelDRAW ile;
Güçlü yaratıcı özelliklerle çok çeşitli tasarım araçları, etkileşimli efektler, kapsamlı metin kontrol araçları ve yüksek kalitedeçıkış özellikleri içeren bir illüstrasyon ve sayfa tasarım uygulamasıdır. Baskı ve Web için grafik, logo, mizanpaj, ve diğer çalışmalarında kullanılabileceği çok değerli bir programdır.

Corel PHOTO-PAINT ; Hızlı, güçlü ve kolay kullanımlı dijital resim araçları sunar.Fotografları kolaylıkla düzenlemenizi ve kontrol edilmesini sağlar. Bu sürümdeki yeni Touch-Up Brush arası resimlerdeki problemleri kısa zamanda çözülmesini sağlar. Sonuçlar ekranda gerçek zamanlı gösterilik ki esnek ve güvenli çalışılabilsin.

Corel R.A.V.E ; Web grafikleri, arayüz elemanları ve sunum hazırlamak için kullanabileceğiniz kapsamlı bir programdır. Macromedia Flash formatında kaydedilebilen hareketli grafikler oluşturulabilmektedir. Tweening sayesinde metin geçişleri ve efektleri oluşturulabilir.
örnek resim:
d8c9f1f6b045feb6f547498bee8f09ce9c4c5d4e.jpg

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5000 tane font yüklersen yarım saatte açılıyorsa iyi maksimum 800 font yeterlidir. ben 10 yıldır corel kullanıyorum 100 tane font yeterli 5000 tane font nedir yaw el insaf grafikersen çizeceksin logoları ya da çevren çok iyi olacak sana ihtiyacın olan logoları gönderecekler

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
5000 tane font yüklersen yarım saatte açılıyorsa iyi maksimum 800 font yeterlidir. ben 10 yıldır corel kullanıyorum 100 tane font yeterli 5000 tane font nedir yaw el insaf grafikersen çizeceksin logoları ya da çevren çok iyi olacak sana ihtiyacın olan logoları gönderecekler

konuyla font olayının ilgisi yok....

ersintech

🌱Yeni Üye🌱
ben acemi bi grafikerim hala corel 12 kullanıyorum gerektigi zaman x4 acıyorum
benımgıbı acemıler ıcın en onemlı sorun font arama.
fontları cızmeye calısmak cok zaman alıyo. 5.000 font yukledım bı fontu bulmam yarım saat surmeye basladı. what the font kullanıyorum oda genelde bulamıyo.
benım gıbıler ıcın font sorununa bı care bulsun (x5) baska bısey ıstemıyorum.h

Sizin için Font Fitting Room Deluxe programını öneririm. Kolaylıkla fontlarda seçim yapabiliyorsnuz.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
şu hatayı veriyor:
the path to the language folder could not be resolved, setup cannot continue
dil klasörü yolu çözümlenemedi , kurulum devam edemiyor ama bir açıklama buldum:
CorelDRAW ile;
Güçlü yaratıcı özelliklerle çok çeşitli tasarım araçları, etkileşimli efektler, kapsamlı metin kontrol araçları ve yüksek kalitedeçıkış özellikleri içeren bir illüstrasyon ve sayfa tasarım uygulamasıdır. Baskı ve Web için grafik, logo, mizanpaj, ve diğer çalışmalarında kullanılabileceği çok değerli bir programdır.

Corel PHOTO-PAINT ; Hızlı, güçlü ve kolay kullanımlı dijital resim araçları sunar.Fotografları kolaylıkla düzenlemenizi ve kontrol edilmesini sağlar. Bu sürümdeki yeni Touch-Up Brush arası resimlerdeki problemleri kısa zamanda çözülmesini sağlar. Sonuçlar ekranda gerçek zamanlı gösterilik ki esnek ve güvenli çalışılabilsin.

Corel R.A.V.E ; Web grafikleri, arayüz elemanları ve sunum hazırlamak için kullanabileceğiniz kapsamlı bir programdır. Macromedia Flash formatında kaydedilebilen hareketli grafikler oluşturulabilmektedir. Tweening sayesinde metin geçişleri ve efektleri oluşturulabilir.
örnek resim:
d8c9f1f6b045feb6f547498bee8f09ce9c4c5d4e.jpg

Bu açıklama nerede? Kaynak belirtmemişsiniz...

Ambalaj tamamen sahte. Corel R.A.V.E yıllar önce başlamış ve bitmiş bir proje. Sürüm 11 den itibaren böyle bir program yok.

Bilgi kaynağının doğruluğundan emin olmadan bu tip yanlış bilgiler paylaşabiliyor insanlar. Daha dikkatli olabilirsek daha doğru bilgi paylaşımı sağlamış oluruz.

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kullanmaya başladım ama istediğim sadece space tuşunun hand olmasıydı.maalesef yapmamışlar.

ferido

🌱Yeni Üye🌱
boyutu daha küçültebilseler... yüzlerce mb kasıyor. hele söz konusu ben gibi değişik programlar meraklısı biri ise tonla da program yüklüyse o zaman pc nin pek şansı olmuyor

okyanus45

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle performans beklerim. x4 çok kasıyor.bir sürü gereksiz kayıt tutuyor kendi kendine.Mesela zoom kayıtları,color styles...