darkdevil85
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendi Yapımımdır.Resim Gözüküyordur İnşallah.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Amblem diyecektiniz galiba zira ben burada logo göremiyorum ama çizim başarılı olmuş..
Konu ne üzerine açılmışsa onun üzüerine yorum yaparım arkadaşım ayrıca uslubunuzada dikkat ederseniz sevinirim.. Zaten bu çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı belli bırakında bari ne olduğunu anlasın daha logoyla amblemi ayırt edemiyor... yorumsuz..hocam bırak amblem mi logo mu ikilemini hangi çizim hangi başarı ona bak bi?
Konu ne üzerine açılmışsa onun üzüerine yorum yaparım arkadaşım ayrıca uslubunuzada dikkat ederseniz sevinirim.. Zaten bu çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı belli bırakında bari ne olduğunu anlasın daha logoyla amblemi ayırt edemiyor... yorumsuz..
Amblem diyecektiniz galiba zira ben burada logo göremiyorum ama çizim başarılı olmuş..
Ne kadar doldurmuş benim yorumum sizi kendimi T.C Anayasa Mahkemesi önünde sorguya çekiliyor gibi hissettim.. Başkalarının yorumları yüzünden kendinizi bu denli yıpratmayın bence yoksa çabuk yaşlanırsınız.. Ayrıca uslubunuz bana göre sakıncalı bende sizin gibi bir uslupla size yaklaşıp polemik yaratmıyacağım.. İyi çalışmalar dilerim..Birincisi üslubumda dikkat edilecek ya da gözden kaçan bir şey olduğunu düşünmüyorum. İkincisi "çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı" demişsiniz ama unuttunuz sanırım bir önceki mesajınızda ne yazdığınızı -ki benim yorumumda bu yöndeydi zaten-
ikilemi giderelim, sanırım şimdi hatırlamışsınızdır....
Zaten gelen cevap içerikleri "çizim" kelimesi üzerine odaklıydı. Kimse "logo-amblem" kısmına girmedi.
Sizin dediğiniz "çizim başarılı olmuş" kısmınadır benim o cevabım, böyle saçmalıklar yapan insanlarla amblem&logo öğretisine girme gereği bile duymam.