Neler yeni

Deniz Okulu Broşür

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ortadan kırımlı 4 renk parlak kuşe baskı olacak bir çalışmadır.
Kırmızı dikdörtgen kısmına adres alanı gelecektir.

Arka - ön kapak

denizokulubrorsecilencn.jpg

İç sayfalar

35893294.jpg

Benzer konular

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Amacına uygun bir çalışma olmuş.
Özellikle yapboz parçalarından buluşma espirisi hoşuma gitti.
Eline sağlık irem.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Temiz bir çalışma olmuş canım..Abartısız amacına uygun..'Deniz'e gidemeyen deniz'e gelsin'..yazı fontunu değiştirsen daha iyi olucak sanki :wink: Ellerine sağlık :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amacına uygun bir çalışma olmuş.
Özellikle yapboz parçalarından buluşma espirisi hoşuma gitti.
Eline sağlık irem.

Şu sıralar hemen hemen her çalışmamda yapboz olayının esiri olmuş durumdayım.:D:D Teşekkür ederim selim.

Temiz bir çalışma olmuş canım..Abartısız amacına uygun..'Deniz'e gidemeyen deniz'e gelsin'..yazı fontunu değiştirsen daha iyi olucak sanki :wink: Ellerine sağlık :)

Saol eyminecim. Evet font değişebilir haklısın ama ben bu fontu bu çalışmada çok sevdim :angel:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İremim amacına uymuş renkleri ile bütünleşmiş sade ve şık canım emeğine sağlık...

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
merhabalar dağınık geldi gözüme kapakta yazı karakterine uyguladığın shadow baskı hatası gibi gözükecektir, zeminden ayırmak istiyorsan renk uygulamasıyla yapmalasın daha kalite gözükür, iç tarafta zemindeki gradient uygulamasındaki renk geçişleri daha dengeli olmalı pixelleşmeler oluşmuş nois ile giderebilirsin. daha düzenli çalışmalar görmek dileğiyle emeğine sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
merhabalar dağınık geldi gözüme kapakta yazı karakterine uyguladığın shadow baskı hatası gibi gözükecektir, zeminden ayırmak istiyorsan renk uygulamasıyla yapmalasın daha kalite gözükür, iç tarafta zemindeki gradient uygulamasındaki renk geçişleri daha dengeli olmalı pixelleşmeler oluşmuş nois ile giderebilirsin. daha düzenli çalışmalar görmek dileğiyle emeğine sağlık.

yorumunuz için teşekkür ederim.
Gözünüze gelen dağınıklığı gidermek için siz olsanız ne yapardınız merak ettim feyz almak isterim.gradient uygulamasındaki renk geçişleri daha dengeli olmalı demişsiniz ben bahsettiğiniz bir dengesizlik ve pixelleşme göremiyorum...

İremim amacına uymuş renkleri ile bütünleşmiş sade ve şık canım emeğine sağlık...

Teşekkür ederim damlacım.

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
peki anlatıyorum hemen:
sayfa 1
Fotoğrafın üzerinde ingilizce yazısı olmamış lakin ingilizce yazısının üstü boş kalmış dağınık hissi uyandırıyor fotoğrafı yazının boş kaldığı alan kadar kullansan ya da başka bir atraksiyon deneyesen bu dağınıklığı giderebilirsin. Aynı sayfada devam ediyorum üst taraftaki foto dikdörtgen iken alttaki kare olması ve ortada olması yine bir sorun teşkil ediyor yaptığın çalışmada bi süreklilik olmalı birşeylerin devamı ya da bütünlüğü olmalı ayrıca üzerine yazdığın modern dans fontu hoş değil tabi bu benim görüşüm ayrıca satır arası çok açık bu da rahatsız etti.
sayfa 2:
üst taraftaki koyu renkte gradient geçişli zeminle altındaki lacivert yazı nerdeyse aynı renkte bence bu yazıda okuma zorluğu çekecektir broşürü eline alan insanlar hoş gözükmeyecektir. gelelim altı kısma o yuvarlakçıklarda alt üst problemi var onlara bi ayar çekebilirsin ve üzerlerindeki yazılar çok büyük voleybol ve tenis yazısı broşürden aşağı düşecek gibi duruyor genelini biraz küçültmelisin
Arka kapak:
Broşürün ölçülerine bakacak olursak kullandığın iki foto çok büyük biraz küçültmelisin onları iç sayfalarda resim kenarlarına corner vermemişsin arka kapakta yuvarlamışsın kenarları buda gözü alışılmışın dışına itiyor yine bi yorma söz konusu aynı konsept olmalı he eğer komple herşeyi farklı yapacam diyorsan böyle bir uygulama için aynı zeminleri kullanmamalıydın hep mavi tonlar kullanmışsın o zaman bi çok şeyinde aynı olması gerekiyor.
Kapak:
Başlığın altındaki o ışık yani shadow baskıdan sonra çamur gibi gözükecektir onu kesinlikle değiştirmelisin altına bir efect verme yazının ya renkleri koyu yap fontu açık kullan yada tersini uygula yada yazı etrafına stoke ver ama bu şekilde shadow uygulamaları basit gösterir çalışmayı. Kapakla ilgili fazla birşey söylemek istemiyorum çok eksik var şimdilik bu kadar kolay gelsin.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zaman çok önemli bir kavramdır. Zaman harcayıp ele aldığınız için teşekkür ederim. Sadece tek bir cümlenizden yola çıkıyorum.
"...Görüşüm" bunlarda benim düşüncem ve görüşümdür.
Saygılar...

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
insanların görüşlerine saygımız vardır, fakat görüşüm deyip birşeyleri kaparsanız gelişim süreceni desteklemek yerine buna köstek olursunuz. Bence birtek cümle yerine söylediğim düzeltmeleri düşünürseniz bir sonraki broşürde daha verimli olacaksanız.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Kapaktaki yazıdaki drop shadowu kaldırırsan sorun kalmıcak diye düşünüyorum ben canım, onun dışında güzel olmuş eline sağlık :) :kiss1:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kapaktaki yazıdaki drop shadowu kaldırırsan sorun kalmıcak diye düşünüyorum ben canım, onun dışında güzel olmuş eline sağlık :) :kiss1:

Teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim. Drop shadow uygulamasını kaldırmam dahada mantıklı olucak gibi haklısın :kiss1:

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba öncelikle bundan sonra yapacağınız çalışmalar için başarılar dilerim. Eleştirilerimi lütfen çok fazla kafanıza takmayın çünkü biliyorum ki, eleştirilerin ölçüsü çok önemlidir. Olumlu yada olumsuz eleştiriyi abartmamak gerekir. Ancak yaptığınız çalışmayı ço fazla beğenmediğimi söylemem gerekir. Sıradan ve basit olarak nitelendirilebilecek çok fazla görselliği olamayan ancak piyasada sıkça görülebilecek çalışmalardan biri. Herşeyden önemlisi müşterinin bu çalışmayı beğenmesi. Ayrıca bir tavsiyem daha olur sunumlarınızı 3D şeklinde modelleyerek te yapmanızı tavsiye ederim. Hem sonuca daha iyi ulaşmış olursunuz. Hemde işvereniniz ve müşterileriniz tarafından daha fazla saygı görürsünüz. İyi çalışamalar.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba öncelikle bundan sonra yapacağınız çalışmalar için başarılar dilerim. Eleştirilerimi lütfen çok fazla kafanıza takmayın çünkü biliyorum ki, eleştirilerin ölçüsü çok önemlidir. Olumlu yada olumsuz eleştiriyi abartmamak gerekir. Ancak yaptığınız çalışmayı ço fazla beğenmediğimi söylemem gerekir. Sıradan ve basit olarak nitelendirilebilecek çok fazla görselliği olamayan ancak piyasada sıkça görülebilecek çalışmalardan biri. Herşeyden önemlisi müşterinin bu çalışmayı beğenmesi. Ayrıca bir tavsiyem daha olur sunumlarınızı 3D şeklinde modelleyerek te yapmanızı tavsiye ederim. Hem sonuca daha iyi ulaşmış olursunuz. Hemde işvereniniz ve müşterileriniz tarafından daha fazla saygı görürsünüz. İyi çalışamalar.

Beğeninize saygı duyuyorum. Ancak şuda bir gerçektir ki çalışmanın müşteri tarafından beğeni görmesi önemlidir. Bu beğeniyi almışım ve basım aşamasına yaklaşmışım. Ne mutlu bana!
Sunum konusuna gelince sunum şeklimin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorsunuz o yüzden tavsiyenizi kabul görür ve teşekkür ederim.
Saygılar

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
eğlenceli bir çalışma olmuş sadece kapaktaki drop shadowda problem var diye düşünüyorum gerisi amacına uygun.. emeğinize sağlık...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben ön ve arka kapaktan hiç bir şey anlamadım irm. Ne iş yaptıklarını belli eden bir şeyden ziyade, ünvanları daha dikkat çekici..AMA BU ÇALIŞMA SADECE OKULUN İÇİNDE VELİLERE DAĞITILACAK OLDUĞUNDAN SORUN YOK.
Danslar kısmı ufak harfle başlamış..
Kelebekler aynı sanırım?

Tebrik ederim..Kolay gelsin:)

Son düzenleme:

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
El-Cevap

Beğeninize saygı duyuyorum. Ancak şuda bir gerçektir ki çalışmanın müşteri tarafından beğeni görmesi önemlidir. Bu beğeniyi almışım ve basım aşamasına yaklaşmışım. Ne mutlu bana!
Sunum konusuna gelince sunum şeklimin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorsunuz o yüzden tavsiyenizi kabul görür ve teşekkür ederim.
Saygılar

Değerli meslektaşım sanırım atladınız.

"Herşeyden önemlisi müşterinin bu çalışmayı beğenmesi." bunu az önce alıntı yaptığınız yazımda belirtmiştim. Yoksa benim söylediğim şeye binaen "Ancak şuda bir gerçektir ki çalışmanın müşteri tarafından beğeni görmesi önemlidir. Bu beğeniyi almışım ve basım aşamasına yaklaşmışım. Ne mutlu bana!" şeklinde bir ifade yazmazdınız.

Ayrıca müşterinize ne şekilde sunum yaptığınızı bilemiyorum. O konuda size hak veriyorum. Eğer eleştirilerimden dolayı sizi incittiysem özür dilerim. Saygılarımla...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınızdaki profosyonelliği çalışmanızda göremedim. şahsen ben sizden çok daha üstün bir çalışma beklerdim. iyi çalışmalar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :wink: