Amacına uygun bir çalışma olmuş.
Özellikle yapboz parçalarından buluşma espirisi hoşuma gitti.
Eline sağlık irem.
Temiz bir çalışma olmuş canım..Abartısız amacına uygun..'Deniz'e gidemeyen deniz'e gelsin'..yazı fontunu değiştirsen daha iyi olucak sanki :wink: Ellerine sağlık![]()
merhabalar dağınık geldi gözüme kapakta yazı karakterine uyguladığın shadow baskı hatası gibi gözükecektir, zeminden ayırmak istiyorsan renk uygulamasıyla yapmalasın daha kalite gözükür, iç tarafta zemindeki gradient uygulamasındaki renk geçişleri daha dengeli olmalı pixelleşmeler oluşmuş nois ile giderebilirsin. daha düzenli çalışmalar görmek dileğiyle emeğine sağlık.
İremim amacına uymuş renkleri ile bütünleşmiş sade ve şık canım emeğine sağlık...
Kapaktaki yazıdaki drop shadowu kaldırırsan sorun kalmıcak diye düşünüyorum ben canım, onun dışında güzel olmuş eline sağlık:kiss1:
Merhaba öncelikle bundan sonra yapacağınız çalışmalar için başarılar dilerim. Eleştirilerimi lütfen çok fazla kafanıza takmayın çünkü biliyorum ki, eleştirilerin ölçüsü çok önemlidir. Olumlu yada olumsuz eleştiriyi abartmamak gerekir. Ancak yaptığınız çalışmayı ço fazla beğenmediğimi söylemem gerekir. Sıradan ve basit olarak nitelendirilebilecek çok fazla görselliği olamayan ancak piyasada sıkça görülebilecek çalışmalardan biri. Herşeyden önemlisi müşterinin bu çalışmayı beğenmesi. Ayrıca bir tavsiyem daha olur sunumlarınızı 3D şeklinde modelleyerek te yapmanızı tavsiye ederim. Hem sonuca daha iyi ulaşmış olursunuz. Hemde işvereniniz ve müşterileriniz tarafından daha fazla saygı görürsünüz. İyi çalışamalar.
Beğeninize saygı duyuyorum. Ancak şuda bir gerçektir ki çalışmanın müşteri tarafından beğeni görmesi önemlidir. Bu beğeniyi almışım ve basım aşamasına yaklaşmışım. Ne mutlu bana!
Sunum konusuna gelince sunum şeklimin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorsunuz o yüzden tavsiyenizi kabul görür ve teşekkür ederim.
Saygılar