Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı Çalışmam Yillik Seruven

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı bekliyorum ;)

graphic12h.jpg

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kötü olmuş;
1- Fon rengin (beyaz) gitmemiş.
2- Resimle fon yakışmamış
3- Süleyman... yazan okul adının bulunduğu yer çok alakasız.
4- Serüven yazısı tek başına kabak gibi kalımış orada. Barkodu Serüven yazısın oralara çek5- Biraz yapılmış dergi kapağı çalışmalarına bak
6- 3-5 dk. uğraşmakla olmaz daha çok uğraş ve yoğunlaş.

fonu mutlaka değiştir. Önce fon bul onun üstüne çalış. Ben bu zamana kadar bu tip dergilerde beyaz fon görmedim.

penguen_kapak346.jpg

02b.jpg

kapak-086.jpg

penguen_kapak_348.jpg

olaya siyasi açıdan değil tasarım açısından bakın :D
(alıntı örnek)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Derginizin içeriğini öğrendikten sonra tekrar paylaşmanızı tavsiye etmiştim, görünüşe göre derginizin içeriğini öğrenmişsiniz (içerik: karikatür). :) Umarım yanılmıyorumdur. Öncelikle "kapak çalışması" siyah-beyaz mı yoksa renkli mi olacak bunu merak etmekteyim. :) Çalışmanızda tamamen siyah-beyaz, o açıdan sordum. Ayrıca daha önce de bahsettiğim ve anlattığım üzere; bir derginin nasıl olması gerektiği açısından sitemizde yer alan bilgilerden ve konulardan yardım almanızı öneririm.

Affınıza sığınarak aşağıdaki şekilde çalışmanız üzerinde "basit" oynamalar yaptım. Emeğinize saygısızlık olarak algılamayın lütfen. Amacım sadece yardımcı olabilmek. Farklı şeyler deneyiniz lütfen. :) Bunu yapabileceğinizi ve hatta "daha iyisini" yapabileceğinizi düşünmekteyim. Sadece biraz araştırma, inceleme, sabır ve azim (hayal gücü ve yaratıcılığı, olmazsa olmaz diye düşünerek yazmıyorum). :angel: Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle. Başarılar, saygılarımla...

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten Çok güzel olmuş:) .. Belki evet sizlere göre çoook çoook acemi olabilirim çünkü ben daha 14 yaşımdayım ;) elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum geceleri uyumuyorum düşünüyorum nasıl yapsam bu resme şöyle bişey koyssam iyi olurmu dene dene dene olmuyor ben kullandıgım programların özelliklerini ezbere bilmediğim için şuanda sayılı yerlerini biliyorum, özelliklerinide sayılı olarak biliyorum o yüzden yapabildiğimin en iyisini yapmaya calısıyorum.

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seçtiğim karikatürde bizi yansıtıyor o yüzden seçtim ve karikatür seçiminde doğru seçim yaptıgımdan eminim ..:)

Hatta ben sizin yaptığınız çalışmayıda yapımcılara örnek olarak göstermek istiyorum :)

child play abicim ;

madem benden daha iyisini bekliyorsun, öteki arkadaşım madem sende 5 10 dk çalışmakla olmaz diyosun; ozman buyrun birde buna bakın :sweating:

grafikko9989.jpg

multiplayer1

🌱Yeni Üye🌱
arka fonu değiştir demişler aynen duruyor..
arka fon ve okulun ismi çok amatör duruyor...

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

daha iyisini yapabileceksen yap ve buraya koy ;)

bu arada demişler deil arka fonu değişTİR demiş biri ve bunu diyen kişinin grafikerlikle dergi yapımıyla ne ilgisi var bilmiyorum.. bunu söyleyenler gibiler anca laf ;) sende onlara benzeme madem kötü diyosun dediğim gibi ya daha iyisini yap yada bana sunu yaparsan daha iyi de burda yarışmacılık oynamıyoruz elemelerde yok ;) tmmı bu sürekli aklında bulunsun..

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
madem benden daha iyisini bekliyorsun, öteki arkadaşım madem sende 5 10 dk çalışmakla olmaz diyosun; ozman buyrun birde buna bakın :sweating:

Sevgili Kerem Özcan. :) Öncelikli olarak şunu belirtmeliyim ki; azmine, hırsına, isteğine... hayran kaldım. :) Takdir ediyorum. :wink: Gelişme katettiğini görmek beni mutlu etti. Bu şekilde çalışmaya devam etmelisin (azimle, hırsla). :smile:

Gelelim çalışmana. :) Öncelikle Türkçe karakterlere dikkat etmelisin (Ör: serUven, yİllİk, kİz kulesi, yanİmİzda, sUleyman Sah, vs...).

Barkod, görselin üzerinde olmamalı (kenarında, kıyısında falan olabilir; ama "orada" olmamalı). Kurukafa'yı oraya neden koydun çözemedim. :) "yıl:1 sayı:1" diye başlayan yerde "sayı:1"den sonra bir-iki tık daha boşluk bırakırsan; "sayı" kelimesinden sonra gelen "1" rakamı, "şubat 2010" kelimelerinin parçasıymış gibi görünmez (yani 1 Şubat 2010 olarak görünmez).

Bunların dışında gelelim en önemli ayrıntıya. :angel: Benim sana "basitçe" oynama yaparak örnek gösterdiğim çalışmaya yakın bir çalışma yapmışsın. Benim gösterdiğim örnek, adı üstünde sadece "ÖRNEK"ti. :) Hemen hemen aynısını yapmışsın. Kendin bir şeyler üretmelisin. :wink: Üretmilisin ki seni kıskanmalıyım. :tongueout: Senin gibi yapmak için, hatta senden daha iyisini yapmak için çaba göstermeliyim. :) Hayalgücünün sonsuzluğundan faydalan ve yine tekrar ediyorum, daha önce yapılmış "dergi kapak çalışmalarını" incele diyorum. :) İncelerken de farklı farklı dergileri incele, "penguen"e takılıp kalma. Göreceksin ki kafanda birçok yeni fikirler oluşacak. :smile:

Son olarak eğer renklendirebilir isen, kapakta kullandığın karikatür çizimini de renklendir diyorum. :) Ben senin gelişimini ve çabanı takip ediyorum merak etme. :) Bu yüzden acele etme. Heyecanını anlıyorum, ama bahsettiğin gibi "geceleri uyumuyorum" ifadenden yola çıkarak; bu çabana, bu hırsına değecek bir çalışma ortaya koy. :) Paylaşımda acele etme. "deniyorum deniyorum olmuyor" demek yok. "deniyorum, olacak" var. :wink: Çünkü düşündüğün her saniye, geceleri uyumadığın her saat sana yeni şeyler katacaktır. (Sağlığına ve uyku düzenine de dikkat et.) Dediğim gibi paylaşımda aceleci davranma; sen kendine yeni şeyler katarken, çalışmana da bir şeyler katmayı unutma. :)

Bir sonraki denemelerini bekliyor olacağım. Kolay gelsin. :angel:

Son düzenleme:

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) ordaki kuru kafa araştırma, macera gibi kelimelere uygun birşey olsun diye var vede başlığa tabi ;)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
daha iyisini yapabileceksen yap ve buraya koy ;)

bu arada demişler deil arka fonu değişTİR demiş biri ve bunu diyen kişinin grafikerlikle dergi yapımıyla ne ilgisi var bilmiyorum.. bunu söyleyenler gibiler anca laf ;) sende onlara benzeme madem kötü diyosun dediğim gibi ya daha iyisini yap yada bana sunu yaparsan daha iyi de burda yarışmacılık oynamıyoruz elemelerde yok ;) tmmı bu sürekli aklında bulunsun..

Forum içersindeki uslubunuza bu şekilde devam etmeyi düşünüyorsanız buna izin vermeyeceğimi belirtmek isterim.

Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve uslubunuza dikkat ediniz!

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

arkadaşım hem işi daha yeni yeni öğreniyorsun hem de uslübun çok yalnış (içimden küstahça demek geliyor aslında)
madem buradaki insanların fikrini merak ediyorsun o zaman eleştiriye açık olmalısın
eleştiriye açık değilsen o zaman sokağa çık gelen geçene sor kapağın güzel mi değil mi
ayrıca neden iyisini yap diyorsun ki senin yaptığın amatörce işlerle mi uğraşsın adam
(heralde onun yaptığını alıp ben yaptım diye mi göstereceksin okulda)

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım hem işi daha yeni yeni öğreniyorsun hem de uslübun çok yalnış (içimden küstahça demek geliyor aslında)
madem buradaki insanların fikrini merak ediyorsun o zaman eleştiriye açık olmalısın
eleştiriye açık değilsen o zaman sokağa çık gelen geçene sor kapağın güzel mi değil mi
ayrıca neden iyisini yap diyorsun ki senin yaptığın amatörce işlerle mi uğraşsın adam
(heralde onun yaptığını alıp ben yaptım diye mi göstereceksin okulda)

yorumlarınızla ilgilenmiyorum zaten deri örneklerini okulda herkese göstermem gösterdiğim zamanlarda ben böyle yapmıştım bu işte iyi olan bir arkadaş böyle değiştirmiş ayrı bir güzellik katmış kapağa gibi anlatıyorum. dediğin gibi başkasının değiştirip güzel yaptığını ben yaptım diye okulda göstermiyorum... senin kapak çalışman olsa ve ben bu çalışmana kötü olmuş kardeşim **ktır git ne sanıyon kendini grafiker falanmı sanıyon bunları yapıyon yaptıgın şeyde bişey olsa ben bunları paintte yapıyorum şurdaki arkadaş böyle böyle demiş neden yapmadın bunları desem sen nasıl karşılık verirsin?? bunları biri söyledi diye değil bunları kendi yapmaya çalıştığın en iyi çalışmalarına yapılmış bir eleştiri olarak düşün bakalım ozman da aynılarını söyliyebilecekmisin ?? Burada ben yardım bekliyorum ve CHİLD_PLAY arkadaşıma çok teşekkür ediyorum keşke HERKES onun gibi olabilse SENİN gibi olmak yerine ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınızla ilgilenmiyorum zaten deri örneklerini okulda herkese göstermem gösterdiğim zamanlarda ben böyle yapmıştım bu işte iyi olan bir arkadaş böyle değiştirmiş ayrı bir güzellik katmış kapağa gibi anlatıyorum. dediğin gibi başkasının değiştirip güzel yaptığını ben yaptım diye okulda göstermiyorum... senin kapak çalışman olsa ve ben bu çalışmana kötü olmuş kardeşim **ktır git ne sanıyon kendini grafiker falanmı sanıyon bunları yapıyon yaptıgın şeyde bişey olsa ben bunları paintte yapıyorum şurdaki arkadaş böyle böyle demiş neden yapmadın bunları desem sen nasıl karşılık verirsin?? bunları biri söyledi diye değil bunları kendi yapmaya çalıştığın en iyi çalışmalarına yapılmış bir eleştiri olarak düşün bakalım ozman da aynılarını söyliyebilecekmisin ?? Burada ben yardım bekliyorum ve CHİLD_PLAY arkadaşıma çok teşekkür ediyorum keşke HERKES onun gibi olabilse SENİN gibi olmak yerine ;)

sen önce uslübuna dikkat et burası küfür eri değil kişi kendinden bilir işi
daha 14 yaşındayım diyorsun ama büyüklere saygın kalmamış senin
ben de eleştiri aldım burada birşey sunup fikir almak istiyorsan önce saygılı olacaksın eleştiriye tahammülün yoksa o zaman başından büyük işlere kalkışmayacaksın

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
backupofbackupofgraphic.jpg

Child play kardeşim değiştire Değiştire en iyisini yapmaya çalışıyorum. Senin yaptığın sayfa düzeni o kenardaki ssio yazısı falan onlar aklımda kaldığı iin değiştirmeden bu şekilde değiştiriyim dedim.. dahada değiştiririm tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...