Kerem Özcan
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı bekliyorum
arka fonu değiştir demişler aynen duruyor..
arka fon ve okulun ismi çok amatör duruyor...
arka fonu değiştir demişler aynen duruyor..
arka fon ve okulun ismi çok amatör duruyor...
madem benden daha iyisini bekliyorsun, öteki arkadaşım madem sende 5 10 dk çalışmakla olmaz diyosun; ozman buyrun birde buna bakın :sweating:
daha iyisini yapabileceksen yap ve buraya koy
bu arada demişler deil arka fonu değişTİR demiş biri ve bunu diyen kişinin grafikerlikle dergi yapımıyla ne ilgisi var bilmiyorum.. bunu söyleyenler gibiler anca laf sende onlara benzeme madem kötü diyosun dediğim gibi ya daha iyisini yap yada bana sunu yaparsan daha iyi de burda yarışmacılık oynamıyoruz elemelerde yok tmmı bu sürekli aklında bulunsun..
bu arada demişler deil arka fonu değişTİR demiş biri ve bunu diyen kişinin grafikerlikle dergi yapımıyla ne ilgisi var bilmiyorum.. bunu söyleyenler gibiler anca laf sende onlara benzeme madem kötü diyosun dediğim gibi ya daha iyisini yap yada bana sunu yaparsan daha iyi de burda yarışmacılık oynamıyoruz elemelerde yok tmmı bu sürekli aklında bulunsun..
arkadaşım hem işi daha yeni yeni öğreniyorsun hem de uslübun çok yalnış (içimden küstahça demek geliyor aslında)
madem buradaki insanların fikrini merak ediyorsun o zaman eleştiriye açık olmalısın
eleştiriye açık değilsen o zaman sokağa çık gelen geçene sor kapağın güzel mi değil mi
ayrıca neden iyisini yap diyorsun ki senin yaptığın amatörce işlerle mi uğraşsın adam
(heralde onun yaptığını alıp ben yaptım diye mi göstereceksin okulda)
yorumlarınızla ilgilenmiyorum zaten deri örneklerini okulda herkese göstermem gösterdiğim zamanlarda ben böyle yapmıştım bu işte iyi olan bir arkadaş böyle değiştirmiş ayrı bir güzellik katmış kapağa gibi anlatıyorum. dediğin gibi başkasının değiştirip güzel yaptığını ben yaptım diye okulda göstermiyorum... senin kapak çalışman olsa ve ben bu çalışmana kötü olmuş kardeşim **ktır git ne sanıyon kendini grafiker falanmı sanıyon bunları yapıyon yaptıgın şeyde bişey olsa ben bunları paintte yapıyorum şurdaki arkadaş böyle böyle demiş neden yapmadın bunları desem sen nasıl karşılık verirsin?? bunları biri söyledi diye değil bunları kendi yapmaya çalıştığın en iyi çalışmalarına yapılmış bir eleştiri olarak düşün bakalım ozman da aynılarını söyliyebilecekmisin ?? Burada ben yardım bekliyorum ve CHİLD_PLAY arkadaşıma çok teşekkür ediyorum keşke HERKES onun gibi olabilse SENİN gibi olmak yerine