Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi kapağı

tube

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Bir ilköğretim okuluna hazırladığım dergi kapağı. Bir kaç ekleme daha yapacağım ama genel tema bu. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Güzel birşey olsun istiyorum. Teşekkürler
ftGuh.jpg

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Görseliniz çok güzel bence heba etmeyin, soldaki dikey yazı logoya çok yakın, bence daha küçük olarak logonun altına yazılmalı, ve dediğiniz gibi birkaç ekleme yapılınca tekrar görmek isteriz, kdlay gelsin.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Çalışmanın öncesinde iyi bir gözlem yapıp yeni baştan denemelisiniz... Yazı tipi seçimleri, renkler ve yazıların durdukları yerler başarısız. Gölge, kabartma, kontur gibi PS efektleri işi oldukça basitleştiriyor. Uzak durunuz efektlerden. Estetiği sadelikte arayınız.

tube

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaşlar. martin heba etmeyin derken ne demek istedin? anlamadım. söylediğin düzeltmeyi yapacağım ama beğenmediğin diğer şeyler ne? Önder Adem senden de başarısız bulduğun yerlerle ilgili öneri bekliyorum. Yazılar nerede ne renk olabilirdi mesala? şimdiden teşekkürler.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
teşekkür ederim arkadaşlar. martin heba etmeyin derken ne demek istedin? anlamadım. söylediğin düzeltmeyi yapacağım ama beğenmediğin diğer şeyler ne? Önder Adem senden de başarısız bulduğun yerlerle ilgili öneri bekliyorum. Yazılar nerede ne renk olabilirdi mesala? şimdiden teşekkürler.

"Dergisi" yazısı daha okunaklı, düz bir karakter olmalı ve bu kadar büyük olmamalı. Bu bir dergi kapağı zaten. Derginin ismini yazıp, altına küçük harflerle "Haftalık Falan Filan Dergisi" gibi birşey yeterli olur.

İçerik haberleri sağ altta önem sırasına göre yine düz karakterlerle (helvatica, futura gibi) yazabilirsiniz. Dediğim gibi yazılardaki emboss efektlerinden uzak durun. Ana renkler tercih edin, siyah beyaz kırmızı gibi. Yıl, sayı vs. onlar da çok önemli bilgiler değildir, daha küçük ve yine efektsiz karakterlerle yazın.

Madem çocuklarla ilgili bir dergi. Şenlik logosunu belki çiçek, böcek, balon gibi şeylerle zenginleştirebilirsiniz. Belki her harfi farklı renkte yapılabilir. Yuvarlak hatlı bir font kullanılabilir. Vag rounded gibi.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
bewel (kabartma) artık çok eskilerde kaldı. o kelebeği aşağı indirip küçültmen gerek dev bir kelebek okula konacak gibi duruyor. martinin dediği gibi görsel güzel yazılar heba etmiş

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim ayrıca okul ismini daha şık bir şekilde dergi isminin altına alırsan daha hoş olur, ayrıca varsa okulla ilgili daha güzel görselleride serpiştire bilirsiniz kapağa ;) tasarımınıza sağlık...

tube

🌱Yeni Üye🌱
Hımmm... Çok teşekkürler yorumlarınız için. Yazıları tekrar deniycem... Kolay gelsin sizlere. Tekrar görüşürüz umarım.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çocuklara yönelik bir çalışma için cıvıl cıvıl olmuş. emeğine sağlık

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tek sorun tipografide görsel hoşuma gitti.. Emeğine sağlık :)

tube

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler son halinide paylaşıcam inş. hoşçakalın

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Son halinden önce neden bu ilk bakışta belli olan fotomontajlı çalışmayı seçtin? Kabul edildimi yoksa?

tube

🌱Yeni Üye🌱
kabul edilmemem gibi bir durum sözkonusu değil. bu bir iş değil yardım. okulumda nisan mayıs gibi çıkacak bir dergi için. okulun etrafı pek güzel değil. taş binalar, bahçe parke taş bile değil düz beton. ağaç yok yeşillik yok. aklıma böyle bişey geldi. güzel bir bahçe içinde görünsün istedim. bilmem böyle istedim yani. dergiyi çıkaracak grupda çok beğendi aslında. sen olmazmı diyosun? heralde montaj hatalarından bahsetmiyorsun. genel anlamda uygun bulmadın. yoksa bunu bir karalama gibi düşün. başka bir fikrin vrsa söyle mutlu olurum. teşekkürler