acemisiyim
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar aşağıda ki dergi kapağına yorumlarınızı bekliyorum. Olmamış dediğiniz yerler için önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
kırmızı alan çok fazla, çerçeve hiç olmamış, logo çok büyük ve yeri yanlış, biraz daha dergi kapakları inceleyin derim![]()
Bana kalırsa logoyu kırmızı zeminin içine al, Bu Sayede kapaktaki resim daha ön plana çıkar ayrıca fazla geniş olan kırmızı zeminde göze batmasını engellersin, kapak üzerindeki resmede okunaklı renklerle ve fontlarla dergi içindeki konuları serpiştire bilirsin. veyahut kapağın altına küçük kareler halinde bi kaç fotoğraf daha koya bilirsin. Emeğine sağlık kolay gele![]()
Logoyu küçült, çerçeveyi at, kırmızı yerine mavi veya yeşil dene.
resmi logoyu ayrı ayrı yüklerse değişik birşeyler çıkartalım ortaya ne dersin?
Logoyu ve zemin resmini ayrı ayrı upload edersen sana adam gibi bir tasarım yapayım diyor du sen anlayana kadar fikrini değiştirmiş de olabilir ...Tam olarak anlamadım ne demek istediğini ?
Slm kitap kapağı tasarlamam karşılığında 50 tl teklif ettiler sizce uygun mu azmı fazla mı
Logoyu ve zemin resmini ayrı ayrı upload edersen sana adam gibi bir tasarım yapayım diyor du sen anlayana kadar fikrini değiştirmiş de olabilir ...