Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi reklamı

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
25454144il7.jpg

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarımın alt kısmı çok karışık duruyo ürünler ve zemin şekilleri birbirine girmiş gibi:::bi de slogandaki mesajı alamadım biraz açıklar mısın wolphin?:(

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
özellikle konya digital bölümüne bittim desem yeridir.
çalışma at ve üst olmak üzere iki ayrı bölüm gibi görünüyor. makinler olmasa çok daha iyi bir çalışma olurmuş..

son olarak söyleyeceğim de iletişim bölümünün yazı fontu düz bir font daha ağır gösterebilirdi. (mesela: dinbek ya da franklin)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
tasarımın alt kısmı çok karışık duruyo ürünler ve zemin şekilleri birbirine girmiş gibi:::bi de slogandaki mesajı alamadım biraz açıklar mısın wolphin?:(

evet haklısın aslında ben makina resimlerini koymayalım dedim ama müşteri işte
resimler biraz karıştırdı çalışmayı
slogandaki msj a gelince o logo çizimini 3d de yaptım , kumsalın üstünde duruyor , deniz ile ilgili bişeyler koymak istedim ve aklıma bu geldi.
tabiki denizde deniz kızı görmek süpriz ve olmayacak bişey , aynen baskıda olduğu gibi...
ve bu sloganda ordan çıktı
aslında bence açık bi slogan anlatılmak istenen biraz dolaylı yoldan anlatılıyor o kadar

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
evet haklısın aslında ben makina resimlerini koymayalım dedim ama müşteri işte
resimler biraz karıştırdı çalışmayı
slogandaki msj a gelince o logo çizimini 3d de yaptım , kumsalın üstünde duruyor , deniz ile ilgili bişeyler koymak istedim ve aklıma bu geldi.
tabiki denizde deniz kızı görmek süpriz ve olmayacak bişey , aynen baskıda olduğu gibi...
aslında bence açık bi slogan anlatılmak istenen biraz dolaylı yoldan anlatılıyor o kadar

baskıya gelen insanların bi çoğu bu sloganı anlayacak kadar zeki değil bence... daha sade anlatımı olan bi slogan düşünmelisiniz

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆

şimdi polemiiğe girmiş gibi olmasın ama deniz kızı görmek güzel bir sürpris olur ama senin kastın kötü sürprizler öyle mi?:)

asimdemircan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.simagrafik.com
Konya Dİgİtal Çok GÜzel OlmuŞ. Sayfanin TÜmÜne Bakinca Hatalar Var. Alt Kismi Daha Estetİk Yapsaydin Çok HoŞ Bİ ÇaliŞma Olurdu. İyİ ÇaliŞmalar ArkadaŞlar

tuğbasayıköz

🌱Yeni Üye🌱
bencede slogana gerek yok ve sloganın yazı karakteri uygun değil bide aşağısı çok yoğun ama su altı espirisi başarılı kolay gelsin

vexlam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.studyoq.com
guzel olmus al taraftaki renkleri cmyk renkleri olarak yapsaydın dalgalı şekil daha güzel olurmus zaten güzelde ek bir güzellik olurdu sanırım ayriyetten adres kısmı sanki bait kalmıs tasarıya ama çok güzel olmus keske herkes böyle yapsa :)

SAMSUNLU55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üst taraf harika olmuş

makinaların olduğu kısmıda o güzellikte yapacağından eminim

SAMSUNLU55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üst taraf harika

makina kısmınıda ona uydurman gerikiyor

mango1903

🌱Yeni Üye🌱
Sloganı ilk okuduğumda anladım ama ne alaka dedim kendi kendime =) Konya digital yazısı gerçekten çok hoş olmuş ama deniz kızı pek uymamış sanki.ama yinede başarılı tebrik ederim..