Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı seyleri baska bi dersanede daha görünce inandırıcılıgı kaçıyor.reklam amacına ulasmıyor.amacına ulasmayan hiçbirşeyinde degeri yoktur benim için.kolay gelsin
aynı seyleri baska bi dersanede daha görünce inandırıcılıgı kaçıyor.reklam amacına ulasmıyor.amacına ulasmayan hiçbirşeyinde degeri yoktur benim için.kolay gelsin
kardeşim emegin tabiki degerli.amacına ulaşmayan reklamı tanıtımı herneyse işte o danışmanlık merkezinin düşünmesi gerekir işte bu yüzden benim için degeri yok.yoksa senle şahsi bir meselemde yok dikkat ettiysen fontunu begenmedim yada rengini begenmedim diye birşey demedim. sadece görsel çok tanıdık dedim.senin yaptıgın seyle alakalı bişey varmı.
Zahmetle bir araya getirip emek ürünü birşey sunmuşum elbetteki fontlardan veya renklerden bahsetmeni isterim. Otobüs duraklarında gördüğüm görseller demişsin arkası yok. Bir duygu bir düşünce bir eleştri yok. Bende üzerime alındım haliyle. Beğendiğini varsayıp teşekkür ediyorum ozaman.
woww süper olmuş ya nasıl buluyorsunuz tasarımda kullanılacak resimleri öyle cuk diye oturuyor. arıyorum arıyorum ben daha acemiyim tasarım konusunda ama istediğim gibi resimler bulamıyorum. ararken yanlış yapıyorum sanırım