Cevap maalesef "güvenilir" değil.
Seyirlik olarak güzel bir kaynak, teşekkürler.
ya arkadaslar lutfen suna bir aciklik getirelim.
gercekten benim icin cok onemli bir konu. ingilterede ikamet edip matbaacilik yapiyoruz. burada internetten matbaa urunleri satisi icin bir web sayfasi projesinin sonudayiz simdi bize bir miktar hazir tasarim gerekiyor web sayfasina koymak icin narsist arkadasimizin gonderdigi resimler tam olarak aradigim resimler ancak burda copyright denen olay baya tehlikeli ve birgun birisinden mahkeme mektubu almak istemiyoruz.
eger bu resimler bir sekilde en azindan geldigi yere gore yani ilk cikis yeri bir web sayfasimi yoksa hepsi bir sahistan mi alindi veya en azindan hak sahibi turkiyede veya baska bir ulkede ise veya cok uzun zaman oncesinden copyyalama hakkimile alinmis ise problem olmaz.
narsist arkadasimizi bu konuda biraz daha acik olmaya davet ediyorum.
buradaki populer foto sitelerinde benzerlerine rastlamayadim ancak yine de tereddutteyim kullanip kullanmamakta.
takibi bizim resimleri kullanip kullanmamamiz pek problem olmaz baskasi acisindan ancak ikinci diger secenegi cok kotu durumdaki resimleri en azindan 25 TL den baslayan fiyatlarla almak zorunda olan bizi baya kasiyor acikcasi.
bu konuda yorum yapabilecek arkadaslara simdiden cok minnettar oluruyorum.