Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DEV Fotoğraf Arşivi ( yüksek çözünürlük)

yakups80

🌱Yeni Üye🌱
resimlerin kaynagi nedir acaba ?

merhaba ;

cok inanilmaz guzel bir calisma olmus tam ihtiyacim olan bir seydi aramalar sonucunda bu siteyi buldum ve uye oldum.

resimler cok guzel ama resimlerin kaynagi nedir ?

yani herhangi bir sekilde copyright'a takilma ihtimali olabilir mi ?

belki turkiye sartlarinda bu problem olmayabilir ancak biz yurt disinda calismaktayiz ve bu cok onemli...

eger bu konuda bilgi verebilirseniz cok memnun olurum

tesekkurler

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba ;

cok inanilmaz guzel bir calisma olmus tam ihtiyacim olan bir seydi aramalar sonucunda bu siteyi buldum ve uye oldum.

resimler cok guzel ama resimlerin kaynagi nedir ?

yani herhangi bir sekilde copyright'a takilma ihtimali olabilir mi ?

belki turkiye sartlarinda bu problem olmayabilir ancak biz yurt disinda calismaktayiz ve bu cok onemli...

eger bu konuda bilgi verebilirseniz cok memnun olurum

tesekkurler

resimlerin kaynağı benim :) bir takılma olmaz her biri sağlam güvenle indirebilirsin arkadaşım iyi kullanımlar

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
kellye.jpg

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elinize saglik.. Bir cokkisinin isine yarayacaktir eminim bu resimler..

Kolay gelsin..

yakups80

🌱Yeni Üye🌱
Cevap maalesef "güvenilir" değil.

Seyirlik olarak güzel bir kaynak, teşekkürler.

ya arkadaslar lutfen suna bir aciklik getirelim.

gercekten benim icin cok onemli bir konu. ingilterede ikamet edip matbaacilik yapiyoruz. burada internetten matbaa urunleri satisi icin bir web sayfasi projesinin sonudayiz simdi bize bir miktar hazir tasarim gerekiyor web sayfasina koymak icin narsist arkadasimizin gonderdigi resimler tam olarak aradigim resimler ancak burda copyright denen olay baya tehlikeli ve birgun birisinden mahkeme mektubu almak istemiyoruz.

eger bu resimler bir sekilde en azindan geldigi yere gore yani ilk cikis yeri bir web sayfasimi yoksa hepsi bir sahistan mi alindi veya en azindan hak sahibi turkiyede veya baska bir ulkede ise veya cok uzun zaman oncesinden copyyalama hakkimile alinmis ise problem olmaz.

narsist arkadasimizi bu konuda biraz daha acik olmaya davet ediyorum.
buradaki populer foto sitelerinde benzerlerine rastlamayadim ancak yine de tereddutteyim kullanip kullanmamakta.

takibi bizim resimleri kullanip kullanmamamiz pek problem olmaz baskasi acisindan ancak ikinci diger secenegi cok kotu durumdaki resimleri en azindan 25 TL den baslayan fiyatlarla almak zorunda olan bizi baya kasiyor acikcasi.

bu konuda yorum yapabilecek arkadaslara simdiden cok minnettar oluruyorum.

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya arkadaslar lutfen suna bir aciklik getirelim.

gercekten benim icin cok onemli bir konu. ingilterede ikamet edip matbaacilik yapiyoruz. burada internetten matbaa urunleri satisi icin bir web sayfasi projesinin sonudayiz simdi bize bir miktar hazir tasarim gerekiyor web sayfasina koymak icin narsist arkadasimizin gonderdigi resimler tam olarak aradigim resimler ancak burda copyright denen olay baya tehlikeli ve birgun birisinden mahkeme mektubu almak istemiyoruz.

eger bu resimler bir sekilde en azindan geldigi yere gore yani ilk cikis yeri bir web sayfasimi yoksa hepsi bir sahistan mi alindi veya en azindan hak sahibi turkiyede veya baska bir ulkede ise veya cok uzun zaman oncesinden copyyalama hakkimile alinmis ise problem olmaz.

narsist arkadasimizi bu konuda biraz daha acik olmaya davet ediyorum.
buradaki populer foto sitelerinde benzerlerine rastlamayadim ancak yine de tereddutteyim kullanip kullanmamakta.

takibi bizim resimleri kullanip kullanmamamiz pek problem olmaz baskasi acisindan ancak ikinci diger secenegi cok kotu durumdaki resimleri en azindan 25 TL den baslayan fiyatlarla almak zorunda olan bizi baya kasiyor acikcasi.

bu konuda yorum yapabilecek arkadaslara simdiden cok minnettar oluruyorum.

arkadaşım valla diyecek birşey bulamıyorum vallaha artık senin kararına kalmış birşey ya para karşılığı üye olup herhangi bir siteden istediğin resmi alırsın yada buradan indirirsin am bu olay senelerdir böyle gelmiş böyle gidiyor :S