Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DEV Fotoğraf Arşivi ( yüksek çözünürlük)

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyi kullanımlar arkadaşlar link sağlam problem yok

ÖZK.EKR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler paylaşım için

Kemal Bayır

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dogudanbatiya.com
ya arkadaslar lutfen suna bir aciklik getirelim.

gercekten benim icin cok onemli bir konu. ingilterede ikamet edip matbaacilik yapiyoruz.....

takibi bizim resimleri kullanip kullanmamamiz pek problem olmaz baskasi acisindan ancak ikinci diger secenegi cok kotu durumdaki resimleri en azindan 25 TL den baslayan fiyatlarla almak zorunda olan bizi baya kasiyor acikcasi.

bu konuda yorum yapabilecek arkadaslara simdiden cok minnettar oluruyorum.

Önce, kendimize karşı dürüst olmalıyız.
Ben matbaacıyım. Ne firmamı, ne de müşterimi alıntı, çalıntı objelerle, aldatıp, onlara sorun yaratmak isterim, ne de alıntı-çalıntılarla kendi "kayıntı" meseleme katkı sağlarım. Hamama giren terler.

Niye hep alan, kopyalayan olalım.
Biraz sıkacağız Arkadaşlar. Bizler de ortaya, alıntı yapılabilecek eserler koymaya çalışacağız. Hepsi bu kadar.

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
Önce, kendimize karşı dürüst olmalıyız.
Ben matbaacıyım. Ne firmamı, ne de müşterimi alıntı, çalıntı objelerle, aldatıp, onlara sorun yaratmak isterim, ne de alıntı-çalıntılarla kendi "kayıntı" meseleme katkı sağlarım. Hamama giren terler.

Niye hep alan, kopyalayan olalım.
Biraz sıkacağız Arkadaşlar. Bizler de ortaya, alıntı yapılabilecek eserler koymaya çalışacağız. Hepsi bu kadar.

hocam sizde haklısınız biz paylaşımımızı yapalım beğenen alır beğenmeyen zaten almaz.umarım bizlerde böyle çalışmalara imza atarız...

Kemal Bayır

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dogudanbatiya.com
hocam sizde haklısınız biz paylaşımımızı yapalım beğenen alır beğenmeyen zaten almaz.umarım bizlerde böyle çalışmalara imza atarız...

Sayın narsist,
paylaşımlarınız ve şahsınızla ilgili hiç bir yorum yapmadığımı farkediyor olmanız beni mutlu kıldı.

Tabii ki bu eserleri görmek, sayenizde yeni yeni objelerle tanışmak beni-bizleri mutlu kılıyor.

Ve anlaşıldığımı anlamamla daha da mutlu oldum.

Yaşınızı bilmiyorum ama, "üçü birarada" sevgiler, saygılar, selamlar.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrblar

valla ne diyim resimler mükemmel bir kaç dosya işlerimde bana yardımcı olur emeğinize sağlık yalnız linkler error diyor acaba nedendir

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayın narsist,
paylaşımlarınız ve şahsınızla ilgili hiç bir yorum yapmadığımı farkediyor olmanız beni mutlu kıldı.

Tabii ki bu eserleri görmek, sayenizde yeni yeni objelerle tanışmak beni-bizleri mutlu kılıyor.

Ve anlaşıldığımı anlamamla daha da mutlu oldum.

Yaşınızı bilmiyorum ama, "üçü birarada" sevgiler, saygılar, selamlar.

abicim biliyorum şahsıma karşı bir söz söylemediğinizi bende size çok teşekkür ederim

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
uyarı için teşekkürler selim bey

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için teşekkürler.

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
türkiye resimleri olan linki yenilermisiniz tşk.

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆