Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dgs

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
:/ yazk size bizim hocalarımız harikaydı çook şey örendim şimdide harika bi ajansta çalışıom

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
bak bak ya bizim hocalar da iyiydi yani fena değil :D istiyen öğreniyor işin açığı okulda öyleydi bizimki:D

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:/ yazk size bizim hocalarımız harikaydı çook şey örendim şimdide harika bi ajansta çalışıom

ne güzel işte bizede öle olsaydı diyorum. bu yüzden okula devam etmek istiyorum daha eğitimi tam bilgi almadan mezun oluyorum oda iyi mi :(

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
ne güzel işte bizede öle olsaydı diyorum. bu yüzden okula devam etmek istiyorum daha eğitimi tam bilgi almadan mezun oluyorum oda iyi mi :(

o kötü ya okul bitiyor ne biliyorum koca bir 0 diyor insan ama şu var azimli olmak lazım yılmamak lazım gerekirse gece gündüz çalışmak lazım

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
ama yerleşmek çook zor bilion dimi

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir işitme engelli olan anadoluya yerleşmek kolaymış ama o kadar puan almak kolay değil :( (bana göre)

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o kötü ya okul bitiyor ne biliyorum koca bir 0 diyor insan ama şu var azimli olmak lazım yılmamak lazım gerekirse gece gündüz çalışmak lazım

çalışıyoruz çalışıyoruz gece gündüz bi türlü hocaya beğendiremiyorduk nesini beğenmediği, nasıl istediği hatamız nerde belli değil yani

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
yhaa puanlar düşük 260 en fazla istiolar we sözel yane kolay

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o puana kadar ulaşırsam inşallah!!! :(
pes etmiyorum asla etmem
başaramadığım şeyleri peşinden koşa koşa başarmaya çalışan bir insanım

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
çoook çalış o zaman :) başarılar

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
inşallah ulaşırsın istediğin puana kolay gelsin

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik bölümü için giriş yapacaksanız 3 elemeden geçiyorsunuz.desen sınavı yapılmamaktadır sadece bir yazılı sınav bunun için yabancı grafik tasarımcıları grafik tasarım örgütlerini ve yerli olanları bilmeniz gerekmektedir.ikinci sınavda konu üzerine tasarım sınavı yapılmakta 3.aşama ise mülakattan geçmektesiniz

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
grafik bölümü için giriş yapacaksanız 3 elemeden geçiyorsunuz.desen sınavı yapılmamaktadır sadece bir yazılı sınav bunun için yabancı grafik tasarımcıları grafik tasarım örgütlerini ve yerli olanları bilmeniz gerekmektedir.ikinci sınavda konu üzerine tasarım sınavı yapılmakta 3.aşama ise mülakattan geçmektesiniz

dgs ile hangi bölümler seçebiliyor grafik bölümünü??

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

afola ben birşey anlamadım
evet grafik bölüme devam etmek istiyorum
desen yapılmayacak
yabancı yada yerli grafik tasarımcıların örgütleri tamam anladım
konu üzerine tasarım yapılacak bunu da anladım
mülakattan geçmek bunu anlamadım :(