:/ yazk size bizim hocalarımız harikaydı çook şey örendim şimdide harika bi ajansta çalışıom
ne güzel işte bizede öle olsaydı diyorum. bu yüzden okula devam etmek istiyorum daha eğitimi tam bilgi almadan mezun oluyorum oda iyi mi![]()
bir işitme engelli olan anadoluya yerleşmek kolaymış ama o kadar puan almak kolay değil(bana göre)
o kötü ya okul bitiyor ne biliyorum koca bir 0 diyor insan ama şu var azimli olmak lazım yılmamak lazım gerekirse gece gündüz çalışmak lazım
anlamadım _??? işitme engelli olan anadoluya?
grafik bölümü için giriş yapacaksanız 3 elemeden geçiyorsunuz.desen sınavı yapılmamaktadır sadece bir yazılı sınav bunun için yabancı grafik tasarımcıları grafik tasarım örgütlerini ve yerli olanları bilmeniz gerekmektedir.ikinci sınavda konu üzerine tasarım sınavı yapılmakta 3.aşama ise mülakattan geçmektesiniz
grafik bölümü için giriş yapacaksanız 3 elemeden geçiyorsunuz.desen sınavı yapılmamaktadır sadece bir yazılı sınav bunun için yabancı grafik tasarımcıları grafik tasarım örgütlerini ve yerli olanları bilmeniz gerekmektedir.ikinci sınavda konu üzerine tasarım sınavı yapılmakta 3.aşama ise mülakattan geçmektesiniz