senle işimiz var o zaman
neyse sana anlatayım biraz digital baskı makinaları 2 bölümü ayrıılır gerçi farklı sistemler var ama ben sana ayrıntıya girmeyeyim
1. iç mekan: bunlarınm baskı kalitesi mükemmmeldir nerdeyse fotoğraf kalitesinde baskı yapar tabi buraada resmin kalitesine bağlıdır
yalnız bu makinalar benim bildiğim şu an ne kadar bilmiyorum baskı alaanı 150 cm civarı iidi.
bunlarda baskı maliyeti yüksektir. birde bu baskılar kesinlikle araç tabela vs. gibi dış mekan sistemlerinde kullanılamaz zira boyası güneşe ve suya dayanıklı değildir.
2. dış mekan : bularda baskı kalitesi iç mekan kadar güzel değildir. tabi alacağınız makinaya bağlı birde resmin kalitesine bu tip baskılara en 5 m uzaktan bakıldığında fark edlir zira yakında bakıldığında pass izleri vs. gibi şeyler belli olduğunda resmi tam alıgılamayabilirsiniz.
bunlarda baskı maliyeti düşüktür.
yalnız bu makimlarda bakımı zordur özellikle kullandığınız boya çok önemlidir.
baskı kafaları tıkanırsa en ufak bir tıkanıklık baskı çizgilere yol açar ve buda resmin kalitesini düşürüp ortaya güzel bir baskı çıkmaz
bu makinaların boyası solvent bazlı boyadır
güneşe ve suya dayanıklıdır.
tabela ve araçlarda istenildiği gibi kullanılır.
yalnız iç mekan olsun dış mekan olsun kapalı bir ortamda bulunması gerekir toz ve ortam ısısı öenmlidir.
şimdi siz tabela ve araç afiş gibi faaliyetleriniz varsa dış mekan almanızı tavsiye ediyorum
bir sorunuz oluırsa burdayım