Ela Reklam
🌱Yeni Üye🌱
Benim gibi birçok kişinin tercih ettigi Maxima yı öneririm.
arkadaşlar 320 yeni makina almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar vermedim herkez ayrı kafadan çalıyor fiyatlar arasında farklar var.
1. Makina istanbul reklamda partner pw 3308 (xaar 382 35 picolitre)... Witcolor tarafından üretilip türkiyede partner adı altında satılıyor. Değeri 30 -40.000 $ arası
2. Infiniti ozak ta 45- 50.000 arası
3. Infiniti etap group adında bir firmada 20 - 30.000 $ arasında
makinaların özelliklerini buraya yazıp kalabalık etmek istemedim. Bu firmalar zaten tanınan bilinen firmalar özelliklerine siz bakabilirsiniz. Uygun fiyata kafa problemi yaratmayan bir makina arıyorum. Karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler.
ben ankaradan apostrof reklam. Bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. Her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...
arkadaşım sen makınayı kullanmayı bilmiyorsan makına ne yapsın
senin o beğenmediğin o kafalar ile ben saatte 37 metre kare baskı alıyorum hemde 3 pas 2 pas bile iç mekan kalıtesinde
hatta daha da ileriye gideyim bizde iç mekan makına yok ama o kafaların baskılarını iç mekan olarak satıyoruz
sanın bahsettiğin kafalarıda biliyorum ben konica mı aman benden den uzak düşman başına
bir kere isketet mi kafalarmı onemli en bunu cöz onda sonra makına tavsiye et
cünkü insanları yanıltan o kadar cok üye varki bu sitede bilen de bilmeyende konuşuyor
senin saatçi oğlundan aldığın makına seiko spt 512 kafalı 6 renkchelenger değilmi?
Emin ol o kafaların solvent tarzı baskı kafaları arasında rakıbi yok istediğin teknik servisede sor
herkes şu iyi bu iyi diyor. kimse ikiside iyi demiyor. çünkü burada makina almak isteyen arkadaşlara yorum yapanlar hep makina satmak isteyen firmalar. ben ankarada makin asatışıyla hiç alakası olmayan bir reklam firmasının çalışanıyım. phaeton seiko 6 kafa 6 renk makina aldık. ayın 9 unda seçim yasakları kalkıyor. bilboard baskıları yapmaya başladım. 5 dakikada 1 bilboard basıyorum hemde ne çizgi problemi var ne kafa kesme problemim var. iç mekan kalitesinde baskı alıyorum. bende çok araştırdım. en çok seiko ve konika kafaların baskısını beyendim. kısmet seiko almakmış. konikayı asla kötüleyemem. çünkü kullanmadım sadece baskısını gördüm.
NE ALIRSAN AL ALDIĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ. ŞUAN SPECTRA SEİKO KONİKA HEPSİ İYİDİR. HEPSİ İLE İŞLERİNİ YÜRÜTEBİLİRSİN. AMA ALCAĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ
kardeşim sana cevap verenlerin alayı zaten bumakınaları pazarlamaya calışan pazarlamacılar kanma
arkadaşım sen makınayı kullanmayı bilmiyorsan makına ne yapsın
senin o beğenmediğin o kafalar ile ben saatte 37 metre kare baskı alıyorum hemde 3 pas 2 pas bile iç mekan kalıtesinde
hatta daha da ileriye gideyim bizde iç mekan makına yok ama o kafaların baskılarını iç mekan olarak satıyoruz
sanın bahsettiğin kafalarıda biliyorum ben konica mı aman benden den uzak düşman başına
bir kere isketet mi kafalarmı onemli en bunu cöz onda sonra makına tavsiye et
cünkü insanları yanıltan o kadar cok üye varki bu sitede bilen de bilmeyende konuşuyor
senin saatçi oğlundan aldığın makına seiko spt 512 kafalı 6 renkchelenger değilmi?
Emin ol o kafaların solvent tarzı baskı kafaları arasında rakıbi yok istediğin teknik servisede sor
betadan maksadım xaar kafayı tam piyasa sürmeden sadece çözüm ortaklarına sunuyo ve duruma görede ilerleyen zamanlarda piyasaya sunuyo ki witcolorunda xaarın çözüm ortağı oldunu biliyorum maksadım makinennizi yada xaar firmasını kötülemek değildir kii bence dünyanın en iyi kafasıda xaardır
Çok İlginç yazılar... Bazen Güldürüyor, Bazen Düşündürüyor...