Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Baskı Makinası ( Kararsızlık )

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Benim gibi birçok kişinin tercih ettigi Maxima yı öneririm.

apostrof reklam

🌱Yeni Üye🌱
ben ankaradan apostrof reklam. bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...

elektro

🌱Yeni Üye🌱
özak tan 3360ec+ spectra kafa daha ii bi teknoloji ve fiyat bulursan al derim kardesim ...

deatleon

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar 320 yeni makina almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar vermedim herkez ayrı kafadan çalıyor fiyatlar arasında farklar var.

1. Makina istanbul reklamda partner pw 3308 (xaar 382 35 picolitre)... Witcolor tarafından üretilip türkiyede partner adı altında satılıyor. Değeri 30 -40.000 $ arası
2. Infiniti ozak ta 45- 50.000 arası
3. Infiniti etap group adında bir firmada 20 - 30.000 $ arasında

makinaların özelliklerini buraya yazıp kalabalık etmek istemedim. Bu firmalar zaten tanınan bilinen firmalar özelliklerine siz bakabilirsiniz. Uygun fiyata kafa problemi yaratmayan bir makina arıyorum. Karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler.

kardeşim sana cevap verenlerin alayı zaten bumakınaları pazarlamaya calışan pazarlamacılar kanma

ben ankaradan apostrof reklam. Bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. Her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...

arkadaşım sen makınayı kullanmayı bilmiyorsan makına ne yapsın

senin o beğenmediğin o kafalar ile ben saatte 37 metre kare baskı alıyorum hemde 3 pas 2 pas bile iç mekan kalıtesinde
hatta daha da ileriye gideyim bizde iç mekan makına yok ama o kafaların baskılarını iç mekan olarak satıyoruz
sanın bahsettiğin kafalarıda biliyorum ben konica mı aman benden den uzak düşman başına

bir kere isketet mi kafalarmı onemli en bunu cöz onda sonra makına tavsiye et

cünkü insanları yanıltan o kadar cok üye varki bu sitede bilen de bilmeyende konuşuyor

senin saatçi oğlundan aldığın makına seiko spt 512 kafalı 6 renkchelenger değilmi?
Emin ol o kafaların solvent tarzı baskı kafaları arasında rakıbi yok istediğin teknik servisede sor

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com

senin o beğenmediğin o kafalar ile ben saatte 37 metre kare baskı alıyorum hemde 3 pas 2 pas bile iç mekan kalıtesinde
hatta daha da ileriye gideyim bizde iç mekan makına yok ama o kafaların baskılarını iç mekan olarak satıyoruz
sanın bahsettiğin kafalarıda biliyorum ben konica mı aman benden den uzak düşman başına

cünkü insanları yanıltan o kadar cok üye varki bu sitede bilen de bilmeyende konuşuyor

senin saatçi oğlundan aldığın makına seiko spt 512 kafalı 6 renkchelenger değilmi?
Emin ol o kafaların solvent tarzı baskı kafaları arasında rakıbi yok istediğin teknik servisede sor

Merhaba,
Hiç konica kafalı maximayı gördünüzmü? Baskı aldınız mı? BAskı kalitesini karşılaştırdınızmı? Saat tutdunuzmu?
Tabiki hayır gelin ikisi arasındaki farkı size gösterelim ispatlı olarak. Daha görmediğiniz bir makina hakkındada yorumda bulunmazsınız o zaman.

yasinozocal

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.santemedya.com
Ben Konica kafalı Maxima kullanıyorum. Allah razı olsun. Işlerimiz 5 kat aerttı. Bütün müşterilerim çok memnun. Iyiki almışız. Benim aklımı çok çelmek isteyen oldu. Sizinde aklınızı çelmelerine müsade etmeyin. Önce gidip konicada baskı yaptırın göreceksiniz hiç bir kafa hiç bir makine aynı hızda aynı kaliteyi alamayacak.
Konica kafalı bir makineyi görmeden sakın başka makine almayın.

M. AYHAN

🌱Yeni Üye🌱
Bizde infinity ve challanger ın üreticisi fy union un 3308 b modeli vare 320 lik 4 renk 8 kafa xaar 128 mavi

baskısı iyi ve 13 mt boya kesmeden baskı yaptık ama işlerimiz çok seri değil makina haftalık 5-10 m2 baskı yapıyor ve yatıyor işin açıkcası satacağız bilgilerinize antalya 0532 480 44 15 ayhan 10500$

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
herkes şu iyi bu iyi diyor. kimse ikiside iyi demiyor. çünkü burada makina almak isteyen arkadaşlara yorum yapanlar hep makina satmak isteyen firmalar. ben ankarada makin asatışıyla hiç alakası olmayan bir reklam firmasının çalışanıyım. phaeton seiko 6 kafa 6 renk makina aldık. ayın 9 unda seçim yasakları kalkıyor. bilboard baskıları yapmaya başladım. 5 dakikada 1 bilboard basıyorum hemde ne çizgi problemi var ne kafa kesme problemim var. iç mekan kalitesinde baskı alıyorum. bende çok araştırdım. en çok seiko ve konika kafaların baskısını beyendim. kısmet seiko almakmış. konikayı asla kötüleyemem. çünkü kullanmadım sadece baskısını gördüm.
NE ALIRSAN AL ALDIĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ. ŞUAN SPECTRA SEİKO KONİKA HEPSİ İYİDİR. HEPSİ İLE İŞLERİNİ YÜRÜTEBİLİRSİN. AMA ALCAĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ

gozyurtlu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.asistanbul.org
herkes şu iyi bu iyi diyor. kimse ikiside iyi demiyor. çünkü burada makina almak isteyen arkadaşlara yorum yapanlar hep makina satmak isteyen firmalar. ben ankarada makin asatışıyla hiç alakası olmayan bir reklam firmasının çalışanıyım. phaeton seiko 6 kafa 6 renk makina aldık. ayın 9 unda seçim yasakları kalkıyor. bilboard baskıları yapmaya başladım. 5 dakikada 1 bilboard basıyorum hemde ne çizgi problemi var ne kafa kesme problemim var. iç mekan kalitesinde baskı alıyorum. bende çok araştırdım. en çok seiko ve konika kafaların baskısını beyendim. kısmet seiko almakmış. konikayı asla kötüleyemem. çünkü kullanmadım sadece baskısını gördüm.
NE ALIRSAN AL ALDIĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ. ŞUAN SPECTRA SEİKO KONİKA HEPSİ İYİDİR. HEPSİ İLE İŞLERİNİ YÜRÜTEBİLİRSİN. AMA ALCAĞIN FİRMAYI İYİ SEÇ

Çok haklısın. Makineyi aldığın firmanın makinenin arkasında durması çok önemli ve hatda karşında muhattab olmalı. Bu yüzden Optimumu çok takdir ediyorum.

mosfet

🌱Yeni Üye🌱
spectra nova al kafa tıkandığında yüzde yüz temmizleniyor konika temizleniyormu veya seiko ??? önemli olan budur !! hepsinin baskısı iyidir konikanın baskısı çok güzeldir gerçekten evet spectranan hızlıdır ama sen bu makineyi 3 veya 4 yıl kullanacaksın ve 3 yıl içinde konika seiko tıkanır birde senin kullanma acemilğin operatörun iyi bakmaması kafalarına bu sure 2.5 yıla duşer ama spectra kafa temizlenen bir kafa ve spectranın çözünürlüğü 1040dpi dır tabiki spectranın alt modeli var skywalker diye onu alma tabi o kafada açılmaz ;) makineyi kimden alırsan al piyasada çok kotu firmalarda var hatta çok iyi firmalar parayı verdiğin surece boyasının kullandığın surece gelen teknik servise iyi davrandığın surece hepsi iyidir

mosfet

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim sana cevap verenlerin alayı zaten bumakınaları pazarlamaya calışan pazarlamacılar kanma

seiko spt kafamı ? seiko urettiği kafaları kendi makinesine koymuyor düşündürücü dimi sadece en basit örneği seiko2 100s colorpainter bu makineler 3 yıl once piyasa girdi o makineler şu an hp için üretiliyor kullanılıyor hp 10000 modeli ve bu makineler konika kafa 14 pl kullanıyor

Servetosp

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ospreklam.com
makina

Sevgili arkadaşlar hepinizin yorumunu okuyorum ama malesef çok komik şeyler yazıyorsunuz her makinanın kendine göre özelliği var mercedesle şahin otomobili karıştırmayın bu maxıma ve seıko makina değildir. Bunu unutmayın net basan makina çok kaliteli anlamına gelmez hepside alkol bazlı boyalar kullanıyor size tavsiyem makina alacak kim varsa SCORPION akrep makina bunu alsın bu sene fuarda göreceksiniz ne vutek ne hp ne maxıma ne seıko hepside hikaye bakın bakalım makina nerde imiş böyle teknoleji dünyada bir ilk bence dijital baskıyı türkiyede 93 yılında ilk yapanlardan biriyim tüm makinaları aldım ama bu makinadan başkası yalan işi bağla git evine uyu malzeme bitmezse sorun olmaz.

digitaldoctor

🌱Yeni Üye🌱
betadan maksadım xaar kafayı tam piyasa sürmeden sadece çözüm ortaklarına sunuyo ve duruma görede ilerleyen zamanlarda piyasaya sunuyo ki witcolorunda xaarın çözüm ortağı oldunu biliyorum maksadım makinennizi yada xaar firmasını kötülemek değildir kii bence dünyanın en iyi kafasıda xaardır

Sevgili Kardeşim Xaar hakkında ne kadar bilgiye sahipsin bilmiyorum ama Xaarın bu zamana kadar gelen en iyi kafası Xaar500 dü ki;o zamanlar sadece karsısında spectra yarışabiliyordu...Konika seiko bile yoktu pıyasada onlar varken...Ama gel gelelım demıssın ya xaar dunyanın en ıyı kafasıdır;Kim ne derse desin Spectra 256 nova Dünyanın en iyi baskı kafasıdır.Tabi degerlendırme kullanım kolaylıgı,tıkanıklık sonrası açılma yuzdelıği ve ateşleme hızı olarak sınıflandırıldığında...Baskı kalıtesınde de sorunsuz ve en guzel Kafa Seikodur...Yani Xaar yine sınıfta kaldı...He bu arada Xaarda bunun farkında kı 1001 ıcın testlerını kendı sahasında yapıyor...Yanı pıyasada degıl...He bak belkı 1001 ı kullanmaya baslayınca xaar pıyasasında bı hareketlenme olur.Ama unuttugumuz bırsey daha var!Yılbasından sonra Seiko 1020 nozzle lı makınesıyle spectrayı bıle ipe alacak...Soylemedı deme xaar 1001 bıle sınıfta kalabılır...

mutlulevent

🌱Yeni Üye🌱
baskı makinası

baskı makinasında kalite istiyorsan xaar kafaları unut
seiko veya koniica kafalar problem cıkarıyor
pikolitreleri zayıf olduğunda ortam sıcaklığı tıkanmaları ve ince boya attığından solma problemi var her baskıda başlarında nobet tutmak gerekiyo...
ben sana spectra kafa ya troyjet biraz fazla boya atıyo ama...
yada flora tavsiye ederim ikisinide gördüm baskılaırnı izledim tam reklam makinaları
flaora 1 troyjet 2 sırada bana göre...

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok İlginç yazılar... Bazen Güldürüyor, Bazen Düşündürüyor...

Ah be Erkanım görüyormusun dijital baskı makinaları piyasası kimlerin eline kaldı... :)

Geçenlerde bir tanesinin patronu makina satmaya gitmiş müşterisi ne satıyorsunuz diyince ben bilmem çocuklar bilir web sitesi şu bir gir bak demiş... :rofl:

fmurat

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar size şunu söylemek isterim optimumdan makina almayın nerden alıyorsanız alın ben bir reklamcıyım kimsenin adamı değilim öncelikle optimumdan makina alıpta memnun kalan neredeyse yok çok az bu uyarımı dikkate alın lütfen iyi çalışmalar

Mert Optimum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Merhaba,
Konica KM512/14 pl kafalı Maxima Solvent Baskı makinesine bakmanı öneririm.Baskı hızı ,1440 dpi olması,boya maliyetinin düşük olması vs.Bulunduğunuz ilde ABC Reklam, Furkan Reklam 3E Reklam firmalarında mevcut gidip bakınız kendi numunenizi en zor renk geçişleri olan , yazıları en ufaktan büyüye doğru büyüyen datalar hazırlayıp bastırınız.Diğer firmaların makinelerinede lütfen bakınız ve karşılaştırmayı kendiniz yapınız.

Mert ÇİÇEK

Mert Optimum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Ayrıca ne kadar üzücüdür ki isimlerini vermeden asılsız demeçler veren kişiler var.Lütfen sizlere bu yazıları yazan insanların isimlerini ve firmalarını öğrenmeden sözlerine inanmayın.Dürüst insanlar isimlerinden ve firmalarından gurur duyar ve kendini sanal dünyada ekranın arkasına saklamaz.
Firmamızın adını kötülemek adına buralara yazı yazmaları için para veren kişiler olduğunu bildiğimiz için yazdıklarını dikkate almamaktayız.İsimlerini ve firma bilgilerini yazarak eleştiriye herzaman açık bir firmayız.

Mert ÇİÇEK

turgut karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önemli olan aldatılmadan alcağın makina servis ve insan ilişkileri olan makinadır.
çok araştır ve seıko al alacağın firma çok önemli allah yardımcın olsun