Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Baskı Makinası ( Kararsızlık )

hikmet80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kalırsa troyjet almanızı onerınım sıze hem hızlı hemde kalıte bakımından super ve spaakra kafa fıyatı ıse ınfınıtı ıle hemen hemen aynı

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
Arkadaşım eğer 3,20 düşünüyorsan sana seiko spt510 8 kafalı makineyi tavsiye ederim ben kullanıyorum operatörü yormayan çok rahat kullanımı basit bir makinedir. Baskı kalitesine gelince biz firma olarak kurumsal müşterilere sahibiz sonucunu sen düşün. Ayrıca bu tarz makinelerin iyi sonuç vermesi birazda başndaki operatöre bağlıdır. Öncelikle makineyi temiz tutucak çeşitli profillerde deneme baskılar yapıp belli bir standarda ulaşıcak. tabiki iyi ve kötü makina vardır ancak iyi bir baskı alabilmenin yarısıda başındaki operatördür..

Ben genede sana Seiko kafayı öneririm..

Saygılar

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
Arkadaşlar xaar kafalı makinesi olan arkadaşım var makineyi alalı 1 sene oldu kafalar bitti..
Ben Seiko kafa kullanıyorum makine içerde çalışıyor ben diğer odada bilgisayar başındayım kafa kesme problemi yok sorunsuz bir makine tavsiye ederim

rejihard

🌱Yeni Üye🌱
ben saatçioğlu nun 6 kafa 6 renk challenger seiko kafa 35 pikolitre 320 makinesini kullanıyorum.Firma çok önemli dostum.Saatçioğlu 7/24 teknik destek sağlıyo.bi sıkıntı oldumu adamlar çat kapıda.kolay kolay da zaten bi sıkıntı olmuyo.makine canavar gibi.ısıyı ayarla gerisi hikaye.iç mekan kalitesinde saatlerce bas kesme falan hikaye.ordan bi arkadas seiko kafa kesiyo falan filan diyodu o arkadas hava sıcaklıgında baskı yaptıgı icin kesiyodur.makinenin ısısını sabit tutmak gerekir.18 -26 derece arası olmalıdır.arkadas tarlada baskı yapıyo galiba o yüzden kesme yapıyo diyo.doru ortam sıcaklıgını yakaladınmı arkana bakmana bile gerek kalmaz.önerim bu seiko dan şaşma. bizde büyükçekmecede bu işi yapıyoruz isteyen arkadaslar varsa gelip görebilirler.iyi bi tercih yaptıgımıza inanıyoruz baskı için gerek bütün şartları kimsenin sağlamadıgı kadar sagladık.

55mekan55

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sana tavsiyem 4 renk 8 kafa seikodur bunu bi düşün derim

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Flora Spectra PQAAA...... Mutlaka görülmesi gereken bir makina..

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
git özak dan ala makinanın türkiyenin en güvenilir dijital baskı makinası satan firması

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özak dan al derim problşemsiz firma makinalrıda kalite

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım ben çok makina aldım bak
1- xaar kafa kesinlikle düşünme
2-makinayı almakla iş bitmiyor teknik servis çok önemli
3-istanbulda makina alıyosan saatçioglundan başkasından alma :)en kaliteli teknik servis bu
4-flora spectra polaris 15pl sakın alma boya masrafı anasının nikahı ha bire kafa kesiyo boya akıtıyosun
5-eger agırlıklı branda basacaksan vede büyük işlerde chalenger 35pl al ve bunuda öyle araştırma saatçioglundan al bana dua edeceksin
bende ankarada bu makinalar var gelebilsen kesin kararını verirdin :)

xpxp

🌱Yeni Üye🌱
özak tan alma, servis elemanları ve kendileri dahil cmyk ve rgb özelliklerini baskı üzerindeki etkilerini dahi bilmiyorlar, eski tip makinalara yeni kafa sistemini uygulayıp satıyorlar, servis ve garanti kapsamında da sıkıntı yaşarsın

by_oren

🌱Yeni Üye🌱
şu anda yeni makine alan birisi için en ideal makine seiko kafa makine. konica çok güzel baskı yapan fakat bi okadar nazlı bi makina, spectra çok hızlı uzun ömürlü sorunsuz bi kafa ama maliyeti yüksek, seiko boya maliyeti yönünden, baskı kalitesi yönünden oldukça kullanışlı bi makinedir. iletişim dijital olarak konica, epson, spectra polaris ve seiko kafa makine satışımız vardır.

yurdakulbayrak

🌱Yeni Üye🌱
hangi makine?

size tavsiye edeceğim gerek sağlık açısından,gerek kaliteli baskı alman açısından epson dx5 kafa kullanan makineleri almanızdır.Bu tür makineler solventlere oranla daha az problemli kafadır.Hemde baskı operatörü arkadaşın sağlığını korumuş olursun.

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence 'de şu anda en sorunsuz makina Challenger Seiko kafa makina yüzlerce satılmış servis konusunda çok iyiler.

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istanbul reklam teknik servisi var saatcioğlu firması teknik servis var özak teknik servis var alacan makıina kesinlik le konıka kafa yada seiko kakafa olsun fiyatları 35bin dolar civarı yüzde yüz solvent

Bugün aylardan ocak
Nerdesin sayın kurubacak ?
..................