Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Baskı Makinası ( Kararsızlık )

sssbul

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba, ben folyo üzerine baskı yapmak istiyorum ve metrajlı bi iş. bana önereceğiniz hızlı ve fotoğraf kalitesinde bir baskı makinesi varmı??
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

nadas81

🌱Yeni Üye🌱
spctra

Spectra kafalı bir makine almak istiyorum 250 lik.II. el alırsam problem yaşar mıyım.çok fazla baskı yapmıyorum.ne tavsiye edersiniz ?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
250 lik makinalarla 320 arasında teork olarak pek bir fiyat farkı olmadıgından bence 320 ye bakmanızda fayda var.

crocodiles

🌱Yeni Üye🌱
son birkaç ayda çıkan , reklam ile alakalı dergilerin hepsini gözden geçirin.
(sign fuarına gidenler farketmiştir zaaten)
seiko diye satılan makinelerin hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi, birebir aynı. sadece farklı görünsünler diye ön fanları değiştirilmiş.
Bir firma çıkıyo yok bizim makine japon malı. öbürü çıkıyo bizim ki italyan.
e aynı makine nasıl farklı ülkede imal edilmiş?
merak etim araştırdım.
saatçioğlu, passreklam, ataline,enerjidijital ve 2e. bu firmaların seiko makinelerine bakın. aynı fabrikanın imalatı olduğunu görüceksiniz.
halbuki bu makinenin imalatçısının türkiye mümessili 5 yıldır 2e ileri teknoloji ürünleri olduğunu öğrendim.
onlar hakkını aramıyor, bare onların yerine ben arıyım dedim.:emo1:
(asıl sormamız gereken soru? bu makineler aynı yerde üretiliyorsa fiyatları niye bu kadar farklı?
3 -5 bin dolar farkı anlarım servisleri daha oturmuştur. onun maliyetini koyar. peki 15 bin dolar fiyat farkı olanlar, bizi keriz yerine koyuyor farkındamısınız?)
seiko makine almayı düşünenler. bu konuyu araştırın.

ben makina stıcısı değilim öncelikle belirteyim istedim
çinde bu makinaları toplayan yada üreten ciddi firmalar var ama kökenini araştırdığınızda hangi firma nerden alıyor ben onu buldum her firma kendine baska bir üretici bulmus kendilerine göre her makinanın farklı özelliği var fakat seiko dediğimizde tüm makinalar aynı ben 2 yıldır seiko kullanıcısıyım ve butun seikoları inceledim.
sunu söylemeliyimki çogu makina ister xaar ister konika ister vs... olsun ortam topraklama gelen enerji istenilen değerlerde olsun kullanıcı sağlam olsun o makina ne yolda kalır nede kafaları kısa sürede tıkanır...!
şöyle makinaya bas deyipte başından ayrılıp 1 saat sonra gelebileceğimiz bir sistem cıkmadıki...!

dijibaskici

🌱Yeni Üye🌱
baskı makineleri hemen hemen aynı işi yapıyor burada önemli olan teknik servis ve kullandığı kafalar sana tavsiyem seiko kafalı bir makine alman yönünde olacak birde bir teknik servisi iyi olan bir firma bul benden sana tavsiye bursa dan folpa hem makineleri seiko kafa baskı kalitesi mükemmel en önemlisi teknik servis ücreti hiç bir şekilde almıyorlar not kullandıları boyada hem ucuz hem kaliteli alan arkadşlar var istersen referans verebilrim hadi kolay gelsin

dijibaskici

🌱Yeni Üye🌱
180 lik bir makine drotransa bile basıyor ve de fotoraf kalitesinde

irzehm

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşa katılıyorum Folpa reklam hem kaliteli makine satıyor hemde teknik servisi mükemmel, başka firmalar gibi teknik servis ücreti falanda istemiyorlar gidip görebilirsiniz.

FikriFirar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ajansfikrifirar.com
Hocam bahsettiğiniz makina ile ilgili benimde yardım talebim olacak yeni bir makina alacağım bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim.

g.yildirim

🌱Yeni Üye🌱
vutek gs3200r al ömür boyu kullan daha ne gerek baska söze işin olsun yeterki çatır çatır ödersin

kurubacak

🌱Yeni Üye🌱
istanbul reklam teknik servisi var saatcioğlu firması teknik servis var özak teknik servis var alacan makıina kesinlik le konıka kafa yada seiko kakafa olsun fiyatları 35bin dolar civarı yüzde yüz solvent

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,
PASS REKLAMIN SATIŞINI YAPTIĞI , FLORA MARKA LJ 320P SPECTRA POLARIS Makinesini incellemeni tavsiye ederim , Hem dış mekan hemde iç mekan baskılarında kullanabileceğin çok iyi bir makinedir.
Hem kalitesi hemde fiyatı konusunda seni ikna edeceğini düşünüyorum.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bozkırlı

🌱Yeni Üye🌱
makina alırken öncelikle servis garantisine dikkat etmek gerekiyor
istanbul reklamdan aldığımız partner 150 baskı makinamız bir müddet sonra sarı kafa problemi yapmaya başladı. biz sürekli baskı yapmadığımız için olayı tam anlayamamıştık
servis kafa değişmesi gerektiğini söyledi ama kafa garanti kapsamı dışında imiş yine de değiştirip o parayı verdik yine aynı sorun sarı kesiyor şimdide pompa ve şamandırayı değiştirdiler onlarda garanti kapsamı dışında imiş değiştirdiler sorun devam etti tekrar suçlu kafa oldu tekrar değiştirdiler nafile sorun yine devam ediyor bu model makinası olupda aynı sorunları yaşayan arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum
makinanın tüm hortumları vs ekipmanları değişti sorun çözülmedi

can46

🌱Yeni Üye🌱
tartışmasısızzz troyjet derim ben ben xaar kafa kullanıyom ben memun degilim hatta elimde bi tanede fazla varr

baserreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.baserreklam.com
konica kafa makine tavsiye ediyorum 5 yıldır tıkanmadan çalışan konica kafalı makinalar biliyorum adreslerini verebilirim

can_reklammm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende Perfect Jet 320 lik makina var ve faal durumda almak isterseniz uygun fiyata kurucam daha fasla bilgi için
0 216 353 11 55

yardımsever

🌱Yeni Üye🌱
konica minolta 14 pl

Arkadaşlar ben 8 kafalı konıca kullanıyorum mükemmel bir makine baskı kalıtesı cok güzel kayseriden etap group diye firmadan aldım çok ta memnunum fiyat ı ise istanbulun üfürdüğü gibi değil.

yardımsever

🌱Yeni Üye🌱
konıca boyası

Çokkk önemli satıcılar 60 dolarlara artı kdv olarak boya satıyolar.Ben konıka boyası kullanıyorumm 45 dolar a alıyorum cok memnunum herkesın makınasınada olıuyor konustum kullanıcılarla bılgınız olsun paranız çöpe gitmesin bos yere fazla para ödemeyin Kayseriden alıyorum telefonunu vereyım **********

Moderatör tarafında düzenlendi:

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
Çokkk önemli satıcılar 60 dolarlara artı kdv olarak boya satıyolar.Ben konıka boyası kullanıyorumm 45 dolar a alıyorum cok memnunum herkesın makınasınada olıuyor konustum kullanıcılarla bılgınız olsun paranız çöpe gitmesin bos yere fazla para ödemeyin Kayseriden alıyorum telefonunu vereyım **********
Forum kuralları gereği telefon numarası verilmesi yasaktır ..