Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ahmet ay

🌱Yeni Üye🌱
acil 2 sdet roland sp 540 v ksfs lazım ecosolvent bazlı epson dx4 kafa modeli

mistik0707

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm ARAGORN
bendede aynı sorun oldu 2 sebeı var bir rezervuar daki şamandıra takılı kalmıs olabılır 2. si tahmının o kablo bı yerde temas alıyor devre tamaamlandığı için şamaandıya boya basmaya devam ediyor şamandıra ile pompa arasında ki hattı iyice kontrol et
ama aletle

mistik0707

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm atamec bi sorum var
axaar 128 kafalarda mavi kafa ile or kafa arasında ki fark nedir.
vereceğiniz bilgi için tşk ler

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
arkadaşlar merhaba gongzheng bi makinemiz var printstar 3,20 makine baskı yaparken 3-4 pastan sonra sarı kesiyor ve kafa gidip gelirken sağ tarafa kayıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

sadece sarıdaysa topraklamayı olçtür. Makinenin bağlı olduğu hatta başka bir enerji çekebilecek bağlantı olmadığından emin ol.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
infiniti 1504c makinamiz var sorunumuz kafa hareket halındeyken tıtreme yapıyor ve baskı kalıteyı bozuyor 3adet kafa bolumundekı keçelerın yenısını degıştırdık bır muddet sonra yıne yaptı yardımcı olursanız sevınırız

kafayı hareket ettiren kayış bollaşmış olabilir onu gerdirin. İkinciside kafa duruyorken kendinize doğru hafifçe çekin kafa tutaçlardan ayrılıyormu yoksa sıkıca tutunuyormu ?

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm arkadaşlar

benim sorunum infinity 3.20 lik bir makinem var daha yeni aldım ama makineyi açtığımda ayakları sürekli dönüyor ve taktığım işi geriye atıyor makinenin ekranı normal online yazıyor lütfen bana yardımcı olun çok acil

makinenin motorlarının bağlı olduğu karta bak uzerınde entegre var patlak olup olmadıgına bak eger sıkıntı yoksa musur kablolarını kontrol et.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
myjet128 plus makinam gayet sorunsuz çalışıyordu virüs sebebiyle pc ye format atmak zorunda kaldık şimdi tüm renklere yeşilli ton veriyor özellikle siyah kahverengi ve gri renklerde de daha belirgin oluyor sanırım programda ayar yapmak gerekiyor kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba

hangi programı kullanıyorsun. ICC yanlış olabilir.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
makinemde üstte yazdığım sorunu çözdük çok şükür.fakat kalibrasyon ayarlarını yapamıyorum.çok fazla dağınık baskı atıyor.production manager kullanıyorum yardımcı olurmusunuz?

kafalarında voltaj yetersızlıgı ya da tıkanma olabılır. Yeterince temizlik yaptığından emin ol.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
İyi Günler, Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.
Kullanmakta olduğum dijital baskı makinası var.
Makina, CrystalJet F3304SPT255_35PL ve Seiko 35PL Kafa Var. Ben bu makinanın kalibrasyon ayarlarını yapmak isitiyorum fakat elimde hiç bir döküman yok ve makina ikinci el... Yardımlarınızı Bekliyorum...

kullandığın programın içerisinde mutlaka vardır. Makinenin kontrol panelinde de olabilir. Kullandığın programı soylersen yardımcı olabılırm

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
"hangi yöne kaydırıyorsa pedalları kontrol edin bir tarafın ayağı fazla basıyor olabılır."

petalları kontrol et derken nasıl kontrol edilir alt tarafını sökeyim mi? özelden veya buradan yazarsan çok sevinirim.

Altını sokmene gerek yok. Hangi yone kaydırıyorsa oradakı ayakları elınle kaldır. bırde kaydırmayan tarafınkını kaldır arasında fark olup olmadıgına bak. Fark yok dersen eger kullandıgın malzemenın arkası kaygan ise ondanda yapabılır. Başka malzeme ile deneme yaptın mı?

david84

🌱Yeni Üye🌱
myjet 128 plus makine kullanıyorum sorum şu olacak makineyi mpcs programı haricinde başka bir programda kontrol edip baskı yapabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim tşkler...

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
myjet 128 plus makine kullanıyorum sorum şu olacak makineyi mpcs programı haricinde başka bir programda kontrol edip baskı yapabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim tşkler...

elbette kullanabilirsin. Tam modelini yazarsan yardımcı olmaya çalısırım...

mesela :

MYJET 1808-128Hi gibi....

ersin28

🌱Yeni Üye🌱
myjet128 plus

myjet128 plus makina II el almıştım şimdi myjet programı serial istiyor aldığım kişiye ulaşamıyorum ne yapmam gerekekiyor?

antikor00

🌱Yeni Üye🌱
slm

40 sayfayıda okudum. Öncelikle bu konuda bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ben bu sektöre yeni başladım sayılır. Kullandığım Roland sp 540 ve Hp 1000 var.
Rollandda son güzlerde ayaklar doğru yerde old. halde hata veriyor, ayağı sağa sola oynatıp tekrar aynı onuma getirdiğimde düzeliyor. Bu sorun neden olabilir.
Hp 10000 de ise %80 e kadar olan grileri siyahı kullanarak, daha açık gri renklerde ise renkleri karıştırarak baskı alıyor ve bu karışmış gri tonu yeşil gibi çıkıyor. Bu problemi nasıl düzeltebilirz aceba.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
3 hafta önce dış baskı için skytech dg 3208hd 510 spt makinayı sıfır aldık aldığımızdan beri bir tek düzgün baskı alamadık atıyorum tek renk kırmızı veyada başka bir renk verdiğimizde makina aynı rengi bi pass koyu bi pass açık basıyordu servisini çağırdık 4 gün uğraştı çözdü gibi ama zeminli veyada tek renk bi iş attığımızda makina sürekli çizgi çizgi basıyor ilk günden beri çözemedik kafalar sıfır servisi kafaların voltaj ayarıyla felan uğraştı kalibrasyon ayarlarını yaptı ama hala düzelmedi makina sürekli boya kesiyor kafaların sıcaklığı 27 derece olmasını istedi servis onuda yaptık bi neticeye varamadık ne öneride bulunursunuz

Son düzenleme:

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
antikor00 hocam roland ta carriage kablosunda bi sıkıntı olabilir. Carriage kafasını yani kesim kafasını en sola kadar çekip ona bağlı olan flat kabloyu bastıra bastıra silmeyi dene bi. Hareketli kablo olduğu için hasar görmüş olabilir. Olmazsa eğer carriage kablosunun değişmesi gerekebilir.

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
40 sayfayıda okudum. Öncelikle bu konuda bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ben bu sektöre yeni başladım sayılır. Kullandığım Roland sp 540 ve Hp 1000 var.
Rollandda son güzlerde ayaklar doğru yerde old. halde hata veriyor, ayağı sağa sola oynatıp tekrar aynı onuma getirdiğimde düzeliyor. Bu sorun neden olabilir.
Hp 10000 de ise %80 e kadar olan grileri siyahı kullanarak, daha açık gri renklerde ise renkleri karıştırarak baskı alıyor ve bu karışmış gri tonu yeşil gibi çıkıyor. Bu problemi nasıl düzeltebilirz aceba.

Hocam roland ta carriage kablosunda bi sıkıntı olabilir. Carriage kafasını yani kesim kafasını en sola kadar çekip ona bağlı olan flat kabloyu bastıra bastıra silmeyi dene bi. Hareketli kablo olduğu için hasar görmüş olabilir. Olmazsa eğer carriage kablosunun değişmesi gerekebilir.