arkadaşlar merhaba gongzheng bi makinemiz var printstar 3,20 makine baskı yaparken 3-4 pastan sonra sarı kesiyor ve kafa gidip gelirken sağ tarafa kayıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
infiniti 1504c makinamiz var sorunumuz kafa hareket halındeyken tıtreme yapıyor ve baskı kalıteyı bozuyor 3adet kafa bolumundekı keçelerın yenısını degıştırdık bır muddet sonra yıne yaptı yardımcı olursanız sevınırız
Kimse yok mu?
slm arkadaşlar
benim sorunum infinity 3.20 lik bir makinem var daha yeni aldım ama makineyi açtığımda ayakları sürekli dönüyor ve taktığım işi geriye atıyor makinenin ekranı normal online yazıyor lütfen bana yardımcı olun çok acil
myjet128 plus makinam gayet sorunsuz çalışıyordu virüs sebebiyle pc ye format atmak zorunda kaldık şimdi tüm renklere yeşilli ton veriyor özellikle siyah kahverengi ve gri renklerde de daha belirgin oluyor sanırım programda ayar yapmak gerekiyor kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba
makinemde üstte yazdığım sorunu çözdük çok şükür.fakat kalibrasyon ayarlarını yapamıyorum.çok fazla dağınık baskı atıyor.production manager kullanıyorum yardımcı olurmusunuz?
İyi Günler, Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.
Kullanmakta olduğum dijital baskı makinası var.
Makina, CrystalJet F3304SPT255_35PL ve Seiko 35PL Kafa Var. Ben bu makinanın kalibrasyon ayarlarını yapmak isitiyorum fakat elimde hiç bir döküman yok ve makina ikinci el... Yardımlarınızı Bekliyorum...
Merhabalar canon IPF8000 'im var bu makinayla ilgili destek verecek (ücreti karşılığında) arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçebilir mi?
msg: batuhanist@msn.com
tel: 0532 361 99 52, 0212 224 63 96
"hangi yöne kaydırıyorsa pedalları kontrol edin bir tarafın ayağı fazla basıyor olabılır."
petalları kontrol et derken nasıl kontrol edilir alt tarafını sökeyim mi? özelden veya buradan yazarsan çok sevinirim.
myjet 128 plus makine kullanıyorum sorum şu olacak makineyi mpcs programı haricinde başka bir programda kontrol edip baskı yapabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim tşkler...
40 sayfayıda okudum. Öncelikle bu konuda bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ben bu sektöre yeni başladım sayılır. Kullandığım Roland sp 540 ve Hp 1000 var.
Rollandda son güzlerde ayaklar doğru yerde old. halde hata veriyor, ayağı sağa sola oynatıp tekrar aynı onuma getirdiğimde düzeliyor. Bu sorun neden olabilir.
Hp 10000 de ise %80 e kadar olan grileri siyahı kullanarak, daha açık gri renklerde ise renkleri karıştırarak baskı alıyor ve bu karışmış gri tonu yeşil gibi çıkıyor. Bu problemi nasıl düzeltebilirz aceba.