gardaşlar
bizim makinaya bi el atın daa programı bulamadık .. fy 1504C
makinenin programı mevcuttur. Cd keyde dahil olmak üzere DVD fiyatı 250$. İsterseniz özelden msj atabilirsiniz..
merhaba atamec roland sp 540v makinam var fakat makina baskes olayında 1 mt'den sonra aşırı derecede kaydırıyor. 6-7 cm kadar bunu nasıl engellerim.
hangi yöne kaydırıyorsa pedalları kontrol edin bir tarafın ayağı fazla basıyor olabılır.
Arkadaşlar ınwear marka 3,20 ebadında 128 spektra skywalker kafalı dijital baskı makinamız var rip programı yüklü ama keyi tanımıyor bu konuıda yardımcı olabilirmisiniz.
onun için elinde DOG programı olması lazım. Netten araştır. üzerinde yazan numara ile arama yap.
mrb elimizde yf6150 II baskı makinesi var ve bu bazen baskıda duruyor ve devam etmiyor durduğunda makinede pc de donuyor yardımcı olabilirmisiniz
pc ye format at. Format atmadan önce makınenın tum ayarlarını kaydetmeyı unutma. Ki formattan sonra makıneın kalıbre ve step ayarlarını hemen gırmen işini kolaylaştırır. PC de virüs var.
mimaki jv33 sarı boya sorunu.
kore malı boya kullanıyoruz. sarı sürekli tıkama yaptığı için sarı boyayı piyasada en iyi diye bilinen manukyan aldık. öncekinde daha uzun süre tıkama yapmadan basıyor. ama tıkanıncada 10 defa filling up yapsak dahi zor açılıyor. hatta bazen damper dan şırıngayla çekmek zorunda kalıyoruz.
Su an kullanılan en iyi boya bizim hava şartlarımızda yani BORDEAUX'tur. Bu boyayı kullan sorun yaşamayacaksın.
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle yardımcı olmaya çalışan herkese ve grafikerler.net ekibine teşekkür ederim.
Benim sorum atamec hocamıza
Aşağıdaki göndermiş olduğunuz videodaki sorun benzeri bizde mevcut.Makina 128 myjet. İş baskıya girdikten 2 mt. sonra garip bir şekilde mavi kafa 15-20 cm eninde yada daha geniş yada daha dar bir şekilde boya kesiyor. Bu kesintiler anlık olup geçiyor. Sizce sebep voltaj yada topraklama olabilirmi? En azından gidiş yönümüzü bilelim. Teşekkür ederim şimdiden
SIZE BIR DOSYA YOLLAYACAGIM. BU SORUNLA ILGILI BIR VIDEO. IZLEDIKTEN SONRA SORUNUN AYNISI OLUP OLMADIGINI BANA ILETIRSEN SEVINIRIM. ONA GORE YANLIS BIR HAREKET YAPARAK MAT OLMAYALIM.
Kafanın oldugu yere hortumları takıp ederek onların yanından hat cek kalın bır kabloyla. Kafada bır vıdaya tuttur dıger ucunuda UPS cıhazının topraklamasına bagla. Sorunun buyuk olcude duzelecektır.
atamec kardeşim bende lıyu 3.20 baskı mak.aldım bize xaar 128 plus diye xaar 128 satmışlar 3 yıl sonra uyandık sözleşmemizde
128 plus yazıyor. ne yapalım.
aynı zamanda iş yerimize hırsız girdi kasalar gitti makinanın scsı kart ta gitti bana nasıl yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler. lütfen acil yardım
size nereden ulaşabilirim.
parçayla ilgili yardımcı olabilirim bakmam lazım size dönerim.
maxima baskı makinamız var.makinanın motoru normal çalışıyo.işi normal bi şekilde makinaya yolluyoruz.kafayı silmek için pause yapıp kafayı siliyoruz.tekrar baskıya başlayınca 15 20 saniye sonra kafa kitleniyo.nedeni ne olabilir.
kafayı silerken yada temizleme yaptırıken kafayı sağa ya da sola kaydırıyor olabilirsin. Bu motorların donmesıne sebep oolur bu da devam ettirdiğinde makınede adım sayacında hataya sebep olur. Makıneyı su sekılde denemelısınız. Temızlıge gonderın kafayı hıc işlem yaptırmayın ve 20-30 sn bekleyın ve temızlemıs gıbı baskıya devam ettrın. Sonucu bana yazın. Beklıyorum.