Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan bütün elektronik kısım ve motorlar ve kaplolar gerekli kardeş bu arada atamec kardeş bir sorum olacak msn adresim haciyesil@hotmail.com eklerse sevinirim
selamlar bizim mutoh rj 900-c baskı makinamız war print yaparken kırmızı rengimizi çizgili basıyor bunu engellemek için ne yapabiliriz acil yardım plssss ya bide bana photoshop bilen bu makinadan anlayan birini bulun plssssssssss plssss
arakaşlar meraba bana yardımcı olabilicek biri çıkarsa sevinirim gerçekten zor durumda ve mahrumiyet bölgesindeyim. belkide mesajı attığım yer bile yanlış olabilir benim makina infiniti126xaar dır geçenlerde sarı boyayı kesti çok az bi pembeye yakın renk bastı bazı arkadaşlar bilgi verdiler kafa yanmış dediler bende kafaların tamamıı söktüm ve selülozik tinerle temiz yıkayıp taktım ve dahada baskı alamadım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben diğital baskı makinalarını teknik servis işini öğrenmak istiyorum bnun için ne yapmalı veya nerden eğitim yada destek almalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
arkadaslar slm; bende Black Line marka t-shirt e baskı yapan bir digital makina var. İcerisinde Epson R2400 var . Bu makinayla CMYK basıyorum ama son birkac gundur CYAN ışıgı yanıyor ve baskı yapamıyorum.Aramadıgım servis kalmadı kimse yardımcı olmuyor. Fikri olan yada bu makinadan anlayan bi teknik servis var mı bildiginiz
3308sn seiko kafa makinem var sanki vert açıklığı varmış gibi baskı yapıyor amavertayarlarında sorun yok başka nerden olur özellikle siyah baskılarda yapıyor pastlar belli oloyor
aralarında cok buyuk acıklık olusuyorsa bunu ornek vert ayarlarında -50 -40 yada bunun gıbı rakamlar ıle kapatıyorsan yada olmuyorsa drıver sorun olabılır ıstersen resımlerını yukle y driverin uzerınde kucuk tırnaklar varmı 1 den 8 kadar olan ?
merhaba arkadaslar sıteye yenı üye oldum sinopta reklamcıyım bişey sormak istıyorum crystaljet 3308 seıko kafa dıjıtal baskı makınası alıyorum yalnız makına hakkında pek bişey bılmıyoorum bna yardımcı olurmusunuz baskı kalıtesı nedır kafalar nasıl temızlenırr
Merhaba , roland sp540v baskes makinam var, linear encoder hatasi veriyor, daha oncede ayni hatayi verdiginde bu okudugu filmi siliyorduk, ama artik silmek kurtarmiyor, iyice yipranmis olmali, bu parcayi tedarik edebilecegim bir yer varmidir?