Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Merhaba, İkinci El Bir Makine Aldım Fakat Bilgisayara Tanıtmam için Driver / Sürücüleri gerekiyor. Rip Programı mevcut ama içinde herhangi bir driver yok.

Makine İnfiniti YF-5160III 160'lık Makine.

Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim...

secilreklam

🌱Yeni Üye🌱
slm atamec bende starjet 3308b dijital baskı makinası var pas yükselttikçe baskı ayarı kötü oluyor
daha önce böyle değildi 3 tane kafa değiştirdim öyle oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

mngreklam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar infiniti baskı makinam onlıne yaptıktan sonra prıntır hatası veriyor ekranda acil yardımcı olabilecek arkadas varmı????

prdm01

🌱Yeni Üye🌱
selamlar ben said belçikadan
benim bir sorum oluçakti!!
ben yeni bir roland soljetpro 2 print & cut SC-540 typi var bende.
ve çok tuhaf basiyo baskida hep çiszgiler var kafalar daha yeni degsti hepsi ama halen ayni çizgiler çikip duruyo..
bu konu dan bana hemen bir yardim edebilirmisin
çoo baskiçilar printin çok hizli gitini soyluyo ama onun nasil ayar yapacagni bilmiyom bandan bana yardim edebilirmisin??..
belçikadan Said.

prdm01

🌱Yeni Üye🌱
Dostum iyigeceler
Belcikadan yaziyorum. Roland soljet pro 2 sc540 makinam var bu sektordede yeniyim.Baskida yatay cizgiler olusuyor net olmuyor.Yardimci olursaniz memnun olurum.

Reklamcy65

🌱Yeni Üye🌱
İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA 2 ay önce bütün bakımları yapıldı kafaların % 97 açıktır makina yapıldığından beri 1 sefer kesme yaptı kaliteli boya kullanılırsa oda olmaz 320 alacağım için değişiyorum 1 yıl hem parça garantisi hemde servis garantisi vardur 544 452 28 88 Hüseyin Turan

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
Mutoh
Encad
Kodak
Challenger
Infiniti
Seal
Kala
Multicam
Neolt

bu makineler için teknik konuda yardımcı olabilirim.

İnfiniti YF 8253 makina var mor renkli... Makina malzemeyi ileri veya bazende geri saararken kilitleniyor. Tekrar açıp kapatmayınca kadar fonksiyon tuuşları bile çalışmıyor... Yardımlarınızı bekliyoruz....

Aynı zamanda dumperlerde sürekli hava kalıyor. Son 1 2 gündür ön panel ısınmıyor....

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
infinit yf 8250

Teknik servis sarı kafa tıkalı dedi sarı kafadan solvent sorunsuz geçiyor. fgakat boya çok az damla damla geçiyor. boyayı biraz solventle incelttim yine de aynı ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
İnfiniti YF 8253 makina var mor renkli... Makina malzemeyi ileri veya bazende geri saararken kilitleniyor. Tekrar açıp kapatmayınca kadar fonksiyon tuuşları bile çalışmıyor... Yardımlarınızı bekliyoruz....

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
meraba arkadasım;
Ghongzheng marka 2.5 luk bı makınam var bunu kullnıyordum ancak gzprint 2.6 programına çeviri yapan flexiSING 8.1 programnın yardımcı programlarından bırı olan production manager programını yenıden yukledım ama ayarlarını yapamadım sanırım eskıden cevırılen dosyalar GZprınt de acılıo önızlemelerı ama benım yaptıklarımı acamıorum.
default jop properties dekı media ayarlarını yapamıyorum zaten o kısmı actıgımda parametre hatalı uyarısı gelıor ekranıma. bununla ılgılı yardımcı olabılırsen cok guzel olur. 4 gundur cıldırıcam

program 8.1 desteklemiyor olabilir. 8.5 deneyin yada 7.5 deneyin. Ayrıca neden kendi pro. kullanmadığını anlamadım.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
seiko kafalı makinalar için marka fark etmez hepsini ayrı ayrı yazmıyorum her türlü sorun ve sikayetlerinizi ulaşabilirsiniz.seiko kafa temizliği ve anakart kafa kartı tamiri yapıyorum.

Arkadaşım burada birbirimize yardımcı oluyoruz parayla iş yapmıyoruz. Çok zor durumda buradan halledemeyeceğimiz konularda iletişime geçiyoruz. üstelik yaparım ederim diyerek milleti kandırmanın bir anlamı yok. Bu tarz msjları lütfen tekrarlama. Teşekkürler.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
mrb sekio 510 kafa bi makinem var bu gün baskı yaparken mavi boyada kesmeler oldu normalde pek yapmıyor makinam sıfır aldım 8 ay oldu sonra mavide düzensizlikler vardı ara ara kesmeler yapmaya başladı ama kafa tıkanıklığı gibi değil mavi boya bitmiş gibi sanki daha sonra kafadan mavi boya damlatmaya başladı ve ön valf motorunun filtresinden mavi boya atmaya başladı makina çok uraştım sıkıntı neyden kaynaklanıyor çözemedim hava alıyormu diye arka tank kablolarını kontrol ettim valfi değiştirdim kafadan böyle damla damla su damlar gibi boya akıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bu arada mavi damlatırken baskı yaptım ama yarıda damlama yaptı ne yapmamı önerirsiniz bide bildiğiniz iyi bi servis varmı

Makinan 8 aylıksa aldığın yere biraz sert çık gelip işini çözsünler başka kişilere el sürdürürsen garanti dışı bırakabilirler ve daha çok mağdur olabilirsin. Gelelim sıkıntına HORTUM yollarından birinde patlak olabilir bir yerlere takılmış olabilir. Kablolardan olmaz valfta hava almıyorsa sorun hortumlardan olabilir hortumları kontrol et sağlam olduğuna eminsen kafalara giren boyaları değiştir yani CYAN boyasını MAGENTA kafaya tak boya aynı mı gelecek yoksa düzelecekmi tabi tam tersinide uygula MAGENTA kafaya gelen boyayı CYAN kafaya tak sonuca bak ona göre hareket et. İyi çalışmalar.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Merhaba Yeni DX5 kafalı bir makine aldık Çin meşelli çalıştırması konusunda sizden yardım alabilirmiyiz
varsa telefonlarınızı bildirirmisinz

Sanırım makineyi çin'den kendiniz getirttiniz model ve marka bildirirseniz araştırma yapar size bilgi veririm.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
selamlar bizim mutoh rj 900-c baskı makinamız war print yaparken kırmızı rengimizi çizgili basıyor bunu engellemek için ne yapabiliriz acil yardım plssss ya bide bana photoshop bilen bu makinadan anlayan birini bulun plssssssssss plssss

Eleman için ana sayfaya ilan verebilirsiniz. Boydan boya kırmızı mı basıyor yoksa kesiyormu anlamadım kesiyor diyorsanız damperi kontrol edin.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
arakaşlar meraba
bana yardımcı olabilicek biri çıkarsa sevinirim gerçekten zor durumda ve mahrumiyet bölgesindeyim. belkide mesajı attığım yer bile yanlış olabilir
benim makina infiniti126xaar dır geçenlerde sarı boyayı kesti çok az bi pembeye yakın renk bastı bazı arkadaşlar bilgi verdiler kafa yanmış dediler
bende kafaların tamamıı söktüm ve selülozik tinerle temiz yıkayıp taktım ve dahada baskı alamadım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Tiner hiç iyi olmamış boya solvent bazlı sen tinerle temizlemişsin bu durumda kafanın içindeki boya katılaşmış olabilir. Kafalar büyük bir ihtimalle kapalı konumda. Değiştirmen gerekecek. Ayrıca XAAR 126 kafalar kolay yanmaz voltaj ayarını cok fazla arttırmana zaten program izin vermiyor boya katılaşmış bozulmuş yada kurumuş olabilirdi solvent basmalıydın yanlış yapmışsın. Ama yardımcı olmak gerekirse üzerindeki iki girişi aç birinden solvent doldur daha sonra kompresörden 0.8 bar hava bas diğer deliği açmayı unutma sonra yine aynı işlemi tekrarla içindeki pislik çıkana kadar yap sonra deliğin birini tıkayıp şiringe ile solvent bas kafa atıyorsa işe yaramış demektir ama zor bir ihtimal