Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

esoydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

roland sp540v baskes yaptığımda baskı sonrası kesimi yaparken malzeme kayıyor.
100cmx50cm lik baskes işimde %30 gibi bir alan hatasız çıkıyor. çok can sıkıcı bir durum.
yivli olan tekerlekleri (baş ve sondaki) yeni değiştirdim. yinede aynı hata devam ediyor. neden olabilir bir bilgisi olan var mı ? teşekkürler...

fail-i

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar,
elimde infinity-yf1232iii model 320 128 xaar kafa makinem var makine bu sabah malzeme çekmemeye başladı acayip sesler çıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz çok acil

s.a. oncelıkler herkese hayırlı gunler bende ınfınıtı 320 xaar128 kafalı bı makına var bundakı sorunum ıkı tane. birincisi makına baskı anında kafa gıdıp gelıor ama malzemeyı çekemyor.yanı ust ustune basıyor. ikinci sorunum ıse sarı kafada sadece sarı zemin ağırlıklı is basarken cok fazla ve sık olarak boya kesıyor. yardımlarınıza ıhtıyacım var şimdiden teşekkurler herkese.

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim flora lj3200 14 picolitre kalibrasyon ayarları gerekiyor ama :)

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
slm

arakaşlar meraba
bana yardımcı olabilicek biri çıkarsa sevinirim gerçekten zor durumda ve mahrumiyet bölgesindeyim. belkide mesajı attığım yer bile yanlış olabilir
benim makina infiniti126xaar dır geçenlerde sarı boyayı kesti çok az bi pembeye yakın renk bastı bazı arkadaşlar bilgi verdiler kafa yanmış dediler
bende kafaların tamamıı söktüm ve selülozik tinerle temiz yıkayıp taktım ve dahada baskı alamadım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

keşke bu işlemi yapmadan önce bir bilene danışsaydın,kafanın içine tiner dökmüşsün,kafalarınız hepsi arızalanmıştır,kafalarını yenilemen gerekecek.

numayis

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar mutoh blizzar 65 seri yazicim var nozzle check yaptirdigimda herhangi bir sorun gozukmuyor fakat renkleri sanki ust uste tam olarak basamiyor 1 mm kaydiriyor mesela kirmizi bir zemin bastirmak istedigimde sag da 1mm magenta solda sari goruyorum dikkatlice baktigimda bunun nedeni ne olabilir tedavisi nedir bilgisi olan varsa lutfen ...

rmnreklam

🌱Yeni Üye🌱
konika minolta kafa dijital baskı makinam var bazı nuzuller yıkalı nasıl açarım

fail-i

🌱Yeni Üye🌱
s.a. arkadaslar bende infiniti yf 1323 c xaar 126 kafa dijitap printer var.soyle bir sorunla karşılaştım sıyah zemınlerı gri çıkarıyor basta cmyk cubugunda sıyah var ama çalışmayı basarken gri cıkıyor yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkürler

Creative24

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar..

Roland XC-540 da sorunum var service call 0110 ne sorunu ola bilir acaba ?

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Roland makinada maalesef böyle hatalar almanız artık normal

Roland makinada maalesef böyle hatalar almanız artık normal,çünkü şuanda roland baskı makinelerin adı sadece roland,herhangi bir gelişme yok,kullanılan kartlar vasatın altında.O yüzden sürekli arıza veriyor.

tepegrafik

🌱Yeni Üye🌱
infiniti 33vbx xaar128

dijital baskı işine yeni başladığım için fazla tecrübem yok,

sormak istediğim şu:
kafa voltaj ayarları bu meretin neresinden yapılıyor?

makina üzerinde değerler değişsede etkili olmuyor,

kullanma klavuzunu incelediğimde not sported gibi bir alt ibare mevcut.

özellikle siyah yok denecek düzeyde azaldı ve darmadağınık halde basıyor.

rengi net görmeden kalibrasyonda yapamıyorum.

son olarak kırmızı kafaya bi haller oldu :)
gidişte basıyor, dönüş yönünde kafasına göre bazen kesik atıyor, zeminli işlerde de sıkıntı yaratıyor doğal olarak.

teknik destek verebilecek yada burdan yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

MAHMUT49

🌱Yeni Üye🌱
üstad infiniti eror 6 hatası verio bu nedir nasıl çözebilirim? acil

üstad infini eror hatası için msj atmıştım telf 0546 921 16 49 buradan ulaşabilirsen hızlı bir şekilde çözelim sorunu sana zahmet

tolgabayram

🌱Yeni Üye🌱
Benim bir sorunum var bir türlü çözemedim. 8160XA infiniti model makinamız var. İşi Rgb olarak gönderiyorum sarı rengi noktalı veriyor. Cmyk gönderiyorum Sarı iyi çıkıyo ama diğer renkler aşırı koyu çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

ayber39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnfinity 6150 makinam var .Bakım Yaptırmak istiyorum.Yapablecek arkadaşlar irtibata gecsin

yaparsoft

🌱Yeni Üye🌱
Benim bir sorunum var bir türlü çözemedim. 8160XA infiniti model makinamız var. İşi Rgb olarak gönderiyorum sarı rengi noktalı veriyor. Cmyk gönderiyorum Sarı iyi çıkıyo ama diğer renkler aşırı koyu çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
rgb (red,green,blue) olarak 3 renktir cmyk (cyan magenta yellow black) olarak 4 renktir. bu sebeple cmyk gonderırsen sadece sarıda C:0 M:0 Y:100 K:0 gonderırsen noktasız cıkar ancak bu rgb ıcın gecerlı degıldır. sarının rgb değeri R:248 G:244 B:0 dır gordugun gıbı ıkı renkte deger vardır. bu sebeple noktalı bır zemın baskısı alırsın sana tavsıyem butun calısmalarını cmyk olarak bas.

koyuluga gelıncede baskıdan once renk yuzdelerının ayarına gırersen orda renk yuzdelerını goreceksın %70 den yukarıya cıkmamaya calıs hızlı modda baskı yaparsan 80 olarak basabılırsın ancak standartta 65 ıle 70 arasında kalsın butun renklerın bırde zemındekı rengın tonajına gore yuzdelerde rengı ornegın kırmızı ıcın % [c:80 M:70 Y:70 K:70] olarak uygularsan saglıklı renk kalıtesı alabılırsın.

yaparsoft

🌱Yeni Üye🌱
şimdi benim soruma gelelim elimde roland sp 540 v full otomatık manyak otesı bı makıne var elımdede bıraz sorunlu ıstanbul malı reflektor var baskı yaparken reflektor de kucuk bozukluklar meydana gelıyor bunu kapatmanın bır yolu varmı yanı versaworks uzerınde boyle bı mod var mı ?

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar Teckwin makina var kafaların voltaj ayarını yapmam için makina benden şifre istiyor makinanın içine girip ayar yapmak için yardımcı olabilirmisiniz

anilcan3544

🌱Yeni Üye🌱
İnfiniti Makinamızda UNLASH diye bi hata var Onu Nasıl Düzeltebiliriz

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
slm arkadaşlar makinam inkjet kafası seiko 510 35 pk makinamda 2 sıkıntı var yardımlarınızı bekliyorum 1. si kafaları temizlerken pörç yaparken eskiden pörç düğmesine bastıktan 1 - 2 saniye sonra boya akmaya başlardı fakat son zamanlarda düğmeye bastığımda siyah ve mavi boyada 15 - 20 saniye sonra akmaya başlıyor diğer renklerde bi sorun yok anında akıyor 2. si beyaz bi zeminde kırmızı yazı etrafında siyah kontör olduğunda çok fazla şekilde sarıda tozutma yapıyor ama normal kontörsüz olursa kırmızı çok tozutmuyor bu aralar çok fazla arttı nedendir kalibrasyonda sorun yok voltajlarımda normal

ibrahimdil

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar elimde kodak 1200i encad var boyaların oldugu yerde boya kutularının agızları patladığı için su anda kullanamıyorum makine orada sorun oldugundan eror veriyor bu konuda ne yapabiliriz