Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışmekan makine alcam tavsiyelerinizi bekliyorum

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar.
Spektra 3,20 1440 DPİ lık bi makina almaya karar verdim.
Ancak o kadar çok çeşit makina varki..

Challenger ----
Sign Follov----
Partner-------

Bunların arasnda gidip geliyorum..

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Spectra ve 1.440 dpi olmaz.. Skywalker ancak 600 dpi a ulaşabiliyor. Hangi şehirdesiniz?

roso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xstylemedia.com
Infiniti veya Sky jet tavsiye edrim. Kafa olarak xaar da spektrada iyi. tabii hiz farki var ama ben her iki makineden de kullaniyorum her ikisinden de cok cok memnunum. Infinitinin yedek parcalarinida cok uygun fiyata bulabilirsin. ebatida 3.2m alirsan daha iyi olur diye dusunuyorum. Insallah yapacagin secim dogru secim olur. basarilar dilerim.

fakyu

🌱Yeni Üye🌱
bencede mımakı baskı yonunden ve basıt arıza cozumlerı bkımından onerılebılecek en guzel makınadır

WaSSiLi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
...::::: R o l a n d ::::.....

Başka birşey demiyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

teknikcem

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadasım ben myjetı sana kesınlıkle onerırım hayatta pişman olmazsın en basıt ornegı kullananlara sor ben bu makınayı kuran ve egıtımı veren kısılerden bırtanesıyım pişman olmayacagın ve bana bu mesajı yazdıgım için dua edecegın makınalardan en basında gelenı myjet gıbısı yok kardes,servıs mukemmel,makına mukemmel,fiyat mukemmel,hersey sorunsuz ALLAH hayırlı işler versin

myjeti kesinlikle öneririm bence git ve yerinde gör pişman olmayacak ve bana çooookkk teşekkür edeceksin

Kesınlıkle myjetı öneririm,Bı arastır ve kullananlra sor kesınlıkle pişman olmaz ve para kazanırsın kardes ben myjetın cok yakınında bı ınsanım sana bu kadar bılgı vereyım para kazanırsın.

Myjet defalarca söylüyorum pişman olmassın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar, lütfen forum kurallarına uyunuz. mesajınızın "düzelt" botunu'nu kullanarak düzenleyebilir veya ekleme yapabilirsiniz.

pegasusnuri

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar; makine almadan önce kendi iş seviyenizi ve ihtiyacınızı belirleyeceksiniz. Makineye yatırım yapmayı isteyen arkadaşlara tavsiyem yeni jenerasyon SEİKO veya KONİCA kafalı makineler. Mimaki makinelerde de EPSON 9600 kafalar var.Kafa sayısı arttıkça makinenin üretimi de artmakta.Buna bağlı olarak fiyatı da artıyor. Benim size tavsiyem makinedeki kalitenin yanında sizin işinizin kalitesini incelemek ve ona göre karar vermeniz gerekmekte.Küçük düşünüp küçük ebatlı makine alırsanız üç gün sonra 10 cm.'i bile arar duruma gelirsiniz. Ayrıca Epson kafa kullanan makinelerin haricinde 2.50'den küçük makinelerin sorunlu çalıştığını biliyorum. Çin makineleri'de Türkiye'yi makine mezarlığına döndürdü. Size Tavsiye edebileceğim makineler, Mimaki ve DGI, Mimaki üzerine laf yok DGI ise en az vutek kadar kaliteli, fiyatı da vutekten ucuz. Artı bir de müjde vereyim MİMAKİ'nin baskesleri geliyor 60'lık-100'lük-130'luk ve 160'lık.

safakdelice

🌱Yeni Üye🌱
160 cm lik makina alacaksan mimaki'nin yeni çıkan bas&kes makinasını tavsiye ederim.

baskı kalitesi mükemmel.

İç mekan kalitesinde baskı yapıyor ama tam solvent makina dış mekanda rahatlıkla kullanabilirsin.laminasyon gerekmiyor.boya ömrü dış mekanda 2 yıl.
tavsiye olunur.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
160 cm lik makina alacaksan mimaki'nin yeni çıkan bas&kes makinasını tavsiye ederim.

baskı kalitesi mükemmel.

İç mekan kalitesinde baskı yapıyor ama tam solvent makina dış mekanda rahatlıkla kullanabilirsin.laminasyon gerekmiyor.boya ömrü dış mekanda 2 yıl.
tavsiye olunur.

telefon numarası içeren mesajlarınız silinmiştir
kuralları okuyun ve tekrar aynı hatayı yapmayın
aksi taktirde üyeliğiniz askıya alınacaktır

rockorna

🌱Yeni Üye🌱
phaeton 3,20 seiko kafa kullanıyorum.tavsiye ederim problemi de çok güzeliğide:D

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
benimde tawsiyem roland ve mimakiden yana ek olarak seiko sII de ekleyebilirizzz makul fiyatlı ararsan spectra kafa kaliteli bi makine bak derim

ama sen bence acele etme bu aralar fuar war bütün makineleri orda görüp karar werebilrisinnnn şimdiden hayırlı olsun

MarlboroMan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
150 cm veya 250 cm baskı genişliği olan gerçek 720 dpi baskı yapabilen makine almak istiyorum.. kafalarının markası ne olsun ? kaç kafa olsun ? makinenin markası ne olsun ? fiyatları ne alemde ? m2 baskı maliyetleri ne kadar ? özellikle vutek in çok pahalı olduğunu duydum fiyatını bilen var mı ? alacağım makinenin 1-2 yıl içinde kullanılmaz hale gelmesini veya bana masraf çıkarmasını istemiyorum ! çok soru sordum galiba ama bu işlerde yeniyim ve düzgün bir makine almak istiyorum.. cevaplarınızı bekliyorum..saygılar..

vutek in fiyatın 190.000$ - lising ile 250.000$ a geliyor,36 ay ödemesi var.ikinci el alıcam diyorsan eğer oda beyaz vutekler yani eski olanlar 85 ile 105.000$ arası,yeniler yani siyah olanlar ise 135 ile 155.000$ arası.bu fiyatlar 3,20 vutek için geçerlidir.saygılarımla...

ekrem almaz

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim almanyadan yaziyorum bence mimaki sp den sakin sasma burada diger makinalara bakmiyorlar bile baski kalitesi belli ..

MarlboroMan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
almanyaya hergün dünyanın baskısını yolluyorum bnde burdan,genelde tırla hemde,stand olsun baskı olsun.emin ol mimaki dışında da makina tercih ediyorlar.hatta bu hafta 4 tır kaplanıcak,baskıları kesilmiş halde karşımda.sadece almanyaya gidilip kaplanıcak.yani kısacası vutek in baskısını her yere yollayabilirsin.yeterki başındaki adam baskı yapmasını bilsin,vutek i kullanmasını bilsin diyorum...
saygılarımla...

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
slm arkadaşım sana uzun yıllar kullanabileceğin alırken ve satarken zarar etmeyeceğin ve şu anda kendi sekmentinde dünyanın en iyisi olan TROYJETİ öneririm.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nerede ne amaçla kullanacağın öenmli burada bahsedilen paralar kolay telefuuz ediliyor ama inan zor ödeniyor o yüzden hangi firmadan hangi makinayı alacaksan al biraz vakit ayır o makinaların baskılarını gör kullanıcıları ile görüş servisleri ne kadar yardımcı olacak onu öğren satış şartlarını satıştan sonra ne kadar destek vereceklerini öğren ve mümkünse yazılı antlaşmalar yap. sonrası kolay her kullanıcı kendi makinasnın iyi olduğu konusunda kanaatkardır ama bence sen bizzat kendin gör incele örnek baskı dosyası oluştur bütün makinalarda 1 m2 bastır al örneklerini incele çıkan sonuç seni ikna edecektir.

narsist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.milletvekiliadaylarimiz.com
bence optimum al...

bence optimum al. biz 1 ay önce 3.20 liğini aldık 360*1440 dpi basıyor hızı ii kurulumda sen örenene kadar kalıyor adamlar... Herhangi bi prob. de 7/24 bilgi veriyorlar...

biz keske roland dan önce bunlarla tanışsaydık bile dedik.. ha bu roland kötü makina olduğundan değil... kesinlikle ama ii bi satıcıya ve servise düşmeniz lazım... bizimki 1 yılda 5-6 değişik marka boya getirdi bunu kullanıcaksınız dedi.. baskılar artık çamur gibi rolandın güzelim baskısından eser kalmadı...

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
şu anda alınacak en doğru makine TROYJET neden 1 xaar alırsan direk sprctraya çevirebilirsin 2 spectra alırsan vutekle yarışabilirsin 3 yerli üretim ve kafa dahil 5 yıl garanti varmı ötesi