Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışmekan makine alcam tavsiyelerinizi bekliyorum

MarlboroMan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kalite olarak yarışırsın ama sağlamlık dayanıklılık...o konuda yarışılamicak tek makina vutek tir dostum...xaar devri zaten biteli yıllar oldu ama hala nedense yaşatılmaya çalışılıyor,yerli üretim 5 yıl garanti diosun,ee ona bakarsan orjinal boya kullandıktan sonra vutek te sana ömür boyu kafa garantisi veriyor???daha ötesi bu işte,he fiyatıda ona göre tabi ;)

elifreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım mimaki jv3 160 sp almalısın.seni fazlasıyla tatmin eder.Atamec arkadasımızın dediklerine kulak ver.zararlı cıkmasın.iç mekan kalitesinde cıktı alırsın

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Bence şimdi makine alma.. 4-5-6 aralık ta Fuar var tüyapta.....

Yeni Xaar teknolojisi baskı kafalı makineler sergileyeceğiz....

Görmenizi şiddetle tavsiye ederim....

Sonra istediğin makineyi alabilirsin..

İstanbul Reklam Ürünleri

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
makıne aldınmı yoksa bu denılen makınelerın hepsını arastıracakmısın? Herkez kullandıgı bıldıgı makıneyı onerır. Sen yatırım yapacagım makıneden beklentılerını soyle. Ne kadar yatırım yapacagını soyle yardımcı olayım. Sana son nokta. MIMAKI-ROLAND-INFINITI bu makınelerin dısına cıkma. Sonra ATAMEC demişti deme... Msjını beklıyorum.

mega62

🌱Yeni Üye🌱
1.52 lik makina bende var istersen anlaşırız infiniti 6150 makina 1 yıllık kafalar yeni büyük makina aldım bunu satıyorum makina sorunsuz ve baskı kalitesi tartışılmaz, iş yoğunluğun yoksa tavsiye edilir makina haber bekliyorum ve aynı zamnada özak en iyisi servis bakımındanda ve garantidede bu arda 1 yıl garantisi var

mega62

🌱Yeni Üye🌱
satılık infiniti 6150 1 yıl garantili

1 yıl garantili inifiniti 6150 kafalar yeni sorunsuz ve baskı kalitesi çok iyi bu makinayı kullananlar bilir.

mega62

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende 6150 var çok temiz bir yıllık makina daha garantisi 1 yıl dha var baskı konusunda bir çok makinadan başarılı sorunsuz makina özak garantisinde saygılar

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hp modelleri güzel iç mekan basıyor roland da olabilir baskes türü

digitali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
myjet 320 lik xaar128 kafa 720 dpi makine almaya karar verdim.. bu makineyi kullanan veya bilgisi olanlar paylaşırlarsa svinirim..

herseyden önce harıka 2 yıldır kullanıyorum bana gore içmekandan cok az bır farkı var 16 kafaya kadar cıkarma sansınız var

uran

🌱Yeni Üye🌱
eğer imkan var ise bu iş için en iyi ve hızlı makina vutek in sadece folyo basmak üzere ürettiği makinadan almaktır.. güvenilir ve baskıesnasında son derece ekonomik ve hızlıdır.. sorunsuz makinadır..

almak istersen yurtdışından roganize edebilirim..

msn mail adresi vermek yasaktır...kuralları okuyunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer imkan var ise bu iş için en iyi ve hızlı makina vutek in sadece folyo basmak üzere ürettiği makinadan almaktır.. güvenilir ve baskıesnasında son derece ekonomik ve hızlıdır.. sorunsuz makinadır..

almak istersen yurtdışından roganize edebilirim..

msn *******************

Uran olm amerikan sevdası seni acaip yolsuz bıraktı herhalde.. :rofl:

Moderatör tarafında düzenlendi:

deatleon

🌱Yeni Üye🌱
ne olursa olsun epson kafaları kullanan uv baskı da yapabilen jv 5 ten şaşma diğer makinalar kafa yapıları ve baskı kalıteleri acısından sana sorun yaratabilirler
10 senedir bu işin içindeyim ve ben diyorumki epson kafalara zaten 160 lık makıneler için tasarlanmmıştır
alacağın makınanın boyutu bu olacaksa bu kafaları kullanan makınalardan birini tercıh etmek zorundasın
belki jv 5 pahalı gelebilir o zaman temiz fazla hasar gormemiş bir roland yada jv 3 te olur seceneklerin fazla değil yani

gacal39

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bütün yorum yapan cevap verenlere teşekkür ederim.. verdiğiniz bütün fikirleri değerlendirdim çok yardımcı oldunuz saolun.. sonuçta hem kalite hem fiyat açısından myjet en iyisi bence.. myjet kullanıpta memnun olmayanlar bana ulaşırsa sevinirim..

askvegercek

🌱Yeni Üye🌱
merhaba size bir seiko makina verelim çok uygun fiyatlara ve şartlara isterseniz yardımcı olurum

outdoorreklam

🌱Yeni Üye🌱
en ucuz,kaliteli ve garantili dijital baskı makinesi üreticisiyiz.

MARKA : OLYMPOS
BASKI GENİŞLLİĞİ : 320 CM
ÇÖZÜNÜRLÜK : 720 DPİ
GARANTİ :3 YIL
FİYAT :18500$
MAKİNE DURUMU : AMBALAJINDA,SIFIR.

outdoorreklam

🌱Yeni Üye🌱
57645987aj5.jpg

bu makineyi çok tavsiye ettiler.