Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışmekan makine alcam tavsiyelerinizi bekliyorum

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Evet spectra skywalker konusunda haklısınız. Spectra nova gibi şırınga ile kaynar su basarak açılmıyor skywalkerlar (bunu denemeyin bu piyasada efsane olmuş adını veremeyegim bir teknik eleman deneyip mutoh toucanın 4 kafayı pert etti zamanında ) ....

Konica konusuna gelince büyük bir risk olarak gördügünüz skywalker kafalar begensenizde begenmesenizde konica ve seikodan daha randımanlı.. :rofl:

Yanılıyorsun sadece 1 adet siyah kafayı pert etmişlerdi :)

cihat 28

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben geçmişte skywalker makina sattım. Şimdi Skywalker makina sattığım müşteriler den gelen şikayetler karşısında ne cevap vereceğimi bilmi
yorum satıcılar tamamı satılırken kafa açılıyor diye sattı simdi açılmıyor. Kafalar sorunlu makina spectra kafa diye birden almaya başladılar son 3 ayda en az
10 adet skywalker makina eldeğiştirdi. Onun için konica veya seiko ile kıyaslarken neye göre kıyasladığınızı bilmek isterim belki çalışan bir tane konica makina bile görmeden bu yorumu yapıyorsunuz teknek evabı size optimumr
eklamdan cem öztürk yazıyor ben satışdan cihat öztürk

cihat 28

🌱Yeni Üye🌱
Seikyoruz makina bizde satıyoruz. 8 kafa seiko makina 30.000 usd kdv hariç
fiyat araştırırken lütfen firmalara dikkat etmen çok önemli
optimumreklam cihat

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Ben Konica Minolta kafalı Maxima kullanıyorum. Cam gibi baskısı var. On numara baskı yapıyor.

apostrof reklam

🌱Yeni Üye🌱
ben ankaradan apostrof reklam. bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bencede kalıtelı bır cıhaz arıyorsan benımde sana tavsiyem PHAETON SEIKO JAPON CİHAZ OLUR 6 Renk 6 kafa ve 4 renk 8 kafa olanları var bunlara bak bende araştırdım herkes bu cihazları soyluyor

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende cihat beye katılıyorum çok araştırdım ama benım gorduğüm en ıyı cıhaz seıko da phaeton seıko cihaz kım ne derse desın sızler satıcısınız ama ben kullanıcıyım ve herkese sordum beyler

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
bende cihat beye katılıyorum çok araştırdım ama benım gorduğüm en ıyı cıhaz seıko da phaeton seıko cihaz kım ne derse desın sızler satıcısınız ama ben kullanıcıyım ve herkese sordum beyler

Kime sordun?
Hangi makineleri gördün?
Firmanın adı nedir?
Hangi makineleri hangi şartlarda kıyasladın?
YOksa burada sadece üfürüyormusun?

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım eso1 katılıyorum bende phaeton seıko cıhazda baskı yaptırıyorum kaliteli bır cıhaz onu araştır derım

teknikcem

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar myjet konica tavsiye ederim 1440 dpi ve 14 pl çok çok kaliteli ve artık zaman buldukça geziyorum ismi lazım değil makineleri mühendislik yok hanii bana hep cevap veren mühendislik lafını kullanan bir arkadaş var çok bilen, oturduğun yerden yazmak kolay git makina gör veya gelde sana makine göstereyim..!

akgun1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
solvet makinalarda acele etme istersen su kyoto anlaşması ne gedircek belli değil daha artık solvet makinalar avrupada yasaklanıyor ve ülkemiz solvet makina cöplüğü halini alıyor solvet makina için acele etme derim kyoto gereği ülkemizdede belli bir sınıra cekile bilir iyicearastırmak lazım derim

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Yüzünüze gülüyorlar ama....

ARKADAŞLAR BUNLAR SATICI , KONICA VE OPTİMUMDAN UZAK DURUN , İNANMAYAN ASLAN BRANDAYA , Nurettin ASLAN 'a SORSUN !..

nazege

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım iç ve dış mekanda baskı yapabilen roland sj740 eko solvent baskı makinesi satılıktır.eger düşünürsen yardımcı olabilirim.makine halen çalışmaktadır. hiçbir sorun yok