Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Diva Cafe 140x70 cm Sticker Çalışma

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hasan kardeşim kusura bakma konunu dağıttık ama artık yeter bu arkadaş (bi foto çekip de kendini nihat odabaşı zannediyor) gibiler yüzünden bu siteden düzgün insanlar soğuyor artık buna müsade etmemeliyiz.

Abi ne kusuru, böylelerine benim bir konu değil bin konu dağıtmaya hazırım yeter ki temizlensin ortalık, Senin canın sağolsun.

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben para verip özel üye olmam olmıyacamda. Benim para verip puan arttırmaya ihtiyacım yok ezikler gibi

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben para verip özel üye olmam olmıyacamda. Benim para verip puan arttırmaya ihtiyacım yok ezikler gibi

Sen benim profilime bakarak beni yargılama yanılırsın zira sana profilden bakan seni efendi saygılı bi adam zannedecek.

Ah canım kardeşim anlamakta da zorluk çekiyorsun burası mahalle pazarı değil ki puanlar para ile satılmıyor.

Zaten bu gidişle normal üye olarak da kalmamalısın.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆

Ya insan kılıklı arkadaşım benim, sen bu işi tecrübe puanı için mi yapıyorsun, sen bu puanları alıp sonunda altın madalya mı almayı hayal ediyorsun, hala puan diye saçmalıyorsun

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya insan kılıklı arkadaşım benim, sen bu işi tecrübe puanı için mi yapıyorsun, sen bu puanları alıp sonunda altın madalya mı almayı hayal ediyorsun, hala puan diye saçmalıyorsun

Hasan aramızda toplaşalım da şu arkadaşa en azından gazoz kapağı hediye edelim, herkes bi kapak getirse bissürü kapağı olur, çok içerlemiş baksana. :D:D

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yakın bir zamanda özel üye olacağım.
özel üye olma amacım portfolyo yayını.
puanları yakın zamana kadar fark dahi etmemiştim ve halen ne işe yaradığını da anlamadım :D
ama olsun yeşil yeşil görününce hoş duruyorlar :p

bu arada ben denek olarak kendimi ortaya sunuyorum özel üye olduğumda puanlarımı takip edersiniz; bir kayırma var mı yok mu görürüz.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hasan aramızda toplaşalım da şu arkadaşa en azından gazoz kapağı hediye edelim, herkes bi kapak getirse bissürü kapağı olur, çok içerlemiş baksana. :D:D

Helali hoş olsun alsın benim tecrübe puanlarımı dicemde bak azmış benim ki ya tüh , abi sen de biraz ver valla sevaba gireriz ramazan ramazan :rofl:

arixira hergün tecrübe puanı basıcam sana :D:D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Helali hoş olsun alsın benim tecrübe puanlarımı dicemde bak azmış benim ki ya tüh , abi sen de biraz ver valla sevaba gireriz ramazan ramazan :rofl:

Vallaha Hasan bana da puanlar özel üye olmadan verildi özel olunca almadım desem yeridir alınteri yani "babam sağolsun" yazmıyor orada, öbür tarafa götüreceğim onları. :D:D

Onu Allaha havale ediyorum artık, şu mübarek ramazan gününde "Allah ıslah etsin seni pramier kardeşim".

ozguraltinkynk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper muhteşem bir sticker çalışması olmasada bence gayet iyi :)

emeğinize ellerinize sağlık :) kesik çizgiler biraz farklılık vermiş güzel olmuş :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

hadi özel üye oldum bas puanı :p
yalnız ben üye oldum da ne yapacağım bilmiyorum
bildiğim tek şey paypal hesabımı artık şişirdiğim :p