çalışmalarına çok hoş gerçekten bunu beğendim herhangi bi sorun yok ellerine kalemine sağlık
graphblues ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Haz 2007 Mesajlar 1,084 Tepkime puanı 15 Yaş 38 2 Haz 2008 #41 çalışmalarına çok hoş gerçekten bunu beğendim herhangi bi sorun yok ellerine kalemine sağlık
mesutceliq 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 74 Tepkime puanı 1 2 Haz 2008 #42 Çok şahane bir çalışma olmuş bence. Kullanmamıza izin varmıdır?
sertac.denge 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 May 2008 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 4 Haz 2008 #43 anafikir güzel düsünce güsel 10numara çalışma. KÜRESEL yaz 2475'e gönder ISIN !!!
mesutceliq 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 74 Tepkime puanı 1 4 Haz 2008 #44 sertac.denge' Alıntı: anafikir güzel düsünce güsel 10numara çalışma. KÜRESEL yaz 2475'e gönder ISIN !!! Genişletmek için tıkla ... :S Hiç komik değil be hocam..
sertac.denge' Alıntı: anafikir güzel düsünce güsel 10numara çalışma. KÜRESEL yaz 2475'e gönder ISIN !!! Genişletmek için tıkla ... :S Hiç komik değil be hocam..
goblin 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Kas 2007 Mesajlar 76 Tepkime puanı 20 Web sitesi www.kahramankilic.blogspot.com 4 Haz 2008 #45 elinize sağlık cahit bey,çok güzel bir anlatım olmuş...
parabyters 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 5 Haz 2008 #46 güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş teşekkürler.
Yeliz GÖKÇEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 1,893 Tepkime puanı 26 5 Haz 2008 #47 Harika Harika Harika!!!
Cahit GÜLDEN Eğitimci Grafiker ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2007 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 44 Web sitesi www.cahitgulden.com 5 Haz 2008 #48 mesutceliq' Alıntı: Çok şahane bir çalışma olmuş bence. Kullanmamıza izin varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler, tabii kullanabilirsiniz, yalnız grafikerler.net logotype ve ismimin kullanılması kaydıyla. sertac.denge' Alıntı: anafikir güzel düsünce güsel 10numara çalışma. KÜRESEL yaz 2475'e gönder ISIN !!! Genişletmek için tıkla ... Takdir etmenizi anladım, beni çok mutlu ettiniz ama, son cümlenizle çalışmam arasında bir bağlantı kuramadım tabiri cazise jeton düşmedi parabyters' Alıntı: güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. mesajı anlamlı bulduğunuz için. ...grafix...' Alıntı: Harika Harika Harika!!! Genişletmek için tıkla ... Beğenileriniz beni çok mutlu etti. goblin' Alıntı: elinize sağlık cahit bey,çok güzel bir anlatım olmuş... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kayıp sanatçı, uzun süredir gözükmüyordun devamsızlığın sınırda.
mesutceliq' Alıntı: Çok şahane bir çalışma olmuş bence. Kullanmamıza izin varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler, tabii kullanabilirsiniz, yalnız grafikerler.net logotype ve ismimin kullanılması kaydıyla. sertac.denge' Alıntı: anafikir güzel düsünce güsel 10numara çalışma. KÜRESEL yaz 2475'e gönder ISIN !!! Genişletmek için tıkla ... Takdir etmenizi anladım, beni çok mutlu ettiniz ama, son cümlenizle çalışmam arasında bir bağlantı kuramadım tabiri cazise jeton düşmedi parabyters' Alıntı: güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. mesajı anlamlı bulduğunuz için. ...grafix...' Alıntı: Harika Harika Harika!!! Genişletmek için tıkla ... Beğenileriniz beni çok mutlu etti. goblin' Alıntı: elinize sağlık cahit bey,çok güzel bir anlatım olmuş... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kayıp sanatçı, uzun süredir gözükmüyordun devamsızlığın sınırda.