Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dost'a Şiir Adlı Şiir Kitabı İçin Kapak Çalışmam

nurdemir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
prensesank öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kitapta 3 yerde şairin isminin zikredildiğini yazmışsın doğrudur. arka kapakta şairin adı yazılması gerekir biyografisini ve fotosunu koyduğum için. kitabın sırtına rafta görmek için yazılır. kapağada kapak olduğu için yazılır... başarılar...

tasarimci-03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siir

siirler duygusaldir ondan daha sade renk tarzi olsa..renkler
biraz uyumsuz dostani yaklassan kendiside zaten mutavazi imis,,,
sade tarz guzel olur renklerde fontu da degistirsen guzel olur...Altin yaldiz gibi..
bence guzellll cunku yorum herkes yapar ama ise gelince herkes dokulur....

nurdemir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarimci - 03 yorumun için çok teşekkür ederim... yapıcı yorumlar insanı daha ileriye götürüyor...

karahan

🌱Yeni Üye🌱
slm
sayfa alt dizayn güzel ama
küçük fontta yazdığın dostayı kaldır bence
birde dosta ile şiir yazısının karakterleri aynı olursa ve zemin rengine göre daha açık bi renk bulunursa bende çok daha şirin olur

karahan

🌱Yeni Üye🌱
züccaciye ürünleri için bi katalog hazırlıyorum
sayfada yaklaşık 9 ürün resmi olcak
sorun ise sayfanın alt tarafında şerit var üstünde de ama üstündeki şerit çok sırıtıyo
sizce neler yapabilirim üst şerit için

Gramatoria

🌱Yeni Üye🌱
Evet bende arkadaşlara katılıyorum şiir yazısı,nın rengi ve boyutu değişirse güzel olur diye düşünüyorum.Bu arada benimde inşallah şiir kitabım çıkıcak bununla ilgili siz değerli arkadaşlarımdan yardım isteyebilirmiyim? Saygılarımla...

meliqe

🌱Yeni Üye🌱
ben erzincandan melike eskiyurt 17yaşındayım grafikerlik okuyorum.bu kitabı yazan benim dedem oluyor.evet babamlar dedem öldükten sonra onun anısına şiirlerini bir araya toparlayıp hazırladılar hatta benım bıle payım var, yorumlarınınz için çok teşekkurler ama bence kitabın tasarımı iyi olmuş:)

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
siyah renk ve font olmamış kardeş.kendi adıma konuşayım ben şiir kitabı alacak olsam siyah ilgimi çekmez.karamsarlığı çagrıştırdı bana.font müşterinin seçimiyse birşey diyemem

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görsel neye göre belirlendi?. Çiçek görseli yerine başka bir görsel kullanılabilirdi. Şiir kitabının içinde illaki çok favori olan bir şiir vardır. Ondan bir dörtlük seçilerek kapak kısmına bırakılıp, kapak tasarımı ona göre yönlendirilebilirdi. Ayrıca fontlarda kullanılan efektler şiir kitabının ağrılığını bozmaktadır. Arka kapaktaki yazarın öz geçmişi kısmında tireleme yapılabilirdi. Bu tür kısa metinlerde programın özelliği olmasa dahi kendiniz el ile tirelemeyi yapıp ordaki hizalama hatalarını ortadan kaldıra bilirdiniz. Matbaanın reklamı çok abartılı bir şekilde düzenlenmiş buna kitabın baskısını dahi yapsa matbaanın hakkı yoktur.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu başlığınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen forum kuralarına riayet ediniz.